Pulzar

Partyajánló

Black Merlin ▩ K-k x C x C

Fellépők
Dátum 2019. október 11.
Stílus Techno, Minimal
Black Merlin ▩ K-k x C x CSoha ne nézd az égő Amazonast és hallgasd Black Merlin lemezeit, mixeit egyszerre! Az élmény visszavonhatatlanul nyomot hagy! A traumatikus, ijesztően gyönyörű pusztulás-transz persze George Thompson fekete varázslójának régi trükkje, nem árt a fejünkbe vésni, ehhez a tánchoz idegek is kellenek. És persze izmok, de leginkább lélek.

Black Merlin ▩ K-k x C x C

Soha ne nézd az égő Amazonast és hallgasd Black Merlin lemezeit, mixeit egyszerre! Az élmény visszavonhatatlanul nyomot hagy! A traumatikus, ijesztően gyönyörű pusztulás-transz persze George Thompson fekete varázslójának régi trükkje, nem árt a fejünkbe vésni, ehhez a tánchoz idegek is kellenek. És persze izmok, de leginkább lélek.

Teljes súllyal nehezedő apokaliptikus hangorgia ez, amiben hol a bolygó utolsó érintetlen zugaiban rögzített hangok, ősi rituálék lidérces foszlányai visszahangoznak végtelenített drone és ambient ködben, hol vágóhíd ridegségű EBM és elektronika vág menetet az agyba. Előbbire kötelező tanulmányok az Island Of The Gods kiadónál megjelent albumai, utóbbira jó példák többek közt a Pinkman, a Mannequin (Label + Mailorder), vagy a Common Thread alatt kijött rémület-diszkói. Érthető, ha ezeket a címkéket látva a divatos pszeudogót klubzenei hullámot lovagolók túlhevülnek, de a Berceuse Heroique, a Die Orakel, illetve a Vladimir Ivkovic vezette Offen Music, valamint az ESP Institute  gondjára bízott egyéb, például a Gordon Pohllal közös Karamika duójának anyagaival, hipnotikus dark teknójával, krautos pszichedeliájával együtt nyilvánvaló, hogy ez egy kicsit más iskola.

Black Merlint tavalyi Ozora fesztiválos debütálása után közös mániájukként a Kreative Kontrol, Imre Kiss és DJ Crimson triója először kíséri itthon klub keretek közé!

▩ BE ▩ IN
Super Early Bird tickets are on Resident Advisor
https://www.residentadvisor.net/events/1300174

www.facebook.com/​events/​355471915340852/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó