Pulzar

Partyajánló

The Debut 18th Birthday & Halloween @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2019. október 31.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Deep-House, House, Minimal, Progressive House,
Tech-funk, Tech-house
The Debut 18th Birthday & HalloweenThe Debut 18-as ünnep, 18 hazai fellépővel, szokás szerint Halloween napján! Rendkívüli pillanat lesz, amikor a 18-as karikát is megéli a The Debut!Cinema Hall

The Debut 18th Birthday & Halloween @ Cinema Hall

The Debut 18-as ünnep, 18 hazai fellépővel, szokás szerint Halloween napján!

Rendkívüli pillanat lesz, amikor a 18-as karikát is megéli a The Debut!

Kriko és a The Debut Band magasra szárnyalt! A 2001. október 31-én összehozott, beöltözős elektronikus zenei buli a haverokkal olyan jól sikerült, hogy idén hivatalosan is felnőtt korúvá válik a csapat! 18 év telt el, legalább 300 elektronikus zenei és további több száz egyéb rendezvényhez fűződik azóta a Debut neve, mely a tökéletes szórakozás garanciájává érett az elmúlt 18 évben!

Bár sok minden változott és átalakult a közel két évtizedben, de a Debut és gyermekei úgy élnek a változással, hogy új időről időre új dolgokat hoznak, legyen az egy klub (Cinema Hall), egy nappali sorozat (Cinematiné), egy nyári rezidencia (Track Terrace), vagy akár egy extra élményeket kínáló esemény (The Debut Yacht, CODE360).

Most pedig elhozzák nekünk a 18 éves fennállást ünneplő eseményt, ami a születésnap mellett a jól bevált, egyben a hazai elektronikus zenei közeg legnagyobb Halloween bulija is, melyre idén természetesen az ünnepelt évszámnak megfelelő létszámban, csakis kizárólag hazai fellépők gondoskodnak majd a szórakoztatásról. Velük a következő felállásban találkozhatunk majd október 31-én, a Cinema Hall-ban:

Budai & Pat Duff // Peter Makto & Gregory S // Chriss Ronson & Davko // James Cole & Collective Machine // Andras Garay & Jaffa Surfa // Metha & Robert Makai // Rizkid & Copyzor & MrSon // Chuck & Perge & Marosfalvi

Ha ez nem lenne elég, akkor a biztos hangulatot az fokozza majd a csúcsra, hogy az előző évek tapasztalata alapján várhatóan idén is teltház lesz, ami miatt nagyon ajánljuk időben megváltani az online jegyünket! Minden másra álljon itt a Debut csapat jól bevált mottója, mely a 18 év alatt semmit nem kopott: Érezd, Élvezd, Élj vele!

18 artist -> 9 b2b Dj set!

Jegyek/tickets:
Early Bird: 2000Ft -> https:/​/​bit.ly/​2ItGXeF

www.facebook.com/​events/​532572763951650/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó