Pulzar

Partyajánló

20th BIRTHDAY with DUBFIRE (DEEP DISH) @ Club Korona, Kecel

Fellépők
20th BIRTHDAY with DUBFIRE (DEEP DISH)A 20. születésnap apropóján a klub büszkén mutatja be közönségének a szcéna egyik legnagyobb ászát, a DEEP DISH formáció producer-dj fenoménjét, a szakma egyértelműen leginnovatívabb forradalmárát és helytartóját - Mr. DUBFIRE-t! Club Korona, Kecel,

20th BIRTHDAY with DUBFIRE (DEEP DISH) @ Club Korona, Kecel

A 20. születésnap apropóján a klub büszkén mutatja be közönségének a szcéna egyik legnagyobb ászát, a DEEP DISH formáció producer-dj fenoménjét, a szakma egyértelműen leginnovatívabb forradalmárát és helytartóját - Mr. DUBFIRE-t!
2008.04.30.szerda

Djs: DUBFIRE (DEEP DISH) USA,
Tommyboy,
Pat Duff,
James Cole,
Shabaam,
Benny



Tickets: Elővételben április 1-11: 3900 Ft, április 12-29: 4900, Helyszínen: 6000 Ft
Tel: + 36 20 579 90 67



DEEP DISH: Ha létezik sikersztori a modern elektronikus zenei kultúrában, akkor a Deep Dish-é az! Több, mint 20 év a szakmában, több, mint 20 év folyamatos munka – melyben a két iráni származású srác megálmodta és megvalósította az „amerikai álmot”!

Lemezlovasként, producerként, remixerként, label és lemezbolt tulajdonosként, sőt booking managerként mindent elértek a szakmában, amit csak lehetett! Grammy-díj, Madonna, P.Diddy, Rolling Stones, GLOBALUNDERGROUND, Renaissance, Yoshitoshi és sorolhatnánk tovább…!
Mégsem pusztán a begyűjtött díjak, a sztárok, a szakma elismerése az ami miatt emlékezni fogunk akár több évtized múlva is rájuk, hanem az amit a közönségüknek adtak egy-egy dj szetben vagy egy-egy dalukban - és az ahogyan ezt tették! Úgy alkottak, hogy közben hidat vertek az underground és a mainstream közé, hogy megújították a popzenén túl a house kultúrát is!

Olyan trackek pattantak ki a fejükből, melyek Sasha és Tenaglia lemezestáskájából a világ szuperklubjain keresztül egészen a slágerlisták csúcsáig bejárták a zeneipart!


(ALI) DUBFIRE: A 2005-ös év ‘George is On’ című albumának disco house stílusa és sikere után a duó külön utakra evezett. DUBFIRE az undegroundabb hangzás felé fordulva újraértelmezte a house és a techno fogalmát és a 2007-es év legnagyobb sikereit zsebelhette be. Digweedtől Sasháig, a szaksajtótól a klubberekig egyértelműen Ő az a producer és dj, aki új életet lehet a hangzásba! Bárkit ha megkérdezel ki ma az abszolute No1. a szakmában az Ő nevét fogja említeni!



Jegyelõvétel:

Budapest - Saxoo – Mammut Budapest - Saxoo – Westend Szolnok - Saxoo – Szolnok Plaza Kecskemét - Saxoo – Malom Center Székesfehérvár - Saxoo – Alba Plaza Békéscsaba, Szabadság tér 26. - Saxoo üzlet Kiskunhalas, Rakodó u.6. - Ben Joe Pub Kecel, Vasút u.58 - Korona Étterem Kiskõrös, Petõfi tér 7 - Pizzaphone Pizzéria Baja, Attila u. 3. - Zárszaküzlet Szeged, Makkosházi Krt.22. - Joer Records Dunaújváros, Balogh Ádám u.10. - Musztáng Videotéka

A győri és a pécsi Saxoo üzlet bezárása miatt az alábbi helyeken vásárolhatod meg a DUBFIRE jegyeket:

Pécs - Árkád - Python
Győr - Árkád - Segafredo kávézó




AWARDS: Nominee: Grammy Award 2005 "Best Dance Recording" for Deep Dish's "Say Hello" Winner: Grammy Award 2002 "Best Remixed Recording" for Dido's "Thank You" Nominee: Grammy Award 2001 "Remixer of The Year" (Non-Classical) Winner: International Dance Music Awards 2005 for Best Underground Dance Track for "Flashdance" Winner: DanceStar USA Award 2004 for Best Compilation (US Releases) for Deep Dish GU#025:Toronto (Global Underground) and Best DJ Nominee: DanceStar USA Award 2004 for Best Remix (Worldwide DJ's) for P Diddy's "Let's Get Ill" (Deep Dish Remix) (Bad Boy) Winner: DanceStar USA Award 2002 Best Compilation for Deep Dish - GU 021 Moscow' (Global Underground) Nominee: DanceStar USA Award 2003 Party 93.1 FM Award for Best Remix for Justin Timberlake's "Like I Love You" (Deep Dish remix) (Jive) "Hot Duo", Rolling Stone, August 2001 Winner: Muzik Magazine SAS Award 1998 "Best International DJ"

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó