Pulzar

Partyajánló

Different Drum pres. Commix @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2007. augusztus 4.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Progressive House, Deep House, House, Drum and Bass,
Jungle
Different Drum pres. CommixA Commix csinálja jelenleg a legegyedibb és legjobb drum and bass-t, nem csoda, hogy Goldie le is csapott rájuk a Metalheadz számára. Augusztus 4-én Commix a Mokka Cukában. Mokka Cuka

Different Drum pres. Commix @ Mokka Cuka

A Commix csinálja jelenleg a legegyedibb és legjobb drum and bass-t, nem
csoda, hogy Goldie le is csapott rájuk a Metalheadz számára. Augusztus 4-én
Commix a Mokka Cukában.

Different Drum pres. Commix
2007. augusztus 4.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Commix (Metalheadz, Hospital - UK)
Palotai (Tilos)
Bal (Bladerunnaz, Different Drum)
Bratwa (Tactile, Different Drum)

Commix (Metalheadz, Hospital)

A Nu:tone és Logistics lakhelyéről, Cambridge-ből származó Commix eredetileg trióként 2003-ban jelentette meg első zenéit, a New Identitiy, Good Looking és Tangent címkéken. A siker azonban a Hospital-nál érte utol a fiúkat, a nyugis, dubos 'Roots Train' a földikkel közös Future Sound of Cambridge EP jelent meg. Erre erősített rá a jól sikerült remix DJ Die 'Autumn' című klasszikusából, és nyugodtan mondhatjuk, hogy ez az év Cambridge-ről szólt. A Commix hangzást olyan DJ-k fedezték fel és támogatták, mint Marky, DJ Flight, DJ Lee, Doc Scott, Marcus Intalex, D-Bridge vagy Fabio.
A sikerrel egy évben a csapat kéttagúvá fogyatkozott, hangzásuk azonban színesedett, a nyugis dolgok mellett egyre többször váltottak karcosabbra, ezek a darabok a Metalheadz-nél landoltak. A latinos hangulatú 'Undisco' a Liquid V-nél kötött ki, a D-Bridge-dzsel közös 'Providence' az ex BadCo-tag Exit labeljénél talált helyet. A Commix részt vett Jenna G albumának elkészítésében is, ők jegyzik a 'Healing'-et, az album egyik legszebb zenéjét.
A Commix az első, akik lehetőséget kaptak arra, hogy a drum and bass fogalom Metalheadz kiadónál jelentethessenek meg nagylemezt, az album várhatóan ősszel jelenik meg Call To Mind címmel. Ennek előfutára a 'Talk To Frank', a 'Be True' vagy a gőzhenger 'Electric', amelyek mind tökéletesen érzékeltetik, mennyire egyedi és friss a Commix fiúk stílusa.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT

    Javában zajlik a nyereményjáték az ingyen belépőkért a HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT @ A38 partira, mely május 15-én kerül megrendezésre.
  • Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

    A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
  • Megjelent Neil Quigley új EP-je Chriss Ronson és Yvel & Tristan remixvel!

    Neil Quigley-t már aligha kell bemutatni a magyar közönségnek.
  • Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

    Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.
  • Yvel & Tristan interjú

    Yvel & Tristan üstökösként robbantak be a hazai elektronikus zenei életbe. Több netes rádión is műsoruk van és rendszeres fellépői az ország neves klubjainak. A srácokat faggattam legújabb megjelenésük kapcsán, de a többit meséljék is el ők. Jó olvasást hozzá…
  • Chriss / Foundation Records hírek - június

    A nyár a legtöbb helyen az uborkaszezon kezdetét jelenti, nem így a Foundation Records háza táján. Május végétől az FR két új kiadványa is elérhető a www.beatport.com, a www.juno.co.uk és a www.3beatdigital.com on-line zeneboltokban!
  • Elindult az INDIGO

    Elindult az Andro, Snake Sedrick and Yvel & Tristan presents INDIGO, a legnagyobb, elektronikus zenével foglalkozó, internetes rádión, a Proton Radión (USA). A havonta jelentkező műsor négy órájából hármat mi, egyet pedig minden hónapban más vendégi mixel. Az Indigo a minőségi electro-house és progi hangzás nyomvonalán igyekszik haladni.

Ajánlott lemezek

  • ELINDULT A HI!FLY MUSIC: YVEL & TRISTAN – CAROLINA EP

    November 11-én hosszú várakozás után megjelent a Hi!Fly Music, Magyarország legújabb e-zenei kiadójának első EP-je, a Carolina.
  • Cre8tion Records – új kiadó a virtuális polcokon

    Számos mestermunkával, megjelenéssel, rendezvénnyel és fellépéssel a hátuk mögött Chriss Ronson és a Londonban élő A/V Produkciós cég vezetője Molnár Béla júniusban elindítja, új kiadóját a Cre8tion Records-t.
  • Chriss Ronson & Duel - Free Fallin –újabb mestermunka

    Újabb mestermunka, ezúttal az AlterImage Recordings égisze alatt Chrisstől és Dueltől. A május 6-án napvilágot látó anyag lesz a kiadónak a 13. megjelenése.
  • Michel de Hey - Sylvester 3

    Michel de Hey saját kiadójának égisze alatt a Hey!Records-nál jelent meg április 26-án a Makes You Smile EP.
  • Chriss Ronson nyári termése

    Mozgalmas nyarat tudhat a háta mögött ismét Chriss Ronson. Több válogatás albumon és EP-n jelentek meg a tavasz gyümölcsei. A nyárnak lassan vége de a felvételek folyamatosan jelennek amelyeket Ti is nyomon követhettek a www.beatport.com oldalon.
  • Yvel & Tristan betört Karotte konyhájába!

    Aggodalomra semmi ok, rendőrségi ügy biztosan nem lesz a címben foglaltakból. Pusztán arról az örömteli eseményről emlékezünk meg, hogy a producer/dj duó Nunenzi névre keresztelt új zenéje helyet kapott a Karotte’s Kitchen című rádióműsorban július elsején.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó