Pulzar

Partyajánló

Till West (D) @ Club C.U.E., Gödöllő

Dátum 2008. május 10.
Helyszín Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.
Stílus ismeretlen
Till West (D)A német Till West egészen fiatalon már neves kölni klubbokban pörgette a lemezeket,s a hely egyik legnagyobb house zenei képviselőjévé vált. Club C.U.E., Gödöllő, Ganz Ábrahám utca 2.

Till West (D) @ Club C.U.E., Gödöllő

A német Till West egészen fiatalon már neves kölni klubbokban pörgette a lemezeket,s a hely egyik legnagyobb house zenei képviselőjévé vált.

Barátjával, producertársával Dj Delicious-szel 2006- ban alkották meg a „Same Man” szuperslágert, ami pillanatok alatt hódította meg az egész világot. Pár héttel a megjelenése után már Pete Tong Essential Mix című műsorában a legközkedveltebb dalnak szavazták meg. Olyan neves sztárok támogatják Till West-et, mint Roger Sanchez, Tom Novy, Armand van Helden és Erick Morillo, aki a Pacha New Yorki fellépését ezzel a számmal indította, hogy a tömeget az extázisig fokozza. Fellépései között találhatjuk a LoveParade-et, a StreetParadet Zürichben és egyéb nagy rendezvényeket. Emelett olyan klubbokban fordult már meg, mint a Mix Párizsban, a Mynt Miamiban és Ausztráliától Amerikáig szinte mindenhol turnézott már. Till West új dallamos house slágere, a Hi’n Bye is nagy sikerekre számíthat a közeljövőben.

 

Fellépők:

Till West( D )
JoeNathan
Kalk Sperling


 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó