Pulzar

Partyajánló

Till West (D) @ Club C.U.E., Gödöllő

Till West (D) @ Club C.U.E., Gödöllő

A német Till West egészen fiatalon már neves kölni klubbokban pörgette a lemezeket,s a hely egyik legnagyobb house zenei képviselőjévé vált.

Barátjával, producertársával Dj Delicious-szel 2006- ban alkották meg a „Same Man” szuperslágert, ami pillanatok alatt hódította meg az egész világot. Pár héttel a megjelenése után már Pete Tong Essential Mix című műsorában a legközkedveltebb dalnak szavazták meg. Olyan neves sztárok támogatják Till West-et, mint Roger Sanchez, Tom Novy, Armand van Helden és Erick Morillo, aki a Pacha New Yorki fellépését ezzel a számmal indította, hogy a tömeget az extázisig fokozza. Fellépései között találhatjuk a LoveParade-et, a StreetParadet Zürichben és egyéb nagy rendezvényeket. Emelett olyan klubbokban fordult már meg, mint a Mix Párizsban, a Mynt Miamiban és Ausztráliától Amerikáig szinte mindenhol turnézott már. Till West új dallamos house slágere, a Hi’n Bye is nagy sikerekre számíthat a közeljövőben.

 

Fellépők:

Till West( D )
JoeNathan
Kalk Sperling


 

Kapcsolódó cikkek

 • Audio Control: újratöltve

  A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
 • Roberto Rodriguez az A38-on - interjú

  A spanyol nevű, de ízig-vérig finn Roberto Rodriguez február második estéjén magyar hajóra száll: az A38-on üdvözölhetjük ismét a zseniális DJ-producert a Neston rádió meghívásának köszönhetően. Íme, néhány érdekes kérdés és még érdekesebb válasz bemelegítésként!
 • Galactic Boogie – interjú a házigazda Add2Basket-tel

  Add2Basket már jóideje „kirepült” az anyaország ölelő karjaiből, és gépmadarak szárnyán messzi földekre eljutott Honolulutól Dél-Amerikán át Kanadáig. Kis hazánk egyik legnagyobb kalandora az utóbbi időben ismét egyre többet mutatkozik a magyar fővárosban. Tegyük hozzá: hálistennek! Ennek apropója immár április óta nyílt titok…
 • Galactic Boogie – interjú az ötletgazda Holic-kal

  Új szelek fújnak a zenedivatban. Hogy április szele mennyire bolondítja meg az újdonságra nyitott közönséget, az majd csak akkor derül ki, amikor az U26-ban kezdetét veszi a Galactic Boogie, egy olyan klubest, ami kimondottan a nu discóra épül. A stílusirányzat még egészen fiatal, alig pár éve vetette meg a lábát a világban. Magyarországon is egyre több híve van ennek a finom, kellemes, dallamos, mégis remekül táncoltató hangzásnak. Most a parti egyik ötletgazdájával, Holic-kal olvashattok egy villáminterjút, amiből sok érdekességet megtudhattok.
 • DJ Shadow visszatér

  DJ Shadow elárulta, hogy fél úton tart az új album elkészítésében.
 • Mennyek Kapui frissítve!

  Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
 • Nu disco az Azuli-tól

  Nem meglepő, hogy a neves elektronikus zenei kiadó, az Azuli, az egyre divatosabb future disco stílusa alatt jelenteti meg legfrissebb válogatását.
 • GREGOR TRESHER /(D)- DATAPUNK/ BIO

  'Sniper Mode' másnéven Gregor Trescher semmiképp sem nevezhető kezdőnek: az európai elektronikus zenei szcénában az 1976-os születésű Trescher már nagyon is jól ismert a kiadványainak köszönhetően...
 • James Lavelle GU26

  Romániából jelntkezik, a nagy népszerűségnek örvendő Globalunderground sorozat következő kiadványa, ami a 'Bucharest' nevet kapta.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott lemezek

 • Roots Manuva - Slime & Reason

  Három év szünet után új albummal jelentkezik Roots Manuva, a brithop ikonikus képviselője. A művész a negyedik, Slime & Reason című lemezén a hiphop előtti inspirációit mutatja be.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó