Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ablak-A-Dubra - Dominik Eulberg @ Dokkoló, Budapest

Ablak-A-Dubra - Dominik Eulberg @ Dokkoló, Budapest

Augusztus 3.-án a Traumschallplatten és a Cocoon művésze lesz a Dokkoló vendége a nyári Ablak-A-Dubra sorozat soron következő estjén!

Chi-Recordings presents:
Ablak-A-Dubra

Dominik Eulberg
(Traumschallplatten, Cocoon - D)

2005. augusztus 3. (szerda)
Hajógyári Sziget, Dokkoló, Budapest

Fellépõk: Dominik Eulberg (D), DJ Naga, Fine Cut Bodies
Belépõ nincsen, a helyszín ingyenes!
Infoline: 06204443545


Dominik Eulberg
(Traumschallplatten, Cocoon - D)

Dominik Eulberg 1978-ban látta meg a napvilágot egy barátságos kis helyen Westerwaldon, kéz a kézben járva és legnagyobb békében élve a természettel. Egy idő után a hűvös westerwaldi szél Bonnba repítette főhősünket, ahol is serényen belevetette magát az öko földrajzba, gondolva a későbbi Greenpeaces karrierjére is. A természet szeretete a zene iránti csillapíthatatlan rajongása mellett a legmeghatározóbb dolog életében. Akkor is lelkes természetbarát, amikor új hangokon dolgozik. Különféle természethangok teszik ki repertoárját, s ezek adnak organikus, élénk karaktert számainak. Függetlenül attól, hogy békabrekegésről avagy madárcsicsergésről légyen szó, Dominik Eulberg mindig talál a dalaiban elég helyet éneklő állatainak. Az elektronikus zene iránti rajongása már nagyon fiatalon megmutatkozott. Barátaival együtt éjszakákon keresztül hallgatták az akkor rendkívül misztikusan csengő számokat Sven Väth-től a ”Clubnight” rádió show-ban. Ez az időszak örökre megpecsételte sorsát, és egy életre ehhez a világhoz láncolta. Elkezdett lemezeket vásárolni, tanulta, hogyan kell játszani. Figyelme kezdetektől fogva az innovatív, experimentális zenékre összpontosult, ‘95-ben felszerelkezett egy csomó zenegéppel és elkezdett élőben játszani.
Első megjelenései Mathias Schaffhäuser kiadójánál, a Ware-nél és a Raum Musik-nál jöttek ki. Később találkozott Riley Reinhold-dal és Jacqueline Klein-nel, amiből egyenesen következett gyümölcsöző kapcsolata a Traumschallplatten-nel és a Trapez-zal. A Traumschallplatten-nél jelent meg első albuma: a “ Flora & Fauna”. Később már feltűnt olyan kiadóknál is, mint a Fabric, vagy a Coccon! Mint remixer pedig olyan alanyokat szerzett magának, mint Hell, Roman Flügel (Alter Ego), Le Dust Sucker, Tiefschwarz, vagy Nathan Fake. ……aztán minden olyan gyorsan történt. Megválasztják a 2004-es év felfedezettjének és harmadik legjobb producerének Németország legtekintélyesebb elektronikus zenei magazinja, a Groove szavazásán, a Raveline Magazin közönségszavazatai alapján debütáló albuma, a “Flora & Fauna” a harmadik legjobb album, a Groove és a De:Bug Magazin szerint pedig a 2004-es év ötödik legjobb albuma.
……és ez a fiú fog fellépni nálunk az Ablak-a-Dubrán augusztus első szerdáján „az év legjobb helyszínneve” díját elhozó Dokkoló hajón…..fiatalok, örvendjetek!…..augusztus van, nyár van, van Dominik Eulberg is, pörköltszaftos nokedli, sok-sok szép színes fagyi, mindez egyszerre koncentráltan, avagy kis adagokban, külön-külön is fogyasztható!

Mix >> http:/​/​www.chi-recordings.com/​zenek/​mixek/​Dominik_Eulberg_at_FullSpectrum_270505.mp3

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2008-05-31] Urban Art Forms Fesztivál
    @ Wiesen- Ausztria

    MAINSTAGE: Anthony Rother live, Chris Liebing, David Carretta, DJ Hell, Elektrochemie live, Eric Sneo, Felix Kröcher, Gabriel Ananda, Groove Armada (DJ Set), Gus Gus live, Kollektiv Turmstrasse, Kosheen DJs, Luetzenkirchen, Moonbootica, Murphy, Oxia, Piemont, Tiefschwarz, Timo Maas, és még sokan mások...

Kapcsolódó cikkek

  • Budapest Deep Café Interjú

    Őrültek ezek? Vagy netán csak a modernkori underground szerzetesei? Utat törnek, de nem bozótvágóval, hanem szelíden, moslyogva, zenével, képpel, attitűddel… 3 éve még csak ketten voltak a BudapestDeepCafé projektben: Rizkid és Kormix.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó