Pulzar

Partyajánló

Nonsense Electric with Danny Howels @ Nonsense

Dátum 2008. február 23.
Helyszín Nonsense
Stílus ismeretlen
Nonsense Electric with Danny HowelsA Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk! Nonsense

Nonsense Electric with Danny Howels @ Nonsense

A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!

Danny Howells személyében egy olyan vagány pali érkezik, aki szó nélkül az őrületbe kergeti a partyarcokat, legyen szó a világ bármely pontjáról. Amióta a nagyközönség elé lépett, benne még nem csalódott senki! Körüllengi az igazi rock és punk stílus ötvözete, mely nem csak kicsapongó és nyughatatlan életvitelében tükröződik, hanem a zenéjében is. Abban a mély, érzelmekkel dúsított teches-houseos minőségi elektronikus muzsikáiban, amiben egyszerre megtalálható a múlt, a jelen és a jövő! Tehetségét nem bizonyítja más jobban, mint hogy tagja volt a Global Underground Nubreed sorozatának, ami a fiatal tehetségeknek ad kiugrási lehetőséget, majd ennek sikerét meglovagolva elkészített egy Renaissance mixet és természetesen azt követte a GU újabb felkérése a 24/7, majd a jól ismert GU 027 Miami. Ezek után 2006-ban kiadta a saját mixalbumát a Choice-ot, ami azóta is megkülönböztetett darabja minden house rajongó cd gyűjteményének.

Jelenleg készül a következő nagy durranásra, de addig is remixeket készít és járja a világot. Tőlünk Svájcból érkezik és Osloba megy, de a szombat éjszakája csak miénk!

Készüljön hát mindenki, hogy a Radio Citys Moonline és a két Hairy legény Naga és Beta mellett, Danny úrfi elvarázsoljon minket egyedi stílusával és észvesztő zenéjével!

Rock ’n Roll! J   

 

2008. Február 23. – Club Nonsense (1113 Bp. Karolina út 17.)

Danny Howells

Moonline

Naga

Beta

 

Belépő:

Elővételben 3000 HUF – Gas Stores – Mammut1, Westend, Árkád

Helyszínen: 4500 HUF

00:30-ig minden belépő mellé welcome drink!

www.clubnonsense.hu

www.dannyhowells.com

 

www.myspace.com/dannyhowells

info: 70 941-66-77



 

 

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2008-04-05] Nonsense Electric
  @ Nonsense

 • [2008-03-15] Nonsense Electric with Tiefschwarz
  @ Nonsense

  Március derekán ismét mélyfeketébe borul a budapesti éjszaka...
 • [2008-03-14] Brill Nights
  @ Nonsense

  Hölgyeim és Uraim, de elsősorban Hölgyeim! Itt a tavasz és vele együtt - egész pontosan március 14-én - startol egy új érzés a budapesti éjszakában! Minden második pénteken a város egyik friss klubhelyszíne, a Club Nonsense ad otthont a Brill Nights partisorozatnak, amelyre szerettel várunk barátaiddal, barátnőiddel együtt. Töltsetek a Brill Nights egy felejthetetlen éjszakát!
 • [2008-03-08] Nonsense Electric with Marc Romboy
  @ Nonsense

  Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
 • [2008-03-01] Nonsense Electric with Chris Lake
  @ Nonsense

  Tovább nyomul a Nonsense Electric, márciusban Chris Lake és Marc Romboy látogat először magyarországra, hogy elkápráztasson benenteket.
 • [2008-02-23] Nonsense Electric with Danny Howells
  @ Nonsense

  A Nonsense Electric életében nagyon fontos a február 23, hiszen tagadhatatlanul az egyik legnagyobb durranásnak számító figura látogat el hozzánk!
 • [2008-02-16] Shlomi Aber
  @ Nonsense

  Az új évezred egyik nagy felfedezettje... Desyn Masiello-val együtt emlegeti őket az egész szakma mint azt a 2 fiatal dj talentumot, akik betörhetnek a régi öregek uralta legfelsőbb kasztba. Miért is? Mert frissek, különlegesek, és bekategorizálhatatlanok!
 • [2008-02-09] Jody Wisternoff
  @ Nonsense

  A Way Out West név még a húgomnak is ismerősen cseng, hiszen a modern elektronikus tánczene egyik legnagyobb hatású és múltú duója szerte a világon milliókat mozgat meg fellépései alkalmával. A Nick Warren és a Jody Wisternoff alkotta duóból az „Öreget” mint dj-t minden valamire való hazai klubber hallotta már, a fiatalabb Jody-t pedig ma már legalább ennyien ismerik itthon is.
 • [2008-01-19] Moshic
  @ Nonsense

  Az észak-izraeli Haifában született 1977ben. Egy ember, akinek a neve több millió prog house fant hoz lázba. Zenész családban nőtt fel, de azért ez jóval több az ő életében, mint holmi kedélyes „nótázgatás”.
 • [2007-12-01] Generations of House
  @ Nonsense

  Verhetetlen house-marathon nyitóeseménye Buda legújabb, exklúzív szórakozóhelyén a Club Nonsense-ben lasershow-val, italakcióval,welcome drink-kel.

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó