Pulzar

Partyajánló

Lick the Click! 50 New Year's Eve @ Mono, Budapest

Dátum 2007-12-31
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus ismeretlen
Lick the Click! 50 New Year's EveFrivolous, vagyis Daniel Gardner nem mindennapi karakterét a megszokott jelzők közé szorítani nem egyszerű feladat. Sokan, sokféleképpen próbálkoztak már, de rendszerint pofára esés és reménytelenné nyilvánítás lett a vége.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Lick the Click! 50 New Year's Eve @ Mono, Budapest

Frivolous, vagyis Daniel Gardner nem mindennapi karakterét a megszokott jelzők közé szorítani nem egyszerű feladat. Sokan, sokféleképpen próbálkoztak már, de rendszerint pofára esés és reménytelenné nyilvánítás lett a vége.

Egy Vancouver-külvárosi farmon felnőve a kis Daniel számára nem sok kiugrási lehetőséggel kecsegtetett az élet, de persze ahogy ez lenni szokott, az oktatási intézmény felhozatalában hirtelen felbukkant egy új, misztikusan érdekes tárgy: az elektronikus zeneszerzés. Ezt felfedezve, majd’ egy évtizednyi zongora-tapasztalattal a háta mögött Daniel Gardner elindult az úton amely a későbbiekben a ~scape, a Karloff vagy a Background kiadók felé vezette.
1996-tól a detroiti hangzás által uralt táncterek tartották fogva a fiatal művészt, ott és akkor ki is alakult élethosszig tartó szerelme a loopokkal. Még abban az évben birtokba veszi első rezidenciáját egy rendszeres vancouveri afterbulin. Két tökéletesen céltalan elektronika és design tanulmányokkal töltött év és pár független megjelenés után Gardner úr az asztalra csapott, félretette büszkeségét és egy CD-nyi félkész muzsikát küldött az öt éppen aktuális német szuperkiadónak címezve. Egész jó arányban sikerült beletalálni a mord labelfőnökök szívébe, hiszen öt kiadóból három azonnal könyörögni kezdett a kiadásért. Az ebből merített bátorságnak és önbizalomnak köszönhető az, hogy létrejött a jelenlegi formájában létező Frivolous projekt.
Mostanság, több mint negyven megjelenéssel a háta mögött Frivoloust előszeretettel hívják a különböző jó nevű klubok és fesztiválok vendégszerepeln i. Egyedi, hol vokállal, billentyűs hangszerekkel illetve konyhai eszközökkel (!) operáló csináldmagad zenéje Szilveszterkor minket is lenyűgözhet a Monoban, a LicktheClick!-en éppen áldozatul eső marcipán malacok visítása közt. A lemezpörgetők ezúttal is a Lick the Click! fedélzeti kedvencei, Isu, Crimson és Chrom lesznek.
Nyaljuk át magunkat együtt 2008-ba!


2007.12.31. | Lick the Click! #50 New Year's Eve Special
Mono, B p. Ó u. 51 | Belépő: 3000 HUF, elővételben és a tagoknak 2000 HUF

Elővétel: Aktrecords, Budapest, IX. ker. Üllői út 51. Tel.: 215-96-92

FRIVOLOUS Live(Background, ~scape, Karloff - Canada)
Isu - Crimson - Chrom


flyer:

http:/​/​minimalmusic.hu/​e107_images/​newspost_images/​ltc50back_800.jpg

http:/​/​minimalmusic.hu/​e107_images/​newspost_images/​ltc50front_800.jpg


letölthető live:

FRIVOLOUS LIVE @ Stare Mury, Chrzanow (2007.04.13.)

http:/​/​minimalmusic.hu/​download.php?view.77

FRIVOLOUS LIVE @ Cafe Moskau Berlin (2005.10.15.)

http:/​/​minimalmusic.hu/​download.php?view.78

klikk:

http:/​/​licktheclick.hu

http:/​/​frivolouslive.com

http:/​/​minimalmusic.hu

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó