Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
VIP10 000 Ft
Az első 100 jegy 2 500 Ft
A következő 1000 db jegy3 500 Ft
A következő 1000 db jegy4 000 Ft

Partyajánló

PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007 @ Syma

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 15.
Helyszín Syma
Stílus Progressive House, House, Trance, Progressive House
PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !Syma

PAUL VAN DYK - In Between Album Tour 2007 @ Syma

PAUL VAN DYK, világ Nr 1. DJ -je, az augusztusban megjelenő új albumának a lemezbemutató világturnéja keretében 2007. szeptember 15-én, közel másfél év után ismét Magyarországra látogat , hogy a tavalyihoz hasonló gigantikus partit prezentáljon a rajongóinak a budapesti SYMA Arénában !

A Grammy díjas, világszerte ismert és elismert DJ és producer 2005 után 2006-ban is megnyerte a Világ legjobb lemezlovasa díjat a mértékadó DJ MAG szavazáson, valamint besöpört még többek között négy IDMA* címet is, hiszen a POLITICS OF DANCING 2 lemezével megkapta a Legjobb Válogatás Albumnak járó elismerést, mindemellett őt választották a Legjobb Producernek, a Legjobb Globális Dj-nek és az Övé lett a legjobb NuNRG/Euro Track is.


PAUL VAN DYK -ot az egyik legszorgalmasabb DJ-ként tartják számon, neve egybecseng az összes kontinenst átszelő teltházas turnéival, a legjelentősebb fesztiválokon való fellépéseivel és kimagaslóan sikeres produceri karrierjével. PAUL, akinek több mint 3 millió lemeze kelt el világszerte, minden évben 16 alkalommal utazza körbe a földet. Csupán a 2007-es évben olyan híres számokat remixelt, mint a Depeche Mode "Martyr", illetve Justin Timberlake "What Goes Around" című alkotásai.


Zenei tevékenysége mellett PAUL életében mindig nagy szerepet kapott a politika és a szociális igazságosság ügye is. Több más jótékonysági ténykedése mellett a gyermekek támogatására alapítványt működtet az indiai Bombay-ban, nemrég pedig a berlini szegény gyermekek megsegítéséért létrehozott Ruckenwind nevű segélyszervezetével folytatott munkájáért a Berlin Érdemrendjével jutalmazták.


Ez év augusztusában, PAUL VAN DYK egy lendületes, új lemezzel tér vissza, mely ismét reflektorfénybe helyezi kivételes produceri tehetségét. Augusztus 14-én, a MUTE RECORDS gondozásában jelenik meg régóta várt, új szerzői albuma, az "In Between," mellyel kapcsolatban Paul úgy érzi, ez az eddigi legszemélyesebb és legerőteljesebb lemeze. Az albumon rengeteg különböző közös munka is szerepel, többek közt olyan hírességekkel, mint a Talking Heads frontembere, David Byrne, a Pussycat Dolls-os Jessica Sutta, a Luminary-tag Ashley Tomberlin, továbbá Alex M.O.R.P.H, Lo Fi Sugar, valamint Ryan Merchant és Wayne Jackson.

Az első single, a "White Lies" július 31-én fog megjelenni, ezen a Pussycat Dolls-os Jessica Sutta vokálozik, beleszőve szexi attitűdjét és érzéki hangját, átadva magát az érzelmek varázslatos világának, mely tovább erősíti PAUL VAN DYK kultikus státuszát a dance zene egyik legjelentősebb művésze és producereként.


Az " IN BETWEEN" nagyszabású világkörüli lemezbemutató turné már az album megjelenése előtt elindult és érintette a világ legnagyobb fesztiváljait és leghíresebb klubjait. A szeptember 15.-i Magyarországi party , - idén is a DEADCODE PRODUCTION szervezésében - a tavalyihoz hasonlóan gigantikus technikai körítéssel fogja tálalni PAUL VAN DYK ot rajongóinak, és ez által a 2006-os egyedülálló budapesti partija után minden bizonnyal 2007 is az Ő éve lesz kishazánkban.
Idén is a 100 000 Wattos Martin Audio W8L csúcskategóriás hangrendszere fogja biztosítani a tökéletes hangzást , amit lélegzetelállító fényrendszer és egy monumentális lézershow fog kiegészíteni, hogy teljes legyen az audiovizuális élmény.


Az egyedülálló rendezvényre július 6-tól lehet kedvezményes jegyeket vásárolni a rendezvény hivatalos weboldalán a www.pvdparty.hu - n és a 06 30 30 30 220 as infoszámon.

Jegyinfó:

Az első 100 jegyvásárló mindössze 2500 HUF -os áron juthat hozzá belépőjegyéhez!
A következő 1000 db jegy 3500 HUF (július 31-ig )
A következő 1000 db jegy 4000 HUF (július 31-ig)
Augusztus 1-től az elővételi jegy ára 4500 HUF, mely megegyezik az elővételi helyeken megvásárolható jegyek árával.
Az akció csak a telefonos és az online jegyrendelésre érvényes !!!

Az elővételi jegyeken kívül limitált példányszámban VIP jegy is rendelhető melynek ára 10.000 HUF !
A helyszíni jegy: 5500 HUF.

Telefonos jegyrendelés: 06 30 30 30 220
Online jegyrendelés: info@deadcode.hu vagy a www.pvdparty.hu weboldalon




je g y e l ö v é t e l:


BUDAPEST: VAGABOND STORES West End City Center I Mammut I. I Árkád Üzletház
DEBRECEN: VAGABOND SHOP - Debrecen Pláza I. emelet
MISKOLC: VAGABOND SHOP - Miskolc Pláza
SZEGED: TRAFFIC SHOES - Szeged Pláza
GYŐR: VAGABOND SHOP-Árkád
KECSKEMÉT: WALLAS RECORDS - Izsáki u. 2.
SZOMBATHELY: LÍRA KÖNYVESBOLT - Kossuth L. u. 8/3
SOPRON: MAX - Ferenczy J. u. 46.
SZÉKESFEHÉRVÁR: WESTSIDE MUSIC CLUB - Vörösmarty tér. 1.
VESZPRÉM: UNDERGROUND RECORDS - Köbánya u. 6.
ZALAEGERSZEG: BORIS TATTOO - Eötvös u. 3.
INTERNETES JEGYRENDELÉS: info@deadcode.hu
TELEFONOS JEGYRENDELÉS: 0630 30 30 220




2007.09.15.
PAUL VAN DYK - IN BETWEEN ALBUM WORLD TOUR 2007
Budapest - SYMA ARÉNA
start: 21:00


DJ-k:
PAUL VAN DYK ( vandit / vonyc - Berlin-D)
ALEX M.O.R.P.H. (D)
OBSERVER (A)
CHRISS & KÜHL (H)


www.pvdparty.hu
www.paulvandyk.com
info@deadcode.hu
Infóline: 06 30 30 30 220



International Dance Music Awards

Már a boltokban Paul van Dyk új albuma az "In Between"

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2010-04-10] Hyperspace 2010
    @ Syma

    Minden idők legerősebb line up-jával vár minden elektronikus zene rajongót április 10 -én a 2010 -es HYPERSPACE.
  • [2009-04-11] HYPERSPACE 2009
    @ Syma

    E hét végén, április 11-én, végre elérkezik a pillanat, és egy évnyi várakozás után újra feldübörögnek a hangfalak Magyarország vezető technoparti-sorozatán, a fennállásának immár tizennegyedik évét taposó HYPERSPACE-en.
  • [2008-08-30] BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FEST
    @ Syma

    A 2008-as nyári fesztiválszezon utolsó nagy dobásának lehetünk tanúi augusztus 30-án a budapesti SYMA Rendezvényközpont két óriási arénájában.
  • [2008-08-30] Bónusz Electronic Music Festival 2008
    @ Syma

    2008.08.30. BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL SYMA ”A” és ”B” ARÉNA - BUDAPEST
  • [2008-06-14] SHARAM
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-06-14] SHARAM / DEEP DISH
    @ Syma

    Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők. Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre. Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt.
  • [2008-04-19] HYPERSPACE 2008
    @ Syma

    Nincs mese, a visszaszámolás megkezdődött. Napról napra közeledik az április 19-i dátum és vele az idei év egyetlen HYPERSPACE-e is. A hetek óta tartó kampánynak köszönhetően a fellépőkről már mindent tudni lehet, a technikai körítésről azonban nem beszéltünk még. Pedig érdemes, hiszen a budapesti SYMA-csarnokban megrendezett Hyperspace minden tekintetben a maximumot hozza e téren is.
  • [2007-12-01] KNE' DEEP WORLD TOUR 2007
    @ Syma

    'Először a külsőd alapján döntenek rólad, csak ezt követően lesz a személyiséged is érdekes.' - jelentette ki DJ Rush egy webinterjúban pár évvel ezelőtt, s az idő őt igazolta. Isiah Major, Major Rush, Russian Roulette, mára a chicagoi dj-producer valamennyi alteregoját jól megjegyezte a világ. A szokatlan, gyakran polgárpukkasztóan meghökkentő imázzsal parádézó Rusht egyesek a techno Denis Rodman-jeként aposztrofálják, nem véletlenül. Feltűnő megjelenése, rendkívül magas termete, kaján vigyora és elementáris játéka vélhetően bajnoki posztra emelnék egy képzeletbeli techno NB1-ben. A közönség-díjat legalábbis biztosan bezsebelné.
  • [2007-11-24] HUNGARIAN ALL STARS 2007
    @ Syma

    DJ-k: BUDAI, CHRISS, DANDY, HOT X, KÜHL, NAGA, PALOTAI, PÖLI SLAM JR, STERBINSZKY
  • [2007-10-22] MAYDAY 2007
    @ Syma

  • [2007-08-25] Bónusz 2007
     

    2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.
  • [2007-06-21] VIVA COMET 2007, a díjátadó, ami lázba hozza a zenei életet!
     

    Június 21-én idén is összegyűl a sztár világ színe-java a SYMA Csarnokban. A színpadon egy óriási show szereplőjeként mindenki ott lesz, aki számít a hazai pop világban!
  • [2007-06-09] ELECTRONIC BEATS FESTIVAL
    @ Syma

    Fellépők: Kelis ( USA ), Felix da Housecat ( USA ), Neo ( H ), Hot X ( deadcode - H ), Coyote ( deadcode - H )
  • [2007-06-09] Electronic beats fesztivál
    @ Syma

    A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” Fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar NEO, Hot X és Coyote . Jegyek már kaphatók.
  • [2007-05-26] Tiesto koncert
    @ Syma

    Már csak 1 hét és TIESTO ismét Budapestre látogat az Elements of Life világturné keretében. Budapestre is 16 kamionnyi hangal és látványtechnikai berendezéssel érkezik a Tiesto cirkusz.
  • [2007-04-28] HYPERSPACE 2007
    @ Syma

    Chris Liebing, Advent live!, Adam Beyer, Monika Kruse, Dominik Eulberg – színtiszta nemzetközi sztárparádé avatja fel a Hyperspace új időszámítását április 28-án, a budapesti Syma csarnokban.
  • [2006-06-17] Paul Van Dyk
    @ Syma

    A dance műfaj rajongói Paul van Dyk-ot 2005-ben a Világ Legjobb DJ-jévé választották a DJ magazin Top 100 listáján. A Grammy díjra jelölt művész, zeneszerző, producer és politikai aktivista az első helyezettnek szóló díjat a londoni Ministry of Sound Clubban megrendezett ünnepségen vehette át.

Szervező

  • Deadcode

    A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Helyszín

  • Syma

    Sport és rendezvényközpont.

Kapcsolódó cikkek

  • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

    A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
  • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

    Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
  • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

    Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
  • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

    Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
  • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

    Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
  • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

    RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
  • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

    2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • Új Podcast Alan Fitzpatrick

    Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

    Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Richie Hawtin

    Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

    Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

    Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
  • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

    2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó