Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ablak-A-Dubra - Dominik Eulberg @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-08-03
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus Minimal, Tech-house
Ablak-A-Dubra - Dominik EulbergAugusztus 3.-án a Traumschallplatten és a Cocoon művésze lesz a Dokkoló vendége a nyári Ablak-A-Dubra sorozat soron következő estjén!Dokkoló, Budapest,

Ablak-A-Dubra - Dominik Eulberg @ Dokkoló, Budapest

Augusztus 3.-án a Traumschallplatten és a Cocoon művésze lesz a Dokkoló vendége a nyári Ablak-A-Dubra sorozat soron következő estjén!

Chi-Recordings presents:
Ablak-A-Dubra

Dominik Eulberg
(Traumschallplatten, Cocoon - D)

2005. augusztus 3. (szerda)
Hajógyári Sziget, Dokkoló, Budapest

Fellépõk: Dominik Eulberg (D), DJ Naga, Fine Cut Bodies
Belépõ nincsen, a helyszín ingyenes!
Infoline: 06204443545


Dominik Eulberg
(Traumschallplatten, Cocoon - D)

Dominik Eulberg 1978-ban látta meg a napvilágot egy barátságos kis helyen Westerwaldon, kéz a kézben járva és legnagyobb békében élve a természettel. Egy idő után a hűvös westerwaldi szél Bonnba repítette főhősünket, ahol is serényen belevetette magát az öko földrajzba, gondolva a későbbi Greenpeaces karrierjére is. A természet szeretete a zene iránti csillapíthatatlan rajongása mellett a legmeghatározóbb dolog életében. Akkor is lelkes természetbarát, amikor új hangokon dolgozik. Különféle természethangok teszik ki repertoárját, s ezek adnak organikus, élénk karaktert számainak. Függetlenül attól, hogy békabrekegésről avagy madárcsicsergésről légyen szó, Dominik Eulberg mindig talál a dalaiban elég helyet éneklő állatainak. Az elektronikus zene iránti rajongása már nagyon fiatalon megmutatkozott. Barátaival együtt éjszakákon keresztül hallgatták az akkor rendkívül misztikusan csengő számokat Sven Väth-től a ”Clubnight” rádió show-ban. Ez az időszak örökre megpecsételte sorsát, és egy életre ehhez a világhoz láncolta. Elkezdett lemezeket vásárolni, tanulta, hogyan kell játszani. Figyelme kezdetektől fogva az innovatív, experimentális zenékre összpontosult, ‘95-ben felszerelkezett egy csomó zenegéppel és elkezdett élőben játszani.
Első megjelenései Mathias Schaffhäuser kiadójánál, a Ware-nél és a Raum Musik-nál jöttek ki. Később találkozott Riley Reinhold-dal és Jacqueline Klein-nel, amiből egyenesen következett gyümölcsöző kapcsolata a Traumschallplatten-nel és a Trapez-zal. A Traumschallplatten-nél jelent meg első albuma: a “ Flora & Fauna”. Később már feltűnt olyan kiadóknál is, mint a Fabric, vagy a Coccon! Mint remixer pedig olyan alanyokat szerzett magának, mint Hell, Roman Flügel (Alter Ego), Le Dust Sucker, Tiefschwarz, vagy Nathan Fake. ……aztán minden olyan gyorsan történt. Megválasztják a 2004-es év felfedezettjének és harmadik legjobb producerének Németország legtekintélyesebb elektronikus zenei magazinja, a Groove szavazásán, a Raveline Magazin közönségszavazatai alapján debütáló albuma, a “Flora & Fauna” a harmadik legjobb album, a Groove és a De:Bug Magazin szerint pedig a 2004-es év ötödik legjobb albuma.
……és ez a fiú fog fellépni nálunk az Ablak-a-Dubrán augusztus első szerdáján „az év legjobb helyszínneve” díját elhozó Dokkoló hajón…..fiatalok, örvendjetek!…..augusztus van, nyár van, van Dominik Eulberg is, pörköltszaftos nokedli, sok-sok szép színes fagyi, mindez egyszerre koncentráltan, avagy kis adagokban, külön-külön is fogyasztható!

Mix >> http:/​/​www.chi-recordings.com/​zenek/​mixek/​Dominik_Eulberg_at_FullSpectrum_270505.mp3

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
 • TechnoBase.FM

  24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó