Pulzar

Partyajánló

Reve-Lution bye bye 2007 @ Sunny Lounge, Budapest

Dátum 2007. december 31.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus ismeretlen
Reve-Lution bye bye 2007A Reve-Lution szilveszteri helyszínén a Sunny Lounge-ban (Szentendrei út) ez év utolsó napján 22h-tól a fenséges ízek és hamburgerek helyét a lemezek veszik át, a vendégtér pedig táncparketté alakul. Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Reve-Lution bye bye 2007 @ Sunny Lounge, Budapest

A Reve-Lution szilveszteri helyszínén a Sunny Lounge-ban (Szentendrei út) ez év utolsó napján 22h-tól a fenséges ízek és hamburgerek helyét a lemezek veszik át, a vendégtér pedig táncparketté alakul.

A design, a hangulatos berendezés viszont marad, különleges helyet biztosítva azoknak, akik szilveszterkor inkább buliznak pár száz fős társaságban, mint tömegesen akár a heringek.
Pultba lép ezen az estén Daesmith, aki a hangulat beindításáról, továbbá Rich (Time Machine), és az est rezidensei, Blackman és BenEdek, akik az újévtől és a pezsgőtől megszédült agyak csavarásáról hivatottak gondoskodni.
Extraként éjfélkor pezsgőt szolgálunk fel, hogy a jó kívánságok mellé legyen mivel koccintani. Ezen felül az éjszaka folyamán felfrissülésként gyümölcstálakról lehet csipegetni. Továbbá ingyenes ruhatárat biztosítunk számotokra és ha időben érkezel, a bejáratnál egy Reve-Lution mix CD-vel is megajándékozunk.

Belépő: éjfélig 2000 Ft, éjféltől 3000Ft

Cím: Sunny Lounge  III.ker. Szentendrei út. 36.
                             (Az Árpád hídtól pár percre)
 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó