Pulzar


Kövess minket!

Művész

Imre Kiss

Imre Kiss

soundcloud.com/imrekiss

Aktuális partyajánlók

Archív partyajánlók

 • [2019-03-23] Crisis ▩ ▩ Pearson Sound
   

  David Kennedy’s Pearson Sound moniker has become synonymous with cutting edge UK dancefloor music. One third of the team behind Hessle Audio, the record label he founded with Ben UFO and Pangaea. Born out of a radio show in 2007, the label quickly rose to fame by releasing innovative and thoughtful dance music.
 • [2018-12-28] LÄRM ▩ Crisis ▩ ▩ Ripperton
   

  Ripperton's music career spans over two decades with three highly praised albums on Green and ESP Institute, essential collaborations with fellow countrymen Mirko Loko (as Lazy Fat People) and Deetron (as Roots Panorama) as well as stellar remixes for Laurent Garnier, Radiohead or Joris Voorn.
 • [2018-11-16] One year of Pursuit of Acid
   

  Milton Bradley is a name that has become synonymous with brooding futuristic acid landscapes. The Berliner grew up through the fall of the wall, and consequently the rise of techno in Europe and Germany. Like many producers, it was sheer curiosity with electronic sounds during the late 80’s that sparked Bradley’s initial interests with making music.
 • [2018-10-13] Intergalactic Gary ▩ Pasiphae
   

  Intergalactic Gary több mint 30 éves pályafutása alatt méltán vívta ki a világ egyik legelismertebb szelektora címét. A mára már fogalommá vált Intergalactic FM és a Bunker Den Haag kiadóval karöltva részese volt legendás "Hágai hangzás" megteremtésének a '90es évek elején. Szettjeiben Gary játszi könnyedséggel mozog különböző stílusok között, mindez pazar technikával párosulva teszi mixeit igazán felejthetetlenné.
 • [2018-09-07] Éclipse ▩ ▩ Stephanie Sykes
   

  Éclipse totale is aiming to introduce interesting avant-garde electronic music artists to the Hungarian underground.
 • [2018-07-28] LÄRM ▩ Crisis ▩ ▩ Gonno (JP)
   

  “a humble, unassuming character who resists the constant DJ hype machine … he is possibly the most psychedelic electronic music DJ we have encountered" — Optimo (Espacio)
 • [2018-03-03] ▩ 5 years of Lobster Theremin ▩ ▩ Label Night ▩
  @ LÄRM

  "Olyan, mint egy hálaadási vacsora, de nem sima pulykával, hanem ropogós-mézes turduckennel (kacsába töltött csirke, amit aztán pulykába töltenek), amire valami meglepő desszert jön, mondjuk vaníliafagylalt baconnel" - írta a Thump a kiadóról annak első éve után.
 • [2017-11-10] Selected Sounds: Amnesia Scanner + Moiré
  @ Toldi Klub

  A berlini Amnesia Scanner és a londoni Moiré félismeretlen csillagzatokat borít rá a Bajcsy-Zsilinszky út legjobb helyére.
 • [2017-10-21] VAULT ▼ Recondite (Live) & Roland Appel ▼
  @ Corvin Club

  ▼ Recondite 2009-ben költözött Berlinbe, nem sokkal később megalapította saját kiadóját (Plangent Records), ahol az első zenéi megjelentek. Még ebben az évben fellépett a legendás Berghain / Panorama Barban, az igazi áttörés azonban 2012-ben jött, az On Acid albummal. Innentől pedig már mindenki ismeri a történetét. Egymás után jelentek meg zenéi olyan kiadóknál mint a Hotflush Recordings, az Innervisions, vagy épp az Afterlife. Napjaink egyik legnívósabb techno produceréről beszélünk, aki egy teljesen egyedi, mély, hipnotikus hangzásvilággal tudott a nagyok közé berobbanni.
 • [2017-09-09] ▩ Der Morgen ▩ ▩ Anetha ▩
  @ LÄRM

  ▩ Kezdődik. A füstbe bújás. Lágy melegítés. Lemezpörgetés. Megizzadás. Hangfal ölelés. Egészhétvégézés. Forró összenézés. A szabadság íze. Feltöltődés. Szerelmes lebegés. Boldogság.
 • [2017-08-26] Crisis ▩ ▩ Ozel AB - live (UK)
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Crisis ▩ ▩ Ozel AB - live (UK) ▩
 • [2017-08-01] ▩ Crisis #10 ▩ Sikztah ▩
  @ LÄRM

  A jubileumi 10-ik Krízis vendége nem más, mint a legendás Sikztah.
 • [2017-06-23] KiBu10 Partynight w/Legowelt
  @ Akvárium Klub

  A Party Night! a Kitchen Budapest 10 éves szülinapi sorozatának (íííííííííí) egyik állomása, az együttlét ünnepe.
 • [2017-04-14] ▩ B N C ▩ ▩ Lena Willikens ▩
  @ LÄRM

  'Being a long time resident DJ somewhere teaches you the sort of skills that stand you out from the pack. Cologne’s Lena Willikens is one such special selector who has very much made Salon Des Amateurs in Dusseldorf her own. As well as serving up singular sets there, she is also a key part of the Comeme Records crew with the likes of Barnt. For them she hosts a regular radio show, and for them she has released her brooding, industrially bleak techno sounds.
 • [2017-03-18] Simian Mobile Disco dj set / Akvárium Klub
  @ Akvárium Klub

  Több mint egy évtizedes pályafutással, és persze egy felejthetetlen Szigetes bulival a háta mögött tér vissza végre Budapestre a Simian Mobile Disco alapítótagja, Jas Shaw.
 • [2017-02-25] ▩ Selected Sounds ▩ ▩ Illum Sphere ▩
  @ LÄRM

  Az van, hogy jött egy fürge lehetőség, és a Selected Soundsszal vállvetve még ennél is fürgébben rábólintottunk, hogy élünk vele. Az egyszerre soulos és dekonstruktív elektronika Ninja Tune-nál dorbézoló király karakterének, Illum Sphere-nek nyújtjuk át erre az estére a főműsoridőt, aki arról híres, hogy ismert elemekből egy vadifriss zenei világot legózik össze, néha már-már jazz zenészi attitűddel.
 • [2017-01-27] ▩ Der Morgen ▩ ▩ Ryan James Ford ▩
  @ LÄRM

  Ryan James Ford a legsötétebb technoberkek legtarkább színfoltja. Világjáró, kinek légies dallamai végigvezetnek a melankólia és a megnyugvás közötti vándorút színes palettáján. Marcel Dettmann és Answer Code Request jobbik énje aki hidat épít az átszellemült monoton törzsi dobok dzsungele és a nagyvárosi éjszakák harsány zaja között.
 • [2017-01-25] Boiler Room Budapest x Lobster Theremin
  @ Akvárium Klub

  Our first time in Budapest see us team up with Lobster Theremin Records, to showcase the new wave of Hungarian house/techno artists, Route 8, S. Olbricht, Imre Kiss, Snow Bone along with label boss Jimmy Asquith.
 • [2016-12-23] ▩ Team Krampus ▩
  @ LÄRM

  Az osztrák hegyi históriák szülötte a Krampus, a legendás szakállas ajándékosztó jobbkeze, sumák kísérője. A gyermekeket rémisztgető alak legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a láncát csörgeti, virgáccsal fenyeget, a rendetleneket megbünteti. Sokan voltunk rosszak az évben, itt az idő a vezeklésre: a koromfekete puttonyból viszont ezúttal nem segget érő ütések, hanem izgalmas tánczenék repülnek elő, az ezekre gyakorolt ritmikus tánctéri gimnasztikával lehet szimbolikusan jó gyermekké válni.
 • [2016-09-10] ▩ Casino Bangkok ▩ ▩ Matrixxman ▩
  @ LÄRM

  Matrixxman a lehető legklasszikusabb értelemben vett trú technóarc: foglalkoztatja a jövő, annál is inkább a gépek, az emberi és a mesterséges intelligencia jövője, ezeket a gondolatait pedig saját, kemény jövőtechnójába is örömmel oltja bele.
 • [2016-03-05] BNC ❒ ❒ Rezzett live
  @ LÄRM

  ❒ LÄRM ❒ BNC ❒ ❒ Rezzett live ❒
 • [2016-02-27] Farbe Nacht
  @ Müszi

  Farbe Nacht at MÜSZI / 2016 02 27 w SILF _ Imre Kiss _ Galactic Jackson _ Eril Fjord _ Saint Leidal The 2nd _ Mike Nylons _ SzO _ SVR
 • [2016-01-29] Farbwechsel Label Night
  @ Müszi

  A hazai elektronikus zenei színtér egyik legstabilabb pillére, a Farbwechsel Records ezúttal a Müsziben rendezi meg önálló kiadói estjét.
 • [2016-01-29] LEMEZ + ZINE megjelenés buli
  @ LÄRM

  Tavaly év vége felé elkészült az első lemezünk, amin korongra írtunk pár értékrendi bajtársunk szerzeményét. Ezt eddig a világhálón lehetett beszerezni (ahol el is ment már közel háromszáz), viszont mostantól a klubban is áruljuk őket. A vinylnek lesz folytatása, ezért is hívják 001-nek.
 • [2015-12-12] Contra Mundum x Around The Clock: CORVIN Opening
   

  Hamarosan új korszak köszönt be a legendás Corvintető életében. December 12-e lesz az a dátum amikor szeretett klubunk új nevet, új hangtechnikát kap, továbbá látványelemekben és kényelemben gazdagabb külsőt ölt magára.
 • [2015-09-26] EXTEND 2015 with tINI & Giovanni Verrina
  @ Corvintető, Budapest

  All Inn Showcase X Contra Mundum x Akkult pres.: EXTEND - Budapest Menetrend szerint idén is visszatér az EXTEND.
 • [2015-09-25] NIGHTDRIVE season start w/ LUKID /live/
  @ Toldi Klub

  Luke Blair a.k.a. Lukid 2006 óta folyamatosan tevékeny producert nehéz bekategorizálni egy-két stílusra, de olyan kiadókkal a háta mögött mint a Nijna Tune vagy a WerkDiscs nincs is nagyon rá szükség. Vele + a live szettjével és egy nagy adag hazai tehetséggel indítjuk a szezont a kedvenc helyünkön.
 • [2015-06-27] Farbwechsel x Corvintető Rooftop
  @ Corvintető, Budapest

  Ciklikus nyugágyamortizálás koktélszürcsöléssel és tarkóbarnítással délután kettőtől Corvintetőileg. Ezúttal a Semsei és az Erik születésnapja okán.
 • [2015-05-29] ■ LÄRM ■ 05/29
  @ LÄRM

  ■ LÄRM ■ ■ Imre Kiss ■ Subotage ■ Seres ■ Andras Toth ■ Lank ■

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó