Pulzar

Partyajánló

Delerium @ A38, Budapest

Fellépők
DeleriumA két vancouver-i mágus, Bill Leeb és Rhys Fulber duója, a Delerium az elektronika, az ambient és a trance elemeit ötvözi a világzene, a komolyzene és a pop elemeivel.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Delerium @ A38, Budapest

A két vancouver-i mágus, Bill Leeb és Rhys Fulber duója, a Delerium az elektronika, az ambient és a trance elemeit ötvözi a világzene, a komolyzene és a pop elemeivel.

Zenéjük titka - páratlan szépsége és minősége mellett -, hogy a világzene, a new age elektronika és a modern komolyzene határmezsgyéjén képvisel egy páratlanul ütős és magával ragadó hangzásvilágot.


Zenéjük mára világsiker, amit számos kitűnő szerzeményüknek köszönhetnek, amilyen többek között a Sarah McLachlannal készített Silence, valamint az After All, az Innocente, a Falling In Love és mások.

Legújabb, Nuages Du Monde című lemezükön Koran Ahluwalia pandzsábi énekes, Isabel Bayrakdarian örmény énekesnő - akit a Gyűrűk Ura filmben és lemezen is hallhattunk -, valamint Baryakdarian müezzin-énekes teszik elképesztő gazdagságúvá a zenei képet egyik oldalról, míg a másikról a Faithless énekese, Zoe Johnston, valamint az elektronikus zenei színtér igazi nagyágyúja, Kirsty Hawkshaw, valamint Orbital, BT és Tiesto.

A Delerium zenéje úgy működik, mint egy rendkívül erős, magával sodró belső filmzene, amelyben a helyenként indusztriális hangzásra jellemző erő, másrészt a rádióbarát kifinomultságú elektronika a középkor egyházi zenéjének az átszellemültségével, valamint a világzene legkiválóbb és legkülönlegesebb énekeivel párosulva visz igazi álomutazásra.

május 11., vasárnap 21H

Delerium (CAN), Turbopauza, DJ Oleg

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.
  • Housematic Sessions Part 01. by Tommyboy

    Tommyboy két évtizedes pályafutással a háta mögött még mindig változatlan elhivatottsággal dolgozik.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó