Pulzar

Partyajánló

The Debut 16th Birthday & Halloween @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2017. október 31.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Tech-house, Deep-House, Progressive House
The Debut 16th Birthday & Halloween16 év, 16 fellépő, 8 különleges back to back szett, így lesz teljes a Halloween éjszaka!Cinema Hall

The Debut 16th Birthday & Halloween @ Cinema Hall

16 év, 16 fellépő, 8 különleges back to back szett, így lesz teljes a Halloween éjszaka!

Garay, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix, Dandy, Moonline és Add2Basket – ők azok a rezidensek, akik segítették a The Debut útját bármely életszakaszán.

És a budapesti rezidenciáink - Bed Beach, Burn Stage, Cha Cha Cha, Cinema Hall, Citadella, Dokk, DPU, Le Bistro, Merlin, Pacha Budapest, Pink, Prestige, Privé, Rio Budapest, Sensation, Studio, Track Terrace, White Angel - amelyek repítették a csapatot a csúcsra és még onnan is tovább.

A már 16 éve tartó nagy utazást 16 Dj-vel köszöni meg a The Debut, természetesen az elmaradhatatlan, már hagyománnyá nőtt The Debut Halloween buli éjszakáján.

16 fellépő egyetlen éjszaka még egy-egy órával is hosszú lenne, így a 16-os karikát úgy ugorja meg a Debut, hogy kettesével, összesen 8 különleges back to back fellépést csempésznek a jelmezes táncőrületbe. Lesznek már jól bevált egymásra pakolások, de eddig még sosem hallott együttállásokat is megkapunk ebből az egyedi line up-ból:

BUDAI & PAT DUFF

PETER MAKTO & GREGORY S

CHRISS RONSON & JAMES COLE

SHABAAM & COLLECTIVE MACHINE

ANDRAS GARAY & JAFFA SURFA

RIZKID & KORMIX

CHUCK & PERGE

T:MANIAK & DAVKO

Már tavaly is csak kereshettük a szavakat a jubileumi 15 éves születésnapon, de ezzel a programmal valami olyat készítenek elő számunkra, amire még sosem volt példa Magyarországon. Ennek vélhetően a Debut bulikra oly sokat járó közönség örül majd a legjobban, akik az elmúlt 16 évben több tucatszor, már több mint 200-szor is részt vehettek a csapat által létrehozott eseményeken. A Debut Arcok nélkül nem jutott volna eddig a történet, de az új tagokra is mindig szükség van!

Az biztos, hogy a Debut ’Érezd, Élvezd, Élj vele’ című szlogenje még most is erősen él, érdemes lesz október 31-én neki indulni az éjszakának, amihez természetesen a Cinema Hall adja most is a hangulatos teret.

Tickets : éjfélig: 2000Ft / éjfél után: 2500Ft

Venue: Cinema Hall: 1051. Budapest, Dorottya utca 2.

Asztalfoglalás / table: info@cinemahall.hu

Start: 23.00 / end: 07:00

18+

www.facebook.com/​events/​287005048470060/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó