Pulzar

Partyajánló

The Debut - Stockholm Night @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2008. január 19.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
The Debut - Stockholm NightA nagy sikerű Szilveszteri party után újra itt egy nagy Debut durranás. Január 19.-én pótszilveszteri partyn 2 svéd úriembert repítenek el nektek a Club Privebe a messzi Skandináviából!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

The Debut - Stockholm Night @ Prestige (ex Privé), Budapest

A nagy sikerű Szilveszteri party után újra itt egy nagy Debut durranás. Január 19.-én pótszilveszteri partyn 2 svéd úriembert repítenek el nektek a Club Privebe a messzi Skandináviából!

Az északi emberekről mindenki azt gondolja, hogy hideg-rideg emberek, hát ez a 2 stockholmi srác most majd bebizonyítja nekünk, hogy ők is értenek a déli house dallamokhoz.

Tiger Stripes már rengeteg minőségi house nótát gyártott a történekem során, bár mostanában átnézeget a techesebb oldalra is, de megígérte, hogy csak melegebb, dallamosabb táskáját hozza magával, hogy felolvassza ezt a keményre sikeredett téli budapesti időjárást.

Dana Berquistről legyen elég annyi, hogy az ősz és tél folyamán Eric Prydz warm up djeként körbe járta az egész Észak-Amerikai kontinenst, eljutott az összes nagyobb clubba. Valószínűleg kapott egy pár komoly muzsikát a house zene napjaink egyik legnagyobb királyától.
Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó