Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 990 Ft

Partyajánló

Shockwave 5 éves @ Vidámpark

Fellépők
Dátum 2006. június 24.
Helyszín Vidámpark
Stílus Hard Techno, Techno, House, Dance,
House, House, Tech-house, Deep House
Shockwave 5 éves2006 június 24 – én este meleg fülledt éjszaka várható. Az égbolt tiszta, a szél nem mozdul, a fák levelei sem rezzennek. Ennek ellenére mindent hatalmába kerít egy megfoghatatlan érzés: mintha valami közeledne... mintha csak a nyugalom és a tombolás vívná véget nem érő harcát.Vidámpark
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: SchranzQrush
összes résztvevő megtekintése

Shockwave 5 éves @ Vidámpark

2006 június 24 – én este meleg fülledt éjszaka várható. Az égbolt tiszta, a szél nem mozdul, a fák levelei sem rezzennek. Ennek ellenére mindent hatalmába kerít egy megfoghatatlan érzés: mintha valami közeledne... mintha csak a nyugalom és a tombolás vívná véget nem érő harcát.

Az égboltra nézve pár ragyogó csillagra is felfigyelhetünk! Viszont ha alkonyatkor elkezdjük kémlelni az eget egy ritka jelenség szemtanúi lehetünk: Egy üstökös, ami 9 órakor kerül a látótérbe, és egészen reggel 6 óráig látható lesz.

A jelenségre villódzó fények lesznek jellemzőek, melyek mintha szivárványt képezve szelnék ketté a végtelent. 1 fényár, ami nem csak egyszerűen látható, hanem gigantikus dübörgése egész éjjel hallható lesz... Ez az üstökös ami a “Shockwave 5” nevet kapta, hihetetlen erővel fog a légtérbe érkezni, és azt kettéhasítani - átszáguldva ezzel a pesti éjszakát. Az jelenség mágneses terének hatására várhatón rengeteg tombolni vágyó földlakó fog útra kelni, elindulva arra a pontra ahol ez az erő koncentrálódik: a Fővárosi Vidámparkba. E mágneses hatás oly erős, hogy Dave Angel angol művészt is hatalmába kerítette, hogy kishazánk fiataljaival ünnepelje e nem mindennapi égi tünemény érkezését!


::::: 2006.06.24. / SHOCKWAVE heaven - Exclusive 5 éves születésnapi rendezvény :::::
::::: Helyszín: VIDÁMPARK - BUDAPEST ::::Start: 21:00 / End:06:00 :::::
::::: Éjféltől az Ikarus a Dodgem és az Álomhajó ingyenesen használható + meglepetésjáték :::::
::::: Az elövételi jegyek május 1.-töl kaphatóak!!! :::::
::::: Elövételben: 2990 HUF!!! / Helyszínen 3990 HUF :::::
::::: Elővételi hely: Akt Records Bp. V.ker. Múzerum krt. 7. Tel.: 0612663080 ::::: www.aktrecords.hu :::::
::::: Extrák: Fedett helyszín – Sátor , Lézer , Projektor, Baloon, Glowstick, Kék pont partyservice, Ételbár, Drumloop Shop – Shockwave DVD / The Movie :::::
::::: Info: info@drumloop.hu / +3630 57 44 120 /
web: www.drumloop.hu/​5evesashockwave
www.drumloop.hu/​dvd

LINE UP

mainstage:
Dave Angel ( rotation rec - uk) Budai, Newl, Jankec, Carco, Kiri, Sigee, Kevin Fenton

yellow room – NGOHT
Nilux, Killswitch, Morison, Reset, Techkerik

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott lemezek

  • Chriss Ronson - SWITCH

    MEGJELENT Chriss Ronson szerzői albuma a SWITCH. Chriss Ronson sikerei valahol talán magyarázhatóak lennének a zenei pályán eltöltött idővel, de mint látjuk, számos példa igazolta, hogy a megújulás képességének hiánya csak néhány kivételtől eltekintve tart bárkit is a szcénán belül.
  • Chriss Ronson remix Fábián Julinak

    Fábián Juli, hazánk egyik legismertebb fiatal jazz tehetsége idén alakított új formációt Palásti Kovács Zoltánnal, alias Zoohackerrel. Nemrégiben megjelent Girly című EP-jük egyik legszebb slágerét, az izgalmasan zizegő Sizzlin’-t szerették volna új köntösben látni. Daluk remix változatához Chriss Ronsont, a többszörös Év Dj-je és Év Mixlemeze díjas producert kérték fel!
  • Chriss Ronson – Renaissance kiadvány és Berkley EP megjelenés

    A Cre8tion Records 2010-es indulása óta bő egy év telt el és ez idő alatt megannyi, nemzetközi színtéren jól ismert név fordult meg a Chriss Ronson vezette kiadó berkein belül.
  • Chriss Ronson – Karvia

    Megjelent a Cre8tion Records hatodik kiadványa, melyet maga Chriss, a kiadó vezetője készített.
  • Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

    Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.
  • Cre8tion Records – új kiadó a virtuális polcokon

    Számos mestermunkával, megjelenéssel, rendezvénnyel és fellépéssel a hátuk mögött Chriss Ronson és a Londonban élő A/V Produkciós cég vezetője Molnár Béla júniusban elindítja, új kiadóját a Cre8tion Records-t.
  • Chriss Ronson & Duel - Free Fallin –újabb mestermunka

    Újabb mestermunka, ezúttal az AlterImage Recordings égisze alatt Chrisstől és Dueltől. A május 6-án napvilágot látó anyag lesz a kiadónak a 13. megjelenése.
  • Michel de Hey - Sylvester 3

    Michel de Hey saját kiadójának égisze alatt a Hey!Records-nál jelent meg április 26-án a Makes You Smile EP.
  • Chriss Ronson új EP-je az Amerikai Soulman Musicnál

    Február elején került a virtuális polcokra Chriss Ronson legújabb megjelenése, amely az Egyesült Államokban székelő Soulman Music-nál jelent meg.
  • Chriss Ronson nyári termése

    Mozgalmas nyarat tudhat a háta mögött ismét Chriss Ronson. Több válogatás albumon és EP-n jelentek meg a tavasz gyümölcsei. A nyárnak lassan vége de a felvételek folyamatosan jelennek amelyeket Ti is nyomon követhettek a www.beatport.com oldalon.
  • Chriss és Pöli - Deja Vu a klasszikusok útján

    Chriss-től megszokhattuk, hogy mindig valami különleges anyaggal rukkol elő.
  • The Quasar- Over The Gravity 2

    Meggyőzően rajtolt az on-line lemezboltokban a The Quasar Over the Gravity első EP-je, és máris itt folytatás! A második EP a remixereket tekintve igazi nagyágyúkat tartogat a vájt fülűeknek, az első mindjárt a Babak & Silva alkotta Soda Inc Németországból.
  • Renaissance mixed by Chriss

    A napokban lát napvilágot a Renaissance mixed by Chriss mixlemez, amely a Burn támogatásával a 18 turné állomás során szerezhető kizárólagosan be. A tavalyi év elismeréseit Chriss ezzel a lemezzel szeretné a közönségnek meghálálni. Az év lemezlovas cím, külföldi meghívások és számos olyan megjelenés, amelynek méltó utóda a most megjelenő mixlemez.
  • Chriss / THE TRIP – REDIRECTION OF SOUND

    Tisztelettel bejelentjük, hogy egy - a hazai, sőt a nemzetközi piacon is alig hallható - mind az elektronikus, mind az élő hangszerek varázsát és virtuozitását felvonultató gyöngyszem született hazánk talán egyik legkedveltebb lemezlovasának "tollából"!

Kapcsolódó cikkek

  • Megjelent Neil Quigley új EP-je Chriss Ronson és Yvel & Tristan remixvel!

    Neil Quigley-t már aligha kell bemutatni a magyar közönségnek.
  • Chriss & Pöli - DEJA VU

    Egy érzés, ami nem hagy nyugodni. Egy pillanat, ami mintha már megtörtént volna veled.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

    Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
  • Új név, új zenék, régi lendület: hírek Chriss-ről

    A közelmúltban fontos döntést hozott Chriss, Magyarország egyik legnépszerűbb és nemzetközileg is elismert DJ/producere
  • Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

    Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.
  • Deep Felt 3

    Dj Chriss tarja a szavát hisz még 2006-ban döntött úgy, hogy szeretne többet megmutatni zenei világából. Sokan talán még feltételezni sem merik hogy szeretett "progi" -dj-jük hallgat techno vagy dance vagy épp deep lemezeket is előszeretettel.
  • Chriss mélyinterjú

    Nyugodtan írhatjuk, hogy mélyinterjú, mert valódi emberi érzésekről és a sablon unott kérdésektől mentes beszélgetést folytattunk Krisztiánnal. A stúdiójában fogadott minket. Nem szokott ’idegeneket’ beengedi szentéjébe, de velünk kivételt tett! Az hagyján, hogy kivételt tett, de egy exclusive anyaggal is megajándékozza a kedves olvasót.
  • Mozgalmas augusztus

    Chriss körül idén nyáron is besűrűsödtek az események, így szorosan az előző hírlevelünk nyomában íme a legfrissebb hírek kedvencünkről!
  • Valami készül

    Chriss és Kühl a két barát. Hosszú évekre nyúlik vissza mindkét lemezlovas munkássága.
  • PAUL VAN DYK

    A visszaszámlálás megkezdődött. PAUL VAN DYK, a világ hivatalosan Nr.1. DJ-jévé választott lemezlovasa szeptember 15-én újra Budapesten játszik. Múlt évben Politics of Dancing lemezbemutató turnéjának keretében látogatott hazánkba a német sztár, s az akkori sikerből kiindulva bátran állíthatjuk, az idei a bulit 2007 egyik legjobb és legemlékezetesebb rendezvényeként emlegetjük majd.
  • Chriss / Foundation Records hírek - június

    A nyár a legtöbb helyen az uborkaszezon kezdetét jelenti, nem így a Foundation Records háza táján. Május végétől az FR két új kiadványa is elérhető a www.beatport.com, a www.juno.co.uk és a www.3beatdigital.com on-line zeneboltokban!
  • Chriss Tokióban zenél 2007 április közepén!

    A Kiss 100-en, John Digweed „Transitions” műsorában elhangzott Quasar mix óta izzik a drót a Foundation Recordsnál, egyfolytában érkeznek a megkeresések a világ legtávolabbi szegleteiből, különösen az Egyesült Államokból.
  • Chriss három első helyet nyert az eVote-on!

    Chriss és a Foundation Records három első helyet szerzett a PartyCom nemrég zárult eVote szavazásán: a legjobb hazai DJ, a legjobb hazai mix és a legjobb hazai kiadó kategóriában! A CKM eközben a hónap lemezének választotta a LIVE-ot márciusban.
  • Exklúzív riport Dj. CHRISS-el!

    Nemrég jött ki a vadonatúj lemeze és sajnos az utóbbi időt egy sajnálatos sport sérülés szövődményeképp a kórházban töltötte. Ezekről és a várható fellépesei időpontjairól is olvashattok az alábbi interjúban.
  • Nem nyit ki többé

    A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
  • Fantasztikus karácsonyi akció a Foundation Records-nál!

    Chriss hivatalos weboldalán, a www.chriss.hu-n a karácsonyi akció keretében mindössze 1500 Ft +postaköltségért tied lehet egy dedikált példány a nagysikerű Trip című mixlemezből!!
  • Chriss- Directions 4

    A hazai progresszív vonal iránymutatója és nemzetközi hírnöke a Planetarium sorozata a Directions. A kiadványok célja a stílus legtehetségesebb hazai és külföldi lemezlovasainak bemutatása. Az első Directionst az angol szcéna kiemelkedő alakja Chris Gainer mixelte, majd Clark és Kühl következett a sorban. A negyedik epizód a hazai klub-kultúra legmeghatározóbb új generációs lemezlovasának, Chrissnek a nevéhez fĹąződik. A Direction 4 a stílus egyik legkiemelkedőbb kiadványa, amely nemcsak külsejében, de tartalmában is a nemzetközi irányelvek szerint építkezik.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó