Pulzar

Partyajánló

Selected Sounds: Amnesia Scanner + Moiré @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2017. november 10.
Helyszín Toldi Klub
Stílus House, Techno
Selected Sounds: Amnesia Scanner + MoiréA berlini Amnesia Scanner és a londoni Moiré félismeretlen csillagzatokat borít rá a Bajcsy-Zsilinszky út legjobb helyére.Toldi Klub

Selected Sounds: Amnesia Scanner + Moiré @ Toldi Klub

A berlini Amnesia Scanner és a londoni Moiré félismeretlen csillagzatokat borít rá a Bajcsy-Zsilinszky út legjobb helyére.

▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂

Selected Sounds:

Amnesia Scanner (Young Turks)

Moiré (Ghostly International)

Imre Kiss

S Olbricht

▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂

Az Amnesia Scanner duójának intenzív gépi zenéje olyan, mintha egy idegen civilizáció csinálna melodikus punkot vasakkal: egyszerre bontja le, majd rekonstruálja az idegpályákat, de furcsa módon még így is lehet táncolni a vad, ösztönösnek ható, nyers villanásaira. Mindeközben a weboldaluk egy ködös, az érzékszervek számára nehezen értelmezhető kakofón halmaz, Facebookon alig mondanak valamit magukról néhány misztikus képet leszámítva, de a Pitchfork mégis nyolc fölé lőtte tavalyi lemezük értékelését, aminek általában mindig nagyon nyomós oka van.

Őket egészíti ki a nem kevésbé progresszív hanggyáros Moiré, akit Actresszel szokás egy lapon emlegetni. A Ninja Tune, a Ghostly International, a Rush Hour és a Spectral Sound adogatta ki munkáit, és nem véletlenül rohant hozzá mixért a Dekmantel, a FACT és a Resident Advisor: bár emberünk eredetileg építész volt, ma már szép házak helyett még szebb house-t manufaktúrál, de abból is az aprólékosan kimunkált, perifériákon játszadozó változatot, ami egy percre sem tud leültetni.

Hazai oldalról a Farbwechsel-CRISIS család két érzékeny kulcsfigurája, S Olbricht és Imre Kiss hozzák el legfrissebb önmagukat a szelekciójuk által.

▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂ ▂

Jegyek // Tickets

2000 HUF a helyszínen / at the door

RA: https://www.residentadvisor.net/events/1028212

Oneticket: https://oneticket.hu/selected-sounds-amnesia-scanner-moire-945

www.facebook.com/​events/​346057665856334/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó