Pulzar

Partyajánló

Brill Nights @ Nonsense

Fellépők
Brill NightsHölgyeim és Uraim, de elsősorban Hölgyeim! Itt a tavasz és vele együtt - egész pontosan március 14-én - startol egy új érzés a budapesti éjszakában! Minden második pénteken a város egyik friss klubhelyszíne, a Club Nonsense ad otthont a Brill Nights partisorozatnak, amelyre szerettel várunk barátaiddal, barátnőiddel együtt. Töltsetek a Brill Nights egy felejthetetlen éjszakát!Nonsense

Brill Nights @ Nonsense

Hölgyeim és Uraim, de elsősorban Hölgyeim! Itt a tavasz és vele együtt - egész pontosan március 14-én - startol egy új érzés a budapesti éjszakában! Minden második pénteken a város egyik friss klubhelyszíne, a Club Nonsense ad otthont a Brill Nights partisorozatnak, amelyre szerettel várunk barátaiddal, barátnőiddel együtt. Töltsetek a Brill Nights egy felejthetetlen éjszakát!
A tavaszi éjszakák ragyogással telnek meg a Brill Nights partikon, ahol a könnyed house és dance slágerek nagyköveteiként 5vös, Taylor és Flash állnak a lemezjátszók mögé. Hármuk neve önmagában is garancia a kirobbanó hangulatra, és akkor még egy szót sem ejtettünk a Brill Nights igazi arcáról, a divat, a trendek, a csillogás csajos világáról.

Brill Nights nyitóbuli: március 14.

DJ’s: 5-vös | Taylor | Flash


Március 14-én pénteken először lehetettek részesei a Brill Nights élményének, amelynek éppúgy része az exkluzív kristály dekoráció, a teljes értékű Martini welcome-koktél, a rendszeres divat- és ékszerbemutatók a világ és Magyarország legszínvonalasabb kollekcióiból, mint a kultúrált portaszolgálat vagy a külföldi vendégeink által igen nagyra értékelt szerződött taxi-szolgáltatás. Hölgyvendégeinknek a kozmetikai termékbemutatók és az ingyenes smink mellett azzal is szeretnénk a kedvében járni, hogy a Nonsense Brill Nights-on vagány és profi férfi táncosok fűtik a hangulatot minden második pénteken.

A rezidensek mellett a Brill Nights rendezvényeken természetesen vendég DJ-k felbukkanására is számíthattok, nálunk játszik majd többek közt „a kis Dévényi”, azaz Dévényi D. és a Muzzaik tagja, Soneec is.

Brill Nights Opening Party
Make-Up | Jewellery | Fashion
2008. március 14. péntek
Club Nonsense – Budapest, Karolina út 17.
www.clubnonsense.hu
www.clubnonsense.hu/brill
06.70.941.6677.

Belépő hölgyeknek: Díjtalan!
Uraknak: 1500 Ft

Minden vendégünk fix áron utazhat a TELE5 TAXI-val az alábbi pontokról kódos rendelés esetén:
Nyugati tér » Nonsense / Kód: 106 | 2000Ft
Moszkva tér » Nonsense / Kód: 107 | 1500Ft

Következő Brill Night: Március 28. péntek.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó