Pulzar

Partyajánló

Crisis Sound System & Dalmata Daniel pres: Alessandro Adriani (IT)

Fellépők
Dátum 2019. május 10.
Stílus Electronic
Crisis Sound System & Dalmata Daniel pres: Alessandro Adriani (IT)Alessandro Adriani a legendás Mannequin (Label + Mailorder) feje. A berlini székhelyű kiadó már több mint egy évtizede fáradhatatlanul kutatja a rég feledésbe merült synthwave és indusztriál lemezeket, hogy azokba új életet lehelve megoszthasson a nagyvilággal. Adriani kiadói munkássága mellett elismert producer is, akinek olyan illusztris kiadóknál jelentek meg lemezei, mint a Stroboscopic Artefacts, Pinkman és a Jealous God.

Crisis Sound System & Dalmata Daniel pres: Alessandro Adriani (IT)

Alessandro Adriani a legendás Mannequin (Label + Mailorder) feje. A berlini székhelyű kiadó már több mint egy évtizede fáradhatatlanul kutatja a rég feledésbe merült synthwave és indusztriál lemezeket, hogy azokba új életet lehelve megoszthasson a nagyvilággal. Adriani kiadói munkássága mellett elismert producer is, akinek olyan illusztris kiadóknál jelentek meg lemezei, mint a Stroboscopic Artefacts, Pinkman és a Jealous God.

DJ szettjeit az éjsötét techno és sújtó acid jellemzik, amelyeket előszeretettel kever EBM, indusztriál és cold wave darabokkal. Adriani pályája során ezt a veszélyes egyveleget tökélyre fejlesztette, így nem csoda, hogy a Berghain / Panorama Bar nyújt rezidánciát kéthavi Mannequin estjeinek. Mi pedig alig várjuk, hogy ezt a hangulatot hozza el budapesti debütálásával.

▩ ENTRY
23:00-00:00 2.000 HUF
00:00-06:00 2.500 HUF

www.residentadvisor.net/​events/​1250233

▩ LINE-UP
Alessandro Adriani (Mannequin — IT)
Imre Kiss
Max Sinclair

https/​/​www.facebook.com/​events/​267818194169819

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó