Pulzar

Művész

VJ. SeNoN

VJ. SeNoN

„A zene a kulcs,mely megnyitja elménk kapuját, hogy lelkünk szabadon szárnyalhasson…”

Ezen érzés látványképekkel való kiegészítése SeNoN számára a vizuál, ahol az ember szemet gyönyörködtető képekkel, és testet-lelket átjáró dallamokkal gazdagodhat.

VJ szettjei erősen kötődnek az elektronikus zenéhez, melynek elsődleges célja a zenében rejlő érzések, hangulatok, képi elemekkel történő megelevenítése, egyéni elképzelések alapján, és nem utolsó sorban a közönség szórakoztatása.Hogyan is kezdődött mindez?!

2008 nyarán Kecelen, egy zenei rendezvény alkalmával,  magával ragadta, és elvarázsolta a party-t kísérő audio-vizuális hatás. Itt ismerkedett meg olyan emberekkel, / Pax and Six/ akik mesterien űzik ezt a „szakmát” és segítséget nyújtottak az alapok elsajátításában. A többi már csak SeNoN – on múlott. A hobby-ból indult vágás, egy olyan láncreakciót indított el, amely a részévé vált, és sok munka, kitartás, türelem, útján eljutott odáig, hogy mára már saját projectjeit vetíti különböző rendezvényeken, melyek teljes egészében az ő személyiségét tükrözik, és olyan emberekkel dolgozhat együtt, akiket a szakmán belül is nagyra becsül.

2009. eleje óta pedig a BudapestDeepCafé radió show vj rezidenseinek csapatát erősíri, amely a világ első audio-vizuális élő rádió műsora.


Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Budapest Deep Café Interjú

    Őrültek ezek? Vagy netán csak a modernkori underground szerzetesei? Utat törnek, de nem bozótvágóval, hanem szelíden, moslyogva, zenével, képpel, attitűddel… 3 éve még csak ketten voltak a BudapestDeepCafé projektben: Rizkid és Kormix.
  • VJ SeNoN a TV Paprika- án!

    Azt már tudjuk, hogy kis hazánk egyik legkeresettebb VJ-hölgye nemcsak természetes bájával hódítja a partiarcok népes táborát, hanem lebilincselő vetítéseivel is.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó