Pulzar

Partyajánló

Progressevent Inside @ Club C.U.E., Gödöllő

Fellépők
Progressevent Inside"Sokat töprengtünk azon, hogy milyen új ötlettel rukkolhatnánk elő a következő műsorunkban, és hosszas tanakodásunk eredményéül döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk most mi magunk, hogy milyen tapasztalatot sajátítottunk el vendégeinktől."Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.

Progressevent Inside @ Club C.U.E., Gödöllő

"Sokat töprengtünk azon, hogy milyen új ötlettel rukkolhatnánk elő a következő műsorunkban,
és hosszas tanakodásunk eredményéül döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk most mi magunk,
hogy milyen tapasztalatot sajátítottunk el vendégeinktől."

"Azok pozitívumait és negatívumait egyaránt, összegezve, kijavítva fogjuk elétek tárni amit az eltelt 1 év alatt összegyűjtöttünk. Így tisztelegve előttetek, a közönség elött, egy évfordulós zenei csemegében részesítünk mindenkit aki május 24 -én ellátogat a gödöllői Club Q [C.U.E.] -ba."

Az este folyamán Retroboii és Kalk Sperling b2b mix-játékát Scott Boo vezeti fel és fejezi majd be.

Május 31 -étől Kalk Sperling önálló műsora a Release {rilíz} indul el az onlinebuliszerviz.hu rádióműsorán. A műsort minden hónap utolsó szombatján  az online rádiózók követhetik figyelemmel 20.00 -órától 22.00 -ig, a fennt említett oldalon  a megfelelő helyre vagy az alábbi linkre kattintva. A műsor a mindenkori elektronikus zenei megjelenéseket sorakoztatja majd fel, két órában összemixelve. Az első órában inkább diszkós, a második órában inkább a  progressive hangzásnak teret adva. Ezzel remélve, hogy a szombat esti bulizóknak a műsor is kedvet ad a partyba induláshoz ...


További részletek a www.myspace.com/​hunrelease oldalon.


 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Végleges a Bónusz fellépők névsora

  A kör bezárult: az utolsó nevekkel is kiegészült a 2011. október 15-i TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL fellépőinek a névsora. Az immár teljes line-up értelmében a HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni.
 • Telekom Bónusz Festival - Elfogyott az első 1000 darab akciós jegy

  Elfogyott az első 1000 db 5990 HUF -os akciós TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 elővételi jegy. Augusztus 31 -ig 6990 HUF -os áron juthattok hozzá a jegyekhez a www.deadcode.hu weboldalon vagy az országszerte megtalálható elővételi helyeken.
 • E-zenei mentor az ESF élén – interjú Lőrincz Sándorral

  Az Electronic Seasons Festival nyári kiadása már itt van a nyakunkon, mi pedig most rendhagyó módon nem a sztárvendégeket, hanem az ESF brand menedzserét kaptuk el pár kérdés erejéig, mivel azt hallottuk róla, hogy „nagyon komoly forma”. És már ezzel is kicsit hangolódhatunk az interjúalany laza, szlengben gazdag kifejezésmódjához… Ezzel pedig beengedjük egy kicsit a kulisszák mögé az ESF közönségét…

 • Telekom Bónusz Festival 2011 elővételi jegyek

  2011. október 15 -én, szombaton, átkeresztelve TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2011 néven jelentkezik Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja . Május 10 -én megkezdődött a kedvezményes elővételi jegyek árusítása a www.deadcode.hu weboldalon, május 16 -tól pedig már a budapesti és a vidéki jegyterjesztő helyeken is megvásárolhatóak a Telekom BÓNUSZ Fesztival 2011 elővételi és VIP jegyei.
 • Telekom Bónusz Electronic Music Festival 2011 első nevek!

  2011. október 15-én, szombaton, átkeresztelve TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL néven jelentkezik Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja.
 • Szavazz FERRY CORSTEN-re a DJ Awards-on!

  A nyár legrangosabb elektronikus-zenei díjkiosztója, az ibizai DJ Awards idén is megméretteti a világ top dj-it, a legütősebb zenéket, legjobb partikat és a legfrissebb technológiákat.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

  Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
 • Mennyek Kapui frissítve!

  Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
 • DANCE VALLEY Fesztivál: 167 fellépő 17 színpadon

  A kora tavasz általában a nem teljes és nem hivatalos fellépő listák időszaka a fesztiváloknak. Ám a UDC már most közzétette az amszterdami Dance Valley összes fellépőjét.
 • A Poker Flat digitális kiadót indít februárban

  A Poker Flat Recordings már előre menekül,ugyanis bejelentették ,2009-ben elindítják digitális kiadójukat mely a Poker Flat Digital nevet fogja viselni.
 • Ferry Corsten Magyarországon először a Home-ban! - 2003. október 22.

  Lineup: Ferry Corsten, Junior, Shane 54, Pöli, Surprise, Rusty

Ajánlott lemezek

 • Megjelent Steve Bug - Noir című albuma

  A Poker Flat Records vezérének új lemeze most októberben jelent meg. A Noir című lemez a Steve Bugtól már jól megszokott minőséget képviseli.
 • Shaping Elements (Poker Flat Recordings Vol. 8)

  A Poker Flat ismét összerakta szokásos válogatás lemezét, sok régi klasszikussal és friss zenével jelentkezik a Shaping Elements 8. része.
 • Steve Bug analógba utazik

  Steve Bug nyárra tervezi negyedik nagylemeze megjelentetését saját kiadója, a Poker Flat égisze alatt.
 • 10 éves a Poker Flat

  Steve Bug Poker Flat kiadója idén ünnepli 10. fennállását ezért a jeles esemény alkalmából egy 3 lemezes ünnepi album kerül kiadásra.
 • 10 éves a Poker Flat Recordings

  2009-ben érkezett tízedik születésnapjához a német elektronikus zene egyik legmeghatározóbb kiadója, a Steve Bug által vezetett Poker Flat Recordings
 • Pokerflat- 50th

  A német Pokerflat kiadó elérkezett 50. megjelenéséhez. Erre az alkalomra újra kiadják a kiadó egyik legnagyobb szerzeményét méghozzá Steve Bug-tól a Loverboy címü tracket, re-loved elnevezéssel. Már az eredeti számot is olyan nevek remixelték, mint Josh Wink, ez most sem lesz máshogy a re-loved mixét a minimal koronázatlan királya, Guido Schneider mixelte.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó