Pulzar

Partyajánló

▩ Selected Sounds ▩ ▩ Illum Sphere ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. február 25.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno, House
▩ Selected Sounds ▩ ▩ Illum Sphere ▩Az van, hogy jött egy fürge lehetőség, és a Selected Soundsszal vállvetve még ennél is fürgébben rábólintottunk, hogy élünk vele. Az egyszerre soulos és dekonstruktív elektronika Ninja Tune-nál dorbézoló király karakterének, Illum Sphere-nek nyújtjuk át erre az estére a főműsoridőt, aki arról híres, hogy ismert elemekből egy vadifriss zenei világot legózik össze, néha már-már jazz zenészi attitűddel.LÄRM

▩ Selected Sounds ▩ ▩ Illum Sphere ▩ @ LÄRM

Az van, hogy jött egy fürge lehetőség, és a Selected Soundsszal vállvetve még ennél is fürgébben rábólintottunk, hogy élünk vele. Az egyszerre soulos és dekonstruktív elektronika Ninja Tune-nál dorbézoló király karakterének, Illum Sphere-nek nyújtjuk át erre az estére a főműsoridőt, aki arról híres, hogy ismert elemekből egy vadifriss zenei világot legózik össze, néha már-már jazz zenészi attitűddel.

Az aranyat érő változatosság manchesteri képviselője egyik pillanatban egy hiphop-bombát dobhat be, a másikban egy intelligens seggrázodát, a következőben egy feszes technót - a meglepetésorientáltság emberünk kulcsszava, aki néha olyan, mintha a jövőből írna zenét a jelenbe. Izgi tény: híres kiadója legutóbbi, 2016-os lemezét két olyan arc munkáihoz hasonlította, akik már jártak is a klubunkban: Kassem Mossehoz és Helena Hauffhoz. Mennyi érv kéne még az eljövetelhez?

▩ LINEUP

Illum Sphere

Imre Kiss

S Olbricht

 Entry

1500 HUF

www.facebook.com/​events/​222408821563556/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó