Pulzar

Partyajánló

Nonsense Electric with Danny Howels @ Nonsense

Dátum 2008. február 23.
Helyszín Nonsense
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, Breaks, Acid Jazz,
Dubstep, Electronica, Experimental, House,
Jungle, Nu Jazz, Trip-hop, Progressive House,
Progressive, Progressive, Wonky, Twostep,
Trip-hop, Tribal, Trance, Tradicional Goa,
Techno Punk, Techno, Tech-house, Tech-house,
Tech-funk, Synth-pop, Steppa, Speedgarage,
Soul, Slide, Ska, Sanzon,
Rub-A-Dub, Rootsrock, roots, Rock,
Rnb, Reggae, Rave, Rap,
Ragga, Punk, Psytech, psybient,
Psychedelic Trance, Psychedelic Rock, Psychedelic, psy,
Progressive Trance, Progressive Psy, Progressive House, Progressive Goa,
Progressive, Pop, on, Nu Rave,
Nu Jazz, Nu Disco, Nu Beats, Noise,
Mushup, Minimal Techno, Minimal, Mashup,
Lounge, Lo-Fi, Latin, Killer,
Jungle, Jumpstyle, Jazzy House, Jazz,
Industrial, Indie, IDM, House,
Houe, Hosue, Hose, Hiphop,
Hip-hop, Hardstyle, Hardcore, Hard-trance,
Hard Techno, Groove, Goa, Garage,
Funky, Funk, Full-on, Folk,
Fidget house, Fidget electro, fidget, Experimental,
Euro-Trance, Etno, Ethno, Elektro-pop,
Electronika, Electronica, Electroclash, Electro-house,
Electro, egyéb, EBM, Dubstep,
Dub-Roots, Dub Techno, Dub, Drumfunk,
Druma and Bass, Drum and Bass, DownTempo, Discopunk,
Disco Funk, Disco, Detroit Techno, Deep House,
Darkwave, Darkstep, Darkpsy, Darkambient,
Dancehall, Dance, Club, classical,
Chip Tune, Chill Out, Chill, brokenbeat,
Breakbeat, Breaks, Breakcore, Breakbeat,
Breakbeat, break, Bootleg, Blues,
Big Beat, Bassline, Ambient, alter,
afrobeat, Acoustic, Acid Jazz, Acid,
80, 2-step, on, Techno
Nonsense Electric with Danny HowelsA Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk! Nonsense

Nonsense Electric with Danny Howels @ Nonsense

A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!

Danny Howells személyében egy olyan vagány pali érkezik, aki szó nélkül az őrületbe kergeti a partyarcokat, legyen szó a világ bármely pontjáról. Amióta a nagyközönség elé lépett, benne még nem csalódott senki! Körüllengi az igazi rock és punk stílus ötvözete, mely nem csak kicsapongó és nyughatatlan életvitelében tükröződik, hanem a zenéjében is. Abban a mély, érzelmekkel dúsított teches-houseos minőségi elektronikus muzsikáiban, amiben egyszerre megtalálható a múlt, a jelen és a jövő! Tehetségét nem bizonyítja más jobban, mint hogy tagja volt a Global Underground Nubreed sorozatának, ami a fiatal tehetségeknek ad kiugrási lehetőséget, majd ennek sikerét meglovagolva elkészített egy Renaissance mixet és természetesen azt követte a GU újabb felkérése a 24/7, majd a jól ismert GU 027 Miami. Ezek után 2006-ban kiadta a saját mixalbumát a Choice-ot, ami azóta is megkülönböztetett darabja minden house rajongó cd gyűjteményének.

Jelenleg készül a következő nagy durranásra, de addig is remixeket készít és járja a világot. Tőlünk Svájcból érkezik és Osloba megy, de a szombat éjszakája csak miénk!

Készüljön hát mindenki, hogy a Radio Citys Moonline és a két Hairy legény Naga és Beta mellett, Danny úrfi elvarázsoljon minket egyedi stílusával és észvesztő zenéjével!

Rock ’n Roll! J   

 

2008. Február 23. – Club Nonsense (1113 Bp. Karolina út 17.)

Danny Howells

Moonline

Naga

Beta

 

Belépő:

Elővételben 3000 HUF – Gas Stores – Mammut1, Westend, Árkád

Helyszínen: 4500 HUF

00:30-ig minden belépő mellé welcome drink!

www.clubnonsense.hu

www.dannyhowells.com

 

www.myspace.com/dannyhowells

info: 70 941-66-77



 

 

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2008-04-05] Nonsense Electric
    @ Nonsense

  • [2008-03-15] Nonsense Electric with Tiefschwarz
    @ Nonsense

    Március derekán ismét mélyfeketébe borul a budapesti éjszaka...
  • [2008-03-14] Brill Nights
    @ Nonsense

    Hölgyeim és Uraim, de elsősorban Hölgyeim! Itt a tavasz és vele együtt - egész pontosan március 14-én - startol egy új érzés a budapesti éjszakában! Minden második pénteken a város egyik friss klubhelyszíne, a Club Nonsense ad otthont a Brill Nights partisorozatnak, amelyre szerettel várunk barátaiddal, barátnőiddel együtt. Töltsetek a Brill Nights egy felejthetetlen éjszakát!
  • [2008-03-08] Nonsense Electric with Marc Romboy
    @ Nonsense

    Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
  • [2008-03-01] Nonsense Electric with Chris Lake
    @ Nonsense

    Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
  • [2008-02-23] Nonsense Electric with Danny Howells
    @ Nonsense

    A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!
  • [2008-02-16] Shlomi Aber
    @ Nonsense

    Az új évezred egyik nagy felfedezettje... Desyn Masiello-val együtt emlegeti őket az egész szakma mint azt a 2 fiatal dj talentumot, akik betörhetnek a régi öregek uralta legfelsőbb kasztba. Miért is? Mert frissek, különlegesek, és bekategorizálhatatlanok!
  • [2008-02-09] Jody Wisternoff
    @ Nonsense

    A Way Out West név még a húgomnak is ismerősen cseng, hiszen a modern elektronikus tánczene egyik legnagyobb hatású és múltú duója szerte a világon milliókat mozgat meg fellépései alkalmával. A Nick Warren és a Jody Wisternoff alkotta duóból az „Öreget” mint dj-t minden valamire való hazai klubber hallotta már, a fiatalabb Jody-t pedig ma már legalább ennyien ismerik itthon is.
  • [2008-01-19] Moshic
    @ Nonsense

    Az észak-izraeli Haifában született 1977ben. Egy ember, akinek a neve több millió prog house fant hoz lázba. Zenész családban nőtt fel, de azért ez jóval több az ő életében, mint holmi kedélyes „nótázgatás”.
  • [2007-12-01] Generations of House
    @ Nonsense

    Verhetetlen house-marathon nyitóeseménye Buda legújabb, exklúzív szórakozóhelyén a Club Nonsense-ben lasershow-val, italakcióval,welcome drink-kel.

Kapcsolódó cikkek

  • Party kétezer méteren

    Január végén ismét egy kiválló francia síterep, Puy Saint Vincent ad otthont Európa egyik legnagyobb, végnélküli partykkal tarkított sí-, és snowbord fesztiváljának, a Snowattack-nek. Több mint 3500 fiatal, a nemzetközi és a magyar elektronikus-zenei élet sztárjai, őrületes sport programok: ez vár mindenkire január 26. és február 2. között.
  • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

    Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
  • Ünnepelj a VOLTon!

    A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
  • Szeptemberfest és szülinap az Instanban

    Az Instant Art Bar Wood idén kapja meg, vágja fel és osztja szét harmadik születésnapi tortáját. Szokásához híven az ilyenkor szokásos alapmodell ellenében nem öregszik, hanem ismét felfrissül, megújul. Budapest belvárosának eddig is egyik legnagyobb „elvarázsolt erdeje” az eddig meglévő 3 koncert/tánc-terme, 6 bárja, és 14 házibulija mellé ismét kitalált valamit a tökéletes kikapcsolódás érdekében.
  • Palotai 50 – a Corvintető exkluzív programsorozata

    A Corvintető megadja a módját Palotai ötvenedik születésnapjának: zsinórban öt bulin át ünnepli a veterán DJ-t.
  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • This Is...

    Hatalmas siker volt az első "This is..." party...
  • Mokka Cuka Szezonzárók

    Mokka Cuka szezonzáró bulik:
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
  • Dj Palotai interjú

    Tour de France az élet Dj Palotaival készítettünk egy kicsit más típusú interjút, mint amit eddig megszokhattatok.

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó