Pulzar

Művész

VJ. SeNoN

VJ. SeNoN

„A zene a kulcs,mely megnyitja elménk kapuját, hogy lelkünk szabadon szárnyalhasson…”

Ezen érzés látványképekkel való kiegészítése SeNoN számára a vizuál, ahol az ember szemet gyönyörködtető képekkel, és testet-lelket átjáró dallamokkal gazdagodhat.

VJ szettjei erősen kötődnek az elektronikus zenéhez, melynek elsődleges célja a zenében rejlő érzések, hangulatok, képi elemekkel történő megelevenítése, egyéni elképzelések alapján, és nem utolsó sorban a közönség szórakoztatása.Hogyan is kezdődött mindez?!

2008 nyarán Kecelen, egy zenei rendezvény alkalmával,  magával ragadta, és elvarázsolta a party-t kísérő audio-vizuális hatás. Itt ismerkedett meg olyan emberekkel, / Pax and Six/ akik mesterien űzik ezt a „szakmát” és segítséget nyújtottak az alapok elsajátításában. A többi már csak SeNoN – on múlott. A hobby-ból indult vágás, egy olyan láncreakciót indított el, amely a részévé vált, és sok munka, kitartás, türelem, útján eljutott odáig, hogy mára már saját projectjeit vetíti különböző rendezvényeken, melyek teljes egészében az ő személyiségét tükrözik, és olyan emberekkel dolgozhat együtt, akiket a szakmán belül is nagyra becsül.

2009. eleje óta pedig a BudapestDeepCafé radió show vj rezidenseinek csapatát erősíri, amely a világ első audio-vizuális élő rádió műsora.


Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

 • Budapest Deep Café Interjú

  Őrültek ezek? Vagy netán csak a modernkori underground szerzetesei? Utat törnek, de nem bozótvágóval, hanem szelíden, moslyogva, zenével, képpel, attitűddel… 3 éve még csak ketten voltak a BudapestDeepCafé projektben: Rizkid és Kormix.
 • VJ SeNoN a TV Paprika- án!

  Azt már tudjuk, hogy kis hazánk egyik legkeresettebb VJ-hölgye nemcsak természetes bájával hódítja a partiarcok népes táborát, hanem lebilincselő vetítéseivel is.

Biográfiák

 • Ladida

 • Jankec

  DJ Jankec (Jankó András) 1974. május 29.-én született Szombathelyen, a magyar tánczenei élet egyik fellegvárában. Több neves magyar DJ és zenekar, Tommyboy, Slam Jr., Cadik, valamint az Anima Sound System is itt kezdte bontogatni szárnyait.
 • Dandy aka Peter Makto

  Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
 • Kühl

  Kühl Tamás 1970. május 27.-én született Budapesten, tíz éves kora óta a zene a hobbija, először lemezjátszók mögött 1985-ben állt, akkor még funky és hip-hop lemezeket pörgetve. 1993-ban a Randevú lemezlovasa, ahol először találkozik a house zenével.
 • Marc Antona

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó