Pulzar

Partyajánló

Intergalactic Gary ▩ Pasiphae

Fellépők
Dátum 2018. október 13.
Stílus Electronic
Intergalactic Gary ▩ PasiphaeIntergalactic Gary több mint 30 éves pályafutása alatt méltán vívta ki a világ egyik legelismertebb szelektora címét. A mára már fogalommá vált Intergalactic FM és a Bunker Den Haag kiadóval karöltva részese volt legendás "Hágai hangzás" megteremtésének a '90es évek elején. Szettjeiben Gary játszi könnyedséggel mozog különböző stílusok között, mindez pazar technikával párosulva teszi mixeit igazán felejthetetlenné.

Intergalactic Gary ▩ Pasiphae

Intergalactic Gary több mint 30 éves pályafutása alatt méltán vívta ki a világ egyik legelismertebb szelektora címét. A mára már fogalommá vált Intergalactic FM és a Bunker Den Haag kiadóval karöltva részese volt legendás "Hágai hangzás" megteremtésének a '90es évek elején. Szettjeiben Gary játszi könnyedséggel mozog különböző stílusok között, mindez pazar technikával párosulva teszi mixeit igazán felejthetetlenné.

Pasiphae görög születésű ám évek óta Hollandiában élő producer és dj. Legutóbbi 'Siphax' EP-je az Interstellar Funk által jegyzett Artfical Dance kiadónál jelent meg. Azóta üstökösként tört be a zenei életbe; rezidense lett Amsterdam legújabb klubjának, a noorderschipnek és olyan fesztiválok vendége, mint a közönségkedvenc Dekmantel.

A hazai vonalat Imre Kiss és Max Sinclair képviselik.

▩ LINE-UP
Intergalactic Gary ( Intergalactic FM | NL)
Pasiphae (Artificial Dance | NL)
Imre Kiss
Max Sinclair

▩ ENTRY
1500HUF < 00:00 < 2000HUF

www.facebook.com/​events/​532355250552557/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó