Pulzar

Belépő
Mindenkinek6 500 Ft

Partyajánló

John Digweed Back To KEcecl @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2006. március 14.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Electro, Minimal, Progressive House
John Digweed Back To KEceclIgen, végre! Az alábbiakból minden kiderül majd, amit érdemes tudni a 2006-os év eddigi legnagyobb durranásáról - Mr. John Digweed visszatérésérõl Kecelre!Club Korona, Kecel,

John Digweed Back To KEcecl @ Club Korona, Kecel

Igen, végre! Az alábbiakból minden kiderül majd, amit érdemes tudni a 2006-os év eddigi legnagyobb durranásáról - Mr. John Digweed visszatérésérõl Kecelre!

JEGYÁR:

ELÕVÉTELBEN: 5000 HUF (23 euro)

HELYSZÍNEN: 6500 HUF

JEGYEK KAPHATÓK:
Budapest, Underground Records, Király u. 54 Baja, Maraton Sport bolt, Kossuth Lajos u. Baja, NOKIA mintabolt Kecel, Korona Étterem, 78/422-684 Kecskemét,Hanky-Panky Energie Store Kecskemét, Malom Center, SAXOO üzlet Kiskunhalas, BenJoe Pub Dunaújváros, Mustang Videotéka (Balogh Á. u. 10) Pécs, ÁRKÁD üzletház, SAXOO bolt Szeged, Joer Records, Makkoserdõsor 22 Telefon: 30/9588-970



INFO: www.clubkorona.hu; 20/579 90 67

A LEGFONTOSABB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK:

Mikor érdemes érkezni, és mikor kezd Digweeed?

Mivel azt szeretnénk hogy fõ vendégünk a lehetõ legszélesebb szenei palettán mozogva mutassa be zenei világát ezért Chriss warm upja után kb. 1 óra és 1.30 között kezd majd,- így érdemes a hosszas sorbanállás elõtt, akár már 21 órára odajönni! A tumultus mindig éjfél és 1 között várható! A kapunyitás tehát 21 óra!

Kapok majd a helyszínen is még jegyet?

Igen! Persze drágábban, de lesz jegy a helyszínen is! No para! Külön sor lesz az elõvételeseknek és a helyszíneseknek? Igen! A fõbejáratnál külön sorban történik a beléptetés, hogy ezzel is gyorsítsuk a bejutást.

Hogy fogunk elférni?

Anno 2000-ben az emlékezetes Sashás bulin kb 3000-en voltunk, mikor az esõ miatt a gardenbõl is bejött minden vendég. Még így is elfértünk, ha kissé szûkösen is... A klub mérteit tekintve tehát be fog jutni mindenki, sõt! A tánctér és a galéria méreteit megnöveltük az átalakításokkal illetve a galériáról megnyitunk egy lounge részt is a medence elõtt, hogy legyen hol pihizni is.

Hogy fogunk majd parkolni?

Megnyitjuk a klub területéhez tartozó hatalmas parkolót, (melyet csak a fesztiválokkor használtunk), hogy még többen biztonságosan tudjatok parkolni!


JOHN DIGWEED
BIOGRÁFIA

Ha valaki nem követi napi szinten a dance zenei színtér minden mozzanatát, de azért valamelyest mégis képben van, akkor már bizonyára hallotta John Digweed nevét – legalább egyszer életében. Az eredetileg angliai származású John Digweed már vagy tíz éve az egész világ szomszédjává vált, s bebetonozta nevét a dance zene történelmének nagy könyvébe. Annyi dolgot csinált viszonylag rövid idõ alatt, hogy mindent felsorolni csak egy regényben lehetne.

Talán az egyik legfontosabb mozzanat a karrierjében az elsõ DJ mix kompilációja (a „Rennaissance” , amit Sasha-val készített), majd Nagy-Britannia elsõ számú lemezlovasaként a világ legismertebb klubjában, a New York-i Twilo-ban volt rezidens (szintén Sasha-val). Ugyanakkor olyanoknak készített remixet, mint Danny Tenaglia, az Underworld vagy a New Order.

John Digweed a DJ-k Dj-je. Az egészben az a legszebb, hogy annyira függ a kortársaitól, s mégis teljesen más, mint a többiek. Minden az angliai Hastings-ben, 15 éves korában kezdõdött, amikor a világ DJ társadalma az acid house-ért volt megõrülve. Ott és akkor felállított magának egy szintet, s ezt a magas mércét azóta is mérvadónak tartja DJ-ként és producerként egyaránt.

Végülis mindent elért, amit csak a szakmáján belül el lehet érni: 2001-ben o volt az elso a DJ Magazine népszerûségi listáján (Top 100 DJ’s). Népszerûsége nem ismer határokat, bár több idõt tölt DJ-zéssel, azért producerként is nagyon figyelemre méltó eredményeket ért el. A „Bedrock” elnevezés valójában három különbözõ dolgot is takar: zenei kiadó, reklámügynökség és egy produkciós stúdió (Nick Muir-ral).

A vezetése és kreatív irányításának köszönhetoen a Bedrock kiadó olyanokat segített a csúcsra jutni, mint pl. Danny Howells (Dick Trevorral a Science Department-ben), Jimmy Van M, Chris Fortier és Phil Thompson (Moonface). Jó orra volt hozzá, hogy a sok-sok mix és remix közül kiválassza az igazi értékeket. Így talált rá Rui Da Silva-ra, POB-re, a Freelance Icebreakers-re és a Second Hand Satellites-re. A label mai napig a magas mûvészi színvonalú és kreatív kiadványairól ismert világszerte. A Bedrock köztudottan az undeground mûvészek kiadója.

John Digweed neve a minõség, a kreativitás és a feddhetetlenség szinonimája. Az általa kitalált Renaissance, a Bedrock és a Northern Exposure éjszakáktól a világ legismertebb és legnépszerûbb mix sorozataiig (Renaissance, Global Underground, Northern Exposure, Communicate, Bedrock) minden produktumát következetesen építi fel a saját karakterisztikus normái alapján. Éppen ezért olyan kapós minden, amihez a nevét adja. Következetességét az is jól mutatja, hogy minden világkörüli turnéját képes megszakítani azért, hogy a kéthavonta esedékes rezidensi teendõit ellása a londoni és a brightoni (The Beach) Bedrock bulikon.

Nick Muir és o alkotják a Bedrock produkciós csapatát. Két ilyen bedrockos trackjük már szerepelt a top 40-ben (a ’Heaven Scent’ és a ’For What You Dream Of’). Ez utóbbit a „Transpotting” címu film egyik betétdalaként is ismerhetjük. Néha azért kicsit a muvészi oldalát is megmutatja (’Groove’). Szintén nemrégiben komponáltak zenét egy hollywoodi filmhez, a ’Stark Raving Mad’-hez.

A Kiss100 rádiós musora nagyon gyorsan befutott, s már második éve a legsikeresebb és legnépszerubb dance zenei show egész Angliában, s az internet jóvoltából az egész világon is. Mára valóságus kultusza van a musornak a hallgatók körében.

Mindezek ellenére John Digweednek nem szállt a fejébe a dicsõség: ma is ugyanaz az egyenes, tiszta lelkû jellem, tele ötletekkel és álmokkal. Digweed egyszerre alkalmazkodó és mégis kitartó, makacsul precíz ember. DJ-ként és producerként is mindig a saját meggyozodését követi, s hu marad az elveihez. Ez igaz az egész életére, a barátaihoz való viszonyára is. Ez generálja azt a túlfutött aurát, amely körülöleli nemcsak ot, hanem a barátait és a rajóngót egyaránt. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a szettjei varázslatos muzikalitásúak, de mindez nagyon finoman és diszkréten jelentkezik, sajátos energiákkal és fülbemászó ritmusokkal feldobva. Zenéjébol mindig határtalan érzékiség árad, mellyel álomszerû, csodás éjszakákat varázsol nekünk – sebészi pontossággal - minden egyes alkalommal, amikor a DJ-pult mögé áll.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó