Pulzar

Partyajánló

Nonsense Electric with Danny Howells @ Nonsense

Fellépők
Nonsense Electric with Danny HowellsA Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk! Nonsense

Nonsense Electric with Danny Howells @ Nonsense

A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!

Nonsense Electric with Danny Howells


Danny Howells személyében egy olyan vagány pali érkezik, aki szó nélkül az őrületbe kergeti a partyarcokat, legyen szó a világ bármely pontjáról. Amióta a nagyközönség elé lépett, benne még nem csalódott senki! Körüllengi az igazi rock és punk stílus ötvözete, mely nem csak kicsapongó és nyughatatlan életvitelében tükröződik, hanem a zenéjében is. Abban a mély, érzelmekkel dúsított teches-houseos minőségi elektronikus muzsikáiban, amiben egyszerre megtalálható a múlt, a jelen és a jövő! Tehetségét nem bizonyítja más jobban, mint hogy tagja volt a Global Underground Nubreed sorozatának, ami a fiatal tehetségeknek ad kiugrási lehetőséget, majd ennek sikerét meglovagolva elkészített egy Renaissance mixet és természetesen azt követte a GU újabb felkérése a 24/7, majd a jól ismert GU 027 Miami. Ezek után 2006-ban kiadta a saját mixalbumát a Choice-ot, ami azóta is megkülönböztetett darabja minden house rajongó cd gyűjteményének.

Jelenleg készül a következő nagy durranásra, de addig is remixeket készít és járja a világot. Tőlünk Svájcból érkezik és Osloba megy, de a szombat éjszakája csak miénk!

Készüljön hát mindenki, hogy a Radio Citys Moonline és a két Hairy legény Naga és Beta mellett, Danny úrfi elvarázsoljon minket egyedi stílusával és észvesztő zenéjével!

Rock ’n Roll! J   

 

2008. Február 23. – Club Nonsense (1113 Bp. Karolina út 17.)

Danny Howells

Moonline

Naga

Beta

 

Belépő:

Elővételben 3000 HUF – Gas Stores – Mammut1, Westend, Árkád

Helyszínen: 4500 HUF

00:30-ig minden belépő mellé welcome drink!

www.clubnonsense.hu

www.dannyhowells.com

www.myspace.com/​dannyhowells

info: 70 941-66-77

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2008-04-05] Nonsense Electric
    @ Nonsense

  • [2008-03-15] Nonsense Electric with Tiefschwarz
    @ Nonsense

    Március derekán ismét mélyfeketébe borul a budapesti éjszaka...
  • [2008-03-14] Brill Nights
    @ Nonsense

    Hölgyeim és Uraim, de elsősorban Hölgyeim! Itt a tavasz és vele együtt - egész pontosan március 14-én - startol egy új érzés a budapesti éjszakában! Minden második pénteken a város egyik friss klubhelyszíne, a Club Nonsense ad otthont a Brill Nights partisorozatnak, amelyre szerettel várunk barátaiddal, barátnőiddel együtt. Töltsetek a Brill Nights egy felejthetetlen éjszakát!
  • [2008-03-08] Nonsense Electric with Marc Romboy
    @ Nonsense

    Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
  • [2008-03-01] Nonsense Electric with Chris Lake
    @ Nonsense

    Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
  • [2008-02-23] Nonsense Electric with Danny Howels
    @ Nonsense

    A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!
  • [2008-02-16] Shlomi Aber
    @ Nonsense

    Az új évezred egyik nagy felfedezettje... Desyn Masiello-val együtt emlegeti őket az egész szakma mint azt a 2 fiatal dj talentumot, akik betörhetnek a régi öregek uralta legfelsőbb kasztba. Miért is? Mert frissek, különlegesek, és bekategorizálhatatlanok!
  • [2008-02-09] Jody Wisternoff
    @ Nonsense

    A Way Out West név még a húgomnak is ismerősen cseng, hiszen a modern elektronikus tánczene egyik legnagyobb hatású és múltú duója szerte a világon milliókat mozgat meg fellépései alkalmával. A Nick Warren és a Jody Wisternoff alkotta duóból az „Öreget” mint dj-t minden valamire való hazai klubber hallotta már, a fiatalabb Jody-t pedig ma már legalább ennyien ismerik itthon is.
  • [2008-01-19] Moshic
    @ Nonsense

    Az észak-izraeli Haifában született 1977ben. Egy ember, akinek a neve több millió prog house fant hoz lázba. Zenész családban nőtt fel, de azért ez jóval több az ő életében, mint holmi kedélyes „nótázgatás”.
  • [2007-12-01] Generations of House
    @ Nonsense

    Verhetetlen house-marathon nyitóeseménye Buda legújabb, exklúzív szórakozóhelyén a Club Nonsense-ben lasershow-val, italakcióval,welcome drink-kel.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó