Pulzar

Partyajánló

Bónusz 2009 @ SYMA

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 29.
Helyszín SYMA, Budapest
Stílus Progressive House, Techno, House, Tech-house
Bónusz 2009A nyári fesztiváláradat záró akkordjaként augusztus utolsó szombatján újra jelentkezik Magyarország hosszú évek óta legnépszerűbb megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A korábban a Budapest Parádé „hivatalos afterpartija"-ként működő esemény ma már önmagában is a közép-európai térség legjelentősebb egynapos elektronikus-zenei fesztiváljának számít.SYMA

Bónusz 2009 @ SYMA

A nyári fesztiváláradat záró akkordjaként augusztus utolsó szombatján újra jelentkezik Magyarország hosszú évek óta legnépszerűbb megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A korábban a Budapest Parádé „hivatalos afterpartija"-ként működő esemény ma már önmagában is a közép-európai térség legjelentősebb egynapos elektronikus-zenei fesztiváljának számít.

T-MOBILE BÓNUSZ Electronic Music Festival 2009

 

 Ezt a tényt a jól hangzó, ámde üres frázisok helyett idén is a valóban világklasszis nemzetközi előadókat és a hazai szcéna kiválóságait prezentáló line-up bizonyítja. A mennyiség mellett a minőséget is előtérbe helyező Deadcode Production jóvoltából egyetlen éjszaka leforgása alatt annyi külföldi elektronikus-zenei sztár látogat a Népstadionkertbe, amire csak ritkán van példa a hazai fesztiválozás történetében. Az augusztus 29-én, szombaton, este 7 órakor startoló rendezvény a tavalyi évhez hasonlóan a SYMA Rendezvényközpont két óriási, „A” és „B” felségjelű csarnokában várja a rajongókat.

 

A tizenkét órás fesztiválmaraton nemzetközi meghívottjai között olyan illusztris neveket találhatunk, mint a trance hangzás egyik legkörülrajongottabb bálványa, a fellépéseivel bárhol a világon soktízezres tömegeket megmozgató holland FERRY CORSTEN. Itt lesz továbbá a nemcsak szülőhazája, Nagy-Britannia, hanem az egész földkerekség vitathatatlanul egyik legmegbecsültebb techno dj / producere, a páratlan mixtechnikájáról is elhíresült DAVE CLARKE. Érkezik napjaink egyik legfelkapottabb fesztiválzenekara, a BOOKA SHADE, akik minden eddiginél látványosabb, vadonatúj show-val készülnek.

A jelentősebb hazai techno megmozdulások hosszú évek óta elmaradhatatlan főszereplője, a hazai közönség egyik legimádottabb lemezlovasa, DJ RUSH is bevetésre vár a nyár utolsó szombatján. Szintén a keményebb ütemek híveinek szerezhet majd kellemes élményeket ADAM BEYER és a New York-i technolegenda JOEY BELTRAM.a T-MOBILE BÓNUSZ fesztivál vendége lesz még a trance-slágergyáros BLANK & JONES duó, és a neves Soma Recordings üdvöskéi, az ugyancsak párosban játszó SILICONE SOUL formáció is. Az éjszaka folyamán láthatjuk-hallhatjuk még a frankfurti GREGOR TRESHER live show-ját, az osztrák PHILIPP STRAUB, azaz Felipe szettjét és a szebbik nem képviseletében Csehország első számú hölgy lemezlovasát, DJane LUCCA-t is.

 

A veretes nemzetközi névsort hazánk legjobbjai, HOT X, CHRISS, BUDAI, STERBINSZKY, KÜHL, COLLINS & BEHNAM, COYOTE, IGOR DO'URDEN, SANFRANCISCOBEAT, DJ NEWL, YVEL & TRISTAN, és JUNKIE & HAWKY egészítik ki.

 

A technikai és kényelmi körítések, mint a professzionális hang – fény - és vizuáltechnikai rendszerek, a szabadtéri pihenőhelyek, vagy az arénában kialakított T-Mobile Lounge, idén is hűek lesznek a Bónusz Fesztiválokon megszokott magas színvonalhoz.

 

 

2009.08.29. T-MOBILE BÓNUSZ Electronic Music Festival 2009

SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST

  

BURN ARENA 'A':

 

FERRY CORSTEN ( NL )

BOOKA SHADE live! ( D )

BLANK & JONES ( D )

SILICONE SOUL ( UK )

LUCCA ( CZ )

DJ OBSERVER ( A )

CHRISS ( H )

STERBINSZKY ( H )

KÜHL ( H )

YVEL & TRISTAN ( H )

SANFRANCISCOBEAT ( H )

JUNKIE & HAWKY ( H )

 

T-MOBILE ARENA 'B':

 

DAVE CLARKE ( UK )

DJ RUSH ( USA )

ADAM BEYER ( S )

JOEY BELTRAM ( USA )

GREGOR TRESHER live! ( D )

PHILIPP STRAUB ( A )

HOT X ( H )

BUDAI ( H )

COLLINS & BEHNAM ( H )

COYOTE ( H )

IGOR DO’URDEN ( H )

DJ NEWL ( H )

 

helyszín: SYMA ”A” és ”B” ARÉNA

cím:1143 Budapest – Ifjúság útja 2. ( a Népstadion területén )

kapunyitás: 19:00, start: 20:00, end: 08:00

elővétel: 5500 HUF / 22 Euro

belépő: 6500 HUF / 26 Euro

VIP jegy: 10000 HUF ( limitált ) / 40 Euro

info: 06 30 30 30 220

www.bonuszfestival.hu

www.deadcode.hu

www.myspace.com/​deadcodeproduction

info@deadcode.hu

 

Internetes jegyrendelés:

info@deadcode.hu 

www.deadcode.hu/​jegyrendeles

 

Elővételi helyek listája:

www.bonuszfesztival.hu/​2009/​index.php?mod=jegy_elo

 

A vidéki jegyterjesztő az Interticket Kft.

www.interticket.hu

 

Egy jeggyel mindkét helyszín látogatható.

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

 

 

 

 

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2016-04-15] Bladerunnaz Welcomes: Noisia Invites
    @ SYMA

    Bladerunnaz Welcomes: Noisia Invites
  • [2012-10-13] Bonusz
    @ SYMA

    A BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 eddig nyilvánosságra hozott fellépők listája: BLOODY BEETROOTS Dj Set ( I ) LOCO DICE ( D ) JAMES ZABIELA ( UK ) GUS GUS live ( IZL ) CHRIS LIEBING ( D ) DJ RUSH ( USA ) SLAM ( UK )
  • [2011-05-14] iWiW Experience Party
    @ SYMA

    8 világhírű DJ egy éjszakán: ERIC PRYDZ, Don Diablo, Moguai, Serge Devant, Kevin Saunderson, Michael Woods, Mijk Van Dijk és Luca Bacchetti!!!
  • [2009-10-24] PAUL VAN DYK - VOLUME WORLD TOUR 2009
    @ SYMA

    Október 24-én szombaton ismét rangos tánczenei esemény színtere lesz a SYMA rendezvényközpont 'B' csarnoka. A júniusban megjelent válogatásalbumához kapcsolódó világkörüli turné keretében két év után újra hazánkba érkezik a Grammy-díjas, többszörösen is a földkerekség első számú lemezlovasának megszavazott PAUL VAN DYK.
  • [2009-10-03] DJ/producer találkozó
    @ SYMA

    DJ/producer találkozó + Hangfoglalás, fény és hangtechnikai kiállítás a Syma csarnokban.
  • [2009-06-06] XZibit Koncert
    @ SYMA

    XZibit koncert és amerikai autó kiállítás
  • [2006-08-26] Parádé Bónusz
    @ SYMA

    A főváros hivatalos nyárzáró karneválját, a megújult Budapest Parádét az idei évben is a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Budapest Parádé Bónusz zárja. A Parádé hivatalos afterpartija 2006-ban minden eddiginél masszívabb dj-gárdát vonultat fel. A Bónuszra az USA-ból, Japánból, Angliából, Franciaországból, Németországból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a világsztár művészek, akik idén is négy helyszínen lépnek fel a Népstadionkertben.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó