Pulzar

Belépő
Mindenkinek6 500 Ft

Partyajánló

John Digweed Back To KEcecl @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2006-03-14
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Electro, Minimal, Progressive House
John Digweed Back To KEceclIgen, végre! Az alábbiakból minden kiderül majd, amit érdemes tudni a 2006-os év eddigi legnagyobb durranásáról - Mr. John Digweed visszatérésérõl Kecelre!Club Korona, Kecel,

John Digweed Back To KEcecl @ Club Korona, Kecel

Igen, végre! Az alábbiakból minden kiderül majd, amit érdemes tudni a 2006-os év eddigi legnagyobb durranásáról - Mr. John Digweed visszatérésérõl Kecelre!

JEGYÁR:

ELÕVÉTELBEN: 5000 HUF (23 euro)

HELYSZÍNEN: 6500 HUF

JEGYEK KAPHATÓK:
Budapest, Underground Records, Király u. 54 Baja, Maraton Sport bolt, Kossuth Lajos u. Baja, NOKIA mintabolt Kecel, Korona Étterem, 78/422-684 Kecskemét,Hanky-Panky Energie Store Kecskemét, Malom Center, SAXOO üzlet Kiskunhalas, BenJoe Pub Dunaújváros, Mustang Videotéka (Balogh Á. u. 10) Pécs, ÁRKÁD üzletház, SAXOO bolt Szeged, Joer Records, Makkoserdõsor 22 Telefon: 30/9588-970



INFO: www.clubkorona.hu; 20/579 90 67

A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK:

Mikor érdemes érkezni, és mikor kezd Digweeed?

Mivel azt szeretnénk hogy fõ vendégünk a lehetõ legszélesebb szenei palettán mozogva mutassa be zenei világát ezért Chriss warm upja után kb. 1 óra és 1.30 között kezd majd,- így érdemes a hosszas sorbanállás elõtt, akár már 21 órára odajönni! A tumultus mindig éjfél és 1 között várható! A kapunyitás tehát 21 óra!

Kapok majd a helyszínen is még jegyet?

Igen! Persze drágábban, de lesz jegy a helyszínen is! No para! Külön sor lesz az elõvételeseknek és a helyszíneseknek? Igen! A fõbejáratnál külön sorban történik a beléptetés, hogy ezzel is gyorsítsuk a bejutást.

Hogy fogunk elférni?

Anno 2000-ben az emlékezetes Sashás bulin kb 3000-en voltunk, mikor az esõ miatt a gardenbõl is bejött minden vendég. Még így is elfértünk, ha kissé szûkösen is... A klub mérteit tekintve tehát be fog jutni mindenki, sõt! A tánctér és a galéria méreteit megnöveltük az átalakításokkal illetve a galériáról megnyitunk egy lounge részt is a medence elõtt, hogy legyen hol pihizni is.

Hogy fogunk majd parkolni?

Megnyitjuk a klub területéhez tartozó hatalmas parkolót, (melyet csak a fesztiválokkor használtunk), hogy még többen biztonságosan tudjatok parkolni!


JOHN DIGWEED
BIOGRÁFIA

Ha valaki nem követi napi szinten a dance zenei színtér minden mozzanatát, de azért valamelyest mégis képben van, akkor már bizonyára hallotta John Digweed nevét – legalább egyszer életében. Az eredetileg angliai származású John Digweed már vagy tíz éve az egész világ szomszédjává vált, s bebetonozta nevét a dance zene történelmének nagy könyvébe. Annyi dolgot csinált viszonylag rövid idõ alatt, hogy mindent felsorolni csak egy regényben lehetne.

Talán az egyik legfontosabb mozzanat a karrierjében az elsõ DJ mix kompilációja (a „Rennaissance” , amit Sasha-val készített), majd Nagy-Britannia elsõ számú lemezlovasaként a világ legismertebb klubjában, a New York-i Twilo-ban volt rezidens (szintén Sasha-val). Ugyanakkor olyanoknak készített remixet, mint Danny Tenaglia, az Underworld vagy a New Order.

John Digweed a DJ-k Dj-je. Az egészben az a legszebb, hogy annyira függ a kortársaitól, s mégis teljesen más, mint a többiek. Minden az angliai Hastings-ben, 15 éves korában kezdõdött, amikor a világ DJ társadalma az acid house-ért volt megõrülve. Ott és akkor felállított magának egy szintet, s ezt a magas mércét azóta is mérvadónak tartja DJ-ként és producerként egyaránt.

Végülis mindent elért, amit csak a szakmáján belül el lehet érni: 2001-ben o volt az elso a DJ Magazine népszerûségi listáján (Top 100 DJ’s). Népszerûsége nem ismer határokat, bár több idõt tölt DJ-zéssel, azért producerként is nagyon figyelemre méltó eredményeket ért el. A „Bedrock” elnevezés valójában három különbözõ dolgot is takar: zenei kiadó, reklámügynökség és egy produkciós stúdió (Nick Muir-ral).

A vezetése és kreatív irányításának köszönhetoen a Bedrock kiadó olyanokat segített a csúcsra jutni, mint pl. Danny Howells (Dick Trevorral a Science Department-ben), Jimmy Van M, Chris Fortier és Phil Thompson (Moonface). Jó orra volt hozzá, hogy a sok-sok mix és remix közül kiválassza az igazi értékeket. Így talált rá Rui Da Silva-ra, POB-re, a Freelance Icebreakers-re és a Second Hand Satellites-re. A label mai napig a magas mûvészi színvonalú és kreatív kiadványairól ismert világszerte. A Bedrock köztudottan az undeground mûvészek kiadója.

John Digweed neve a minõség, a kreativitás és a feddhetetlenség szinonimája. Az általa kitalált Renaissance, a Bedrock és a Northern Exposure éjszakáktól a világ legismertebb és legnépszerûbb mix sorozataiig (Renaissance, Global Underground, Northern Exposure, Communicate, Bedrock) minden produktumát következetesen építi fel a saját karakterisztikus normái alapján. Éppen ezért olyan kapós minden, amihez a nevét adja. Következetességét az is jól mutatja, hogy minden világkörüli turnéját képes megszakítani azért, hogy a kéthavonta esedékes rezidensi teendõit ellása a londoni és a brightoni (The Beach) Bedrock bulikon.

Nick Muir és o alkotják a Bedrock produkciós csapatát. Két ilyen bedrockos trackjük már szerepelt a top 40-ben (a ’Heaven Scent’ és a ’For What You Dream Of’). Ez utóbbit a „Transpotting” címu film egyik betétdalaként is ismerhetjük. Néha azért kicsit a muvészi oldalát is megmutatja (’Groove’). Szintén nemrégiben komponáltak zenét egy hollywoodi filmhez, a ’Stark Raving Mad’-hez.

A Kiss100 rádiós musora nagyon gyorsan befutott, s már második éve a legsikeresebb és legnépszerubb dance zenei show egész Angliában, s az internet jóvoltából az egész világon is. Mára valóságus kultusza van a musornak a hallgatók körében.

Mindezek ellenére John Digweednek nem szállt a fejébe a dicsõség: ma is ugyanaz az egyenes, tiszta lelkû jellem, tele ötletekkel és álmokkal. Digweed egyszerre alkalmazkodó és mégis kitartó, makacsul precíz ember. DJ-ként és producerként is mindig a saját meggyozodését követi, s hu marad az elveihez. Ez igaz az egész életére, a barátaihoz való viszonyára is. Ez generálja azt a túlfutött aurát, amely körülöleli nemcsak ot, hanem a barátait és a rajóngót egyaránt. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a szettjei varázslatos muzikalitásúak, de mindez nagyon finoman és diszkréten jelentkezik, sajátos energiákkal és fülbemászó ritmusokkal feldobva. Zenéjébol mindig határtalan érzékiség árad, mellyel álomszerû, csodás éjszakákat varázsol nekünk – sebészi pontossággal - minden egyes alkalommal, amikor a DJ-pult mögé áll.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó