Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Need for Sp33d @ Kashmir, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-09-09
Helyszín Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.
Stílus Drum and Bass, Breakbeat
Need for Sp33dNEED4SP33D - Big Boss Theme@Kasmir Underground 2005.09.09.Péntek A szeptember 9-én megrendezésre kerülő NFS bulin három vendég teszi tiszteletét: Bal a Bladerunnaz csapatból, valamint Reza+C, az Exile Soundz két tagja.Kashmir, Budapest, IX.ker Üllői u. 51.

Need for Sp33d @ Kashmir, Budapest

NEED4SP33D - Big Boss Theme@Kasmir Underground 2005.09.09.Péntek
A szeptember 9-én megrendezésre kerülő NFS bulin három vendég teszi tiszteletét: Bal a Bladerunnaz csapatból, valamint Reza+C, az Exile Soundz két tagja.

Bal a 'runnaz crew saját szervezésű partijain idén olyan neves külföldi fellépők előtt játszhatott, mint például Dylan, Technical Itch, Fresh, Klute, Marcus Intalex, Bailey, Ink, Andy C, Temperd D és legutóbb a Fields of Joy 6.5 keretében D-Bridge és Stamina.
Reza és C majdnem tíz éve zenél és 2001 óta szervez saját bulikat Kecskeméten Exile Soundz néven. A sikeres partisorozatnak köszönhetően a szcéna számos hazai képviselője tiszteletét tette már a Hírös városban. Palotai például szinte törzsvendégnek számít.
A fiúk pár éve azonban úgy döntöttek, a fővárosban is "szerencsét próbálnak". A küldetés sikeres volt, hiszen saját műsoruk van a Tilos Rádióban (az Egy millió lépés Magyarországon péntek éjjelenként hallható), BudapeESt "fedőnévvel" partikat is szerveztek és egy -két Breakshit bulin is vendégeskedtek.
Reméljük, hogy a duó nemcsak a technoid fanoknak, hanem a jungle eés breakcore rajongóknak is kedveskedik majd egy-két trackkel.
A vendégeket követően szokás szerint Soundhunter és Vida Laca áll a lemezjátszók mögé. A Guerilla crew-t pedig ezúttal is Migu és Sickboy képviseli majd.
A belépő, mint mindig 800HUF.NEED4SP33D - Big Boss Theme 2005.09.09.Péntek

2005 Szeptember 9 Péntek

Bal (Bladerunnaz)
Reza (Exile soundz/Tilos rádió)
C (Exile soundz/Tilos rádió)
Soundhunter (Need4speed/Sound-o-phonics)
Sickboy (NightKore/Guerilla Crew)
Vida L (Tilos Rádió, Need4speed)
Migu (Black Hoe, Guerilla Crew)


Helyszin:Kashmir Underground (IX. Üllői út 51.)
Belépő: 800HUF
Web:www.dirtybass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó