Pulzar

Partyajánló

Progressevent Inside @ Club C.U.E., Gödöllő

Dátum 2008. május 24.
Helyszín Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.
Stílus ismeretlen
Progressevent Inside"Sokat töprengtünk azon, hogy milyen új ötlettel rukkolhatnánk elő a következő műsorunkban, és hosszas tanakodásunk eredményéül döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk most mi magunk, hogy milyen tapasztalatot sajátítottunk el vendégeinktől."Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.

Progressevent Inside @ Club C.U.E., Gödöllő

"Sokat töprengtünk azon, hogy milyen új ötlettel rukkolhatnánk elő a következő műsorunkban,
és hosszas tanakodásunk eredményéül döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk most mi magunk,
hogy milyen tapasztalatot sajátítottunk el vendégeinktől."

"Azok pozitívumait és negatívumait egyaránt, összegezve, kijavítva fogjuk elétek tárni amit az eltelt 1 év alatt összegyűjtöttünk. Így tisztelegve előttetek, a közönség elött, egy évfordulós zenei csemegében részesítünk mindenkit aki május 24 -én ellátogat a gödöllői Club Q [C.U.E.] -ba."

Az este folyamán Retroboii és Kalk Sperling b2b mix-játékát Scott Boo vezeti fel és fejezi majd be.

Május 31 -étől Kalk Sperling önálló műsora a Release {rilíz} indul el az onlinebuliszerviz.hu rádióműsorán. A műsort minden hónap utolsó szombatján  az online rádiózók követhetik figyelemmel 20.00 -órától 22.00 -ig, a fennt említett oldalon  a megfelelő helyre vagy az alábbi linkre kattintva. A műsor a mindenkori elektronikus zenei megjelenéseket sorakoztatja majd fel, két órában összemixelve. Az első órában inkább diszkós, a második órában inkább a  progressive hangzásnak teret adva. Ezzel remélve, hogy a szombat esti bulizóknak a műsor is kedvet ad a partyba induláshoz ...


További részletek a www.myspace.com/​hunrelease oldalon.


 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó