Pulzar

Partyajánló

Nonsense Electric with Tiefschwarz @ Nonsense

Dátum 2008-03-15
Helyszín Nonsense
Stílus ismeretlen
Nonsense Electric with TiefschwarzMárcius derekán ismét mélyfeketébe borul a budapesti éjszaka...Nonsense

Nonsense Electric with Tiefschwarz @ Nonsense

Március derekán ismét mélyfeketébe borul a budapesti éjszaka...

 A sötétség egyenesen Berlinből érkezik Basti Schwarz személyében. A legendás Tiefschwarz formációt két testvér (Ali+Basti) alkotja és 2005 óta évente egyszer-kétszer megfordulnak kis hazánkban, hol külön, hol együtt, de ez a végeredményen semmit nem változtat. Ami pedig elég pozitív. Elég lenne csak a rengeteg remekbeszabott saját zenére gondolni, de ne álljunk meg itt, hisz legalább olyan lelkesedéssel fogadta a közönség a páros remix munkáit is. Depeche Mode, Madonna, Booka Shade, M.A.N.D.Y. háza tájáról, mind mind érkezett felkérés, aminek természetesen elegett is tettek a srácok. Sőt! A Buick Project-nek készített munkájukat  még Grammy díjra is jelölték, a Legjobb Remix kategóriában. Nem mellékesen két mix CD-t prezentáltak a Fabric és a Time Warp részére. Meggyőző…

2007-ben 10 évesek lettek, melyet egy kiváló zenei összeállítással ünnepeltek. A 10 Years of Tiefschwarz - Blackmusic dupla CD második lemezén lévő saját muzsikákat olyan művészek értelmeztek újra, mint Carl Craig, Samim vagy Radio Slave.

 

A szólóban először bemutatkozó Basti mellet színre lép még az olasz Alberto Visi is, akinek eddigi fellépéseiről mindenki kellemes emlékeket őriz. A hazai színeket Hot X, valamint a Naga és Beta képviselik, akik ezen az estén külön-külön állnak majd a pultban.

 

Wild Saturday!

 

Tiefschwarz (D)

Alberto Visi (It)

HotX

Beta

Naga

Jegyek elővételben: 2300Ft @ Lee Cooper Üzletek - Váci u. 18. / Arena

Plaza I. emelet és a helyszínen - XI.ker Karolina út 17.

Rendezvény napján a helyszínen: 3200Ft 24-ig, utána 3900Ft.

Morning hours - HotX | Naga: 04:30-tól! Reggeli belépő: 1000Ft.

 

Info: 06.70.941.6677 |

www.clubnonsense.hu | www.myspace.com/nonsense_electric


Régebbi partyk ebből klubból

 • [2008-04-05] Nonsense Electric
  @ Nonsense

 • [2008-03-14] Brill Nights
  @ Nonsense

  Hölgyeim és Uraim, de elsősorban Hölgyeim! Itt a tavasz és vele együtt - egész pontosan március 14-én - startol egy új érzés a budapesti éjszakában! Minden második pénteken a város egyik friss klubhelyszíne, a Club Nonsense ad otthont a Brill Nights partisorozatnak, amelyre szerettel várunk barátaiddal, barátnőiddel együtt. Töltsetek a Brill Nights egy felejthetetlen éjszakát!
 • [2008-03-08] Nonsense Electric with Marc Romboy
  @ Nonsense

  Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
 • [2008-03-01] Nonsense Electric with Chris Lake
  @ Nonsense

  Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
 • [2008-02-23] Nonsense Electric with Danny Howells
  @ Nonsense

  A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!
 • [2008-02-23] Nonsense Electric with Danny Howels
  @ Nonsense

  A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!
 • [2008-02-16] Shlomi Aber
  @ Nonsense

  Az új évezred egyik nagy felfedezettje... Desyn Masiello-val együtt emlegeti őket az egész szakma mint azt a 2 fiatal dj talentumot, akik betörhetnek a régi öregek uralta legfelsőbb kasztba. Miért is? Mert frissek, különlegesek, és bekategorizálhatatlanok!
 • [2008-02-09] Jody Wisternoff
  @ Nonsense

  A Way Out West név még a húgomnak is ismerősen cseng, hiszen a modern elektronikus tánczene egyik legnagyobb hatású és múltú duója szerte a világon milliókat mozgat meg fellépései alkalmával. A Nick Warren és a Jody Wisternoff alkotta duóból az „Öreget” mint dj-t minden valamire való hazai klubber hallotta már, a fiatalabb Jody-t pedig ma már legalább ennyien ismerik itthon is.
 • [2008-01-19] Moshic
  @ Nonsense

  Az észak-izraeli Haifában született 1977ben. Egy ember, akinek a neve több millió prog house fant hoz lázba. Zenész családban nőtt fel, de azért ez jóval több az ő életében, mint holmi kedélyes „nótázgatás”.
 • [2007-12-01] Generations of House
  @ Nonsense

  Verhetetlen house-marathon nyitóeseménye Buda legújabb, exklúzív szórakozóhelyén a Club Nonsense-ben lasershow-val, italakcióval,welcome drink-kel.

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó