Pulzar

T.I.G. Party @ Club C.U.E., Gödöllő

2008-05-10 (Szombat)

ClubNight EXTRA! EXCLUSIVE! | 18+

line up:

23.00 -tól

JoeNathan

Till West(D) exclusive 2 órás dj settel!

Kalk Sperling

05.00 –ig

 

DRESS CONTROL!

A ClubNight EXTRA EXCLUSIVE -ban, nemzetközi sztár-dj a klub falai között, nevéhez a számtalan remixek mellett olyan club slágerek fűződnek, mint a "Same Man" vagy, a most a játszási listák élén álló

"Hi 'N' Bye"

a belépő hölgyeknek / uraknak: 1500.- / 2000 .-

* a számok és remixek most a C.U.E zene lejátszóban hallhatóak!

 

 

2008-05-16 (Péntek)

T.I.G. Party - Pest megye legmenőbb diákbulija!

 

dj-k: Tégla, JoeNathan

vendég dj: Daneel-B, Krisztik Józsi (ignác rádió)

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Zajos siker az Astronaut Music első megjelenése a Stage Whisper

    A „Stage Whisper” szó szerinti fordításban annyit tesz: „színpadi suttogás”. Suttogásról azonban szó sincs, hiszen Goodspeed első saját szerzeménye bombaként robbant a köztudatba. A muzsika debütáló albumán a „Space Disco”-n jelent meg 2009-ben, és a hozzá kapcsolódó turné során igazi klubhimnusszá nőtte ki magát.
  • Domyan - Balaton

    Megjelent az Oversized Records 20. kiadványa, Domyantól a Balaton EP! A szakmai berkekben nagy megbecsülésnek örvendő magyar kiadó ezzel egy igen szépen felfelé ívelő pályafutást koronázott meg, hiszen az EP-n valóságos kis belföldi elitkommandót vonultat fel, az élen az eredeti alkotóval, Domyannal.
  • Keveri a lapokat ismét Gavin Russom

    Gavin Russom hamarosan új kiadvánnyal jelentkezik a nyár folyamán, amely a Black Meteoric Star címet viseli.
  • Elkészült a The Orb legújabb LP-je

    Az angliai zenei élet meghatározó csapatának legújabb, Baghdad Batteries albuma júliusban kerül forgalomba.
  • Mirko Loko második önálló albuma

    A korábbi Lazy Fat People tag Mirko Loko abban a megtiszteltetésben részesült, hogy következő önálló albumát a Cadenza kiadójánál jelentetik meg.
  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.
  • A Minilogue állatkái hamarosan DVD-n is bemásznak

    A svéd Minilogue duó februárban jelenteti meg az ‘Animals - The Movie’ című moziját DVD-n, melynek főhősei az ’Animals’ albumról és videókból ismert vicces, színes állatkák. Kalandos lesz, az biztos!
  • Butch – Papillon

    A Great Stuff Recordings főnöke, Rainer Weichold is a legnagyobb kedvencei közé sorolja az idén szerzői albummal debütáló Butch-ot, avagy polgári nevén Bülent Gürner-t.
  • Oh Desyn

    Hamarosan napvilágot lát Desyn Masiello mix CD-je a Bedrock records gondozásában, amelyen egy magyar előadó Andy Slate - Disko Powder cimű remekműve is helyet kapott.
  • Rennie Pilgrem- Perfecto Breaks

    Május elején látott napvilágot a Perfecto Records legújabb mixlemeze Rennie Pilgrem tolmácsolásásban. A lemezen a break mágus több produkciója is feltűnik, az album a Perfecto Breaks címet viseli.

Kapcsolódó cikkek

  • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

    Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
  • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

    Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
  • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

    RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • A Cadenza üdvöskéje, Lee Van Dowski Budapesten – 2012.02.18 @ A38

    Figyelem Hölgyek, Urak, leendő űrturisták!! Az Astronautmusic, Magyarország "legszpészesebb" kiadója nagy dobásra készül. Az évad leggalaktikusabb partyjára 2012 február 18.-án Budapesten az A38 állóhajón kerül sor.
  • Domyan Aka Collective Machine – sikerszéria itthon és külföldön

    Saját útját járja mostanában Domyan, az egyik legtehetségesebb fiatal magyar DJ/producer. Igaz, eddig sem másokat majmolva táncoltatta a közönségét: egyszerűen csak önállósította magát, és szólóban folytatja a munkát, miután a közelmúltban kivált a NoCrew formációból…
  • NVC Selected Sounds Interjú

    Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
  • Több Technót a Parlamentbe! Vol. 2: augusztus 20

    Az áprilisi buli után újabb politikai lépésre szánta el magát a „Több Technót a Parlamentbe!” csapata: augusztus 20-án alkotmányozó népgyűlést tartanak az Erzsébet téren.
  • James Holden Biztosan Jön

    A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
  • 500. előadót ünnepli pénteken a Radio 1 Essential Mix

    Április 23-án, pénteken a brit BBC Radio One megünnepli, hogy elérték az 500 vendég DJ, előadó és formáció fellépőt, akik szerepeltek az Essential Mix-ben az elmúlt évek során.
  • Grünanlage fesztivál újratöltve!

    Az évente megrendezésre kerülő The Grünanlage fesztivál ismét visszatér!
  • Elképesztő nevek, nyit a Space!

    A kellemes meleg mellett egy újdonságot is tapasztalhatnak az ibizai Space klubba látogatók május 31-én! Hiszen aznap déltől, a klub 7 terme 1930-as cirkuszi témában fog megjelenni!
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • Sven Vath Leedsbe vezeti a Cocoon legénységét

    Sven Vath június 27-én Leedsbe érkezik, hogy megnyissa a Cocoon In The Park eseményét.
  • Aphex Twin feljövőben

    A Bloc Weekend szervezői megállapodtak Aphex Twin-nel a jövő egy márciusi fellépésről így teljes a fesztivál line upja.

Szervező

  • NVC

    2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó