Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Hairy pres. - OXIA @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 6.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Minimal, House, Tech-house, Tech-house,
House
Hairy pres. - OXIA2007. 10. 06.-án Élőben hallhatjuk OXIA-t az A38-on MICK , NAGA, ANDRE, BETA szereplése mellett.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Hairy pres. - OXIA @ A38, Budapest

2007. 10. 06.-án Élőben hallhatjuk OXIA-t az A38-on MICK , NAGA, ANDRE, BETA szereplése mellett.

Nyerj JEGYET az OXIA buliba!!!

Ehez semmi mást nem kell tened csak az alábbi 2 kérdésre a helyes választ valamint a becsületes neved elküldeni a jatekKUKACpulzar.hu címre. A tárgyba kérünk ne felejsd el beleirni hogy Oxia játék !!

1.) Játszik- e ezen az estén MICK?

2.) Voltál már az A38-on?

LETÖLTHETZŐ OXIA MIX

A Hairy partyk búvó csermelye októberben ismét a felszínen! Hitték volna? Kérlelhetetlen előbuzgás, megkerülhetetlen, ésszel felfoghatatlan, de mégis igaz!
Sztárvendégünk valós bitzene csemege: a teknóelektrós gyökerű, houserakacsintós debütáns, a nagy kortárs francia: OXIA! Jöjjenek, ne hullajtsák elsárgult leveleiket árván, vegyüljenek el inkább a színes forgatagban a Petőfi hídnál parkírozó A38 hajó fedélzetén. Lesz orrbárban zenélés, lesz orrbárban eszmélés, közös füttyögés, erőteljes búfelejtés! Nagabetaandremick ugye rémlik? Csak folyvást folyvást! Októbert 6, Hairy Nájt. Nyerjen most ön is egy kellemes estét partnerével. Vagy töle távol.

Line up:

Oxia /F/
Good Life-Kompakt

Naga
Beta
Andre
Mick

Vizuál:
Monkey Presso

Belépő:

Elővételben: 2 000 HUF
Helyszínen: 2 500 HUF

Jegyelővétel: A38 hajó (+36 1 464 3940)

Cím: A38 hajó, Budapest, Petőfi híd budai hídfő

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó