Pulzar

Partyajánló

KiBu10 Partynight w/Legowelt @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2017. június 23.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Electronic
KiBu10 Partynight w/LegoweltA Party Night! a Kitchen Budapest 10 éves szülinapi sorozatának (íííííííííí) egyik állomása, az együttlét ünnepe.Akvárium Klub

KiBu10 Partynight w/Legowelt @ Akvárium Klub

A Party Night! a Kitchen Budapest 10 éves szülinapi sorozatának (íííííííííí) egyik állomása, az együttlét ünnepe.

✔LEGOWELT (NL)

Legowelt, azaz Danny Wolfers amennyire egyedülálló és összetéveszthetetlen mással, épp annyira szerteágazó és nehezen behatárolható. Gyökerei a kilencvenes évek eleji holland technoszíntérhez és a kultikus Intergalactic FM-hez kötik, jellegzetes hangzását és világát a detroiti techno, az acid és a Chicago house, valamint a sci-fi és trashkultúra, illetve sajátos humorérzékének és szintifetisizmusának különös hibridje határozták meg, illetve határozzák meg a mai napig.

Legowelt, illetve Wolfers megszámlálhatatlan alteregója hasonlóan megszámlálhatatlan kiadványon van túl, többek között a Clone, a L.I.E.S., a Peoples Potential Unlimited és a Crème Organization is jelentetett meg tőle lemezt, Strange Life néven pedig saját kiadót is alapított, hogy még öntörvényűbb zenéket adhasson ki. Wolfers holland underground hősből a kétezres években a nemzetközi technomozgalom egyik legkultikusabb producere és ikonja lett, kíméletlenül szórakoztató világa pedig dj-szettjeiben teljesedik ki.

✔IMRE KISS (HU)

Imre Kiss debütáló lemeze a budapesti Farbwechsel kiadónál jelent meg 2013-ban. A Londonban főleg analóg eszközökkel rögzített ‘Midnight Wave’ egy sötét konceptlemez, amely külföldön is sok pozitív visszhangot kapott. Így jutott el a lemez Jimmy Asquith-hez is, aki az akkoriban alapított Lobster Theremin kiadójához azonnal leszerződtette. Ennek eredménye a 2014-ben megjelent ’Raw Energy’ EP volt. Ugyanebben az évben a szlovák Proto Sites kiadónál egy split megjelnés követte. 2016-ban pedig az ‘Overthrown’ ep-vel tért vissza a Lobster Theremin-hez. Imre eklektikus live-szettjei mellett aktívan DJ-zik Európa szerte, játszott többek között a berlini Panorama Bar-ban, de a londoni Corsica Studios-ban is visszatérő vendég.

✔DJ ACHAB (SK)

DJ Achab monikerjét a szlovák munkásosztály kultikus szereplőjének egyik legendás mondásából alkotta meg. Mielőtt Budapestre költözött, Achab vitte a helyi szcéna egyik legkiemelkedőbb party sorozatát (Counterpoint). Arzenáljában éppúgy megtalálható a house, az acid, a techno, az elektro és az EBM delikát válogatásban, kortól függetlenül.

✔BELÉPŐ: 1500 HUF

Online jegyek: https://goo.gl/OBsDKA

Korhatár: 18+

www.facebook.com/​events/​278038822617362/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó