Pulzar

Belépő
Lányoknak400 Ft
Fiúknak800 Ft

Partyajánló

FIERCENESS @ Katlan, Solymár

Fellépők
Dátum 2010. június 12.
Helyszín Katlan, Solymár
Stílus House
FIERCENESSAmi a szívükön, az a hangfalakon és a kivetítőn!Katlan, Solymár,

FIERCENESS @ Katlan, Solymár

Ami a szívükön, az a hangfalakon és a kivetítőn!

Féktelen felszabadultsággal tör fel a jókedv június 12-én a solymári Katlan DJ-pultjának mélyéről, s hamufelhő helyett két virtuóz lemezlovas zúdítja a nyakunkba a semmihez sem fogható talpalávalót - FIERCENESS címmel. 
Aki unja már a szokványos, csapágyasra hajtott klubzenéket, aki valami újat, frisset, mást, hiteleset keres, annak ott a helye ezen a mulatságon! Randall és Workidz külön-külön is elképesztő sikereket ért már el. Workidz már kamaszként valóságos slágergyárat üzemeltetett Németországban, majd hazatérve kieresztette az igazi hangját, és egyből Mark Knight kedvenc felfedezettje lett. A brit úriember kiadója, a Toolroom mára a világ egyik legnagyobb eladási mutatókkat bíró elektornikus zenei címkéje, ahol a világ húzónevei tömörültek egyetlen katalógus névsorába. A „dolgosfiú” zenéit évek óta a legnagyobb világsztárok csempészik bele a játszási listáikba, ő pedig egy igazi zabolálatlan ifjú hevével itatja át minden újabb kompozícióját. Ez a hév tavaly már Randall barátját is magával ragadta. Bár ő maga sem volt egy hamvába holt alak, de kettejük spiritusza összeérve nem egymáshoz adódott, hanem meghatványozódott. Randallt évekig a Bodytalk projekttel azonosítottuk, ami egy sikeres klubest, majd egy remek rádiós műsor formájában ért el a fülekig és a szívekig. Biográfiája tele van úttörő kezdeményezésekkel, rangos rádiókkal (DeeJay, Justmusic), amelyek mellett letette már a névjegyét. Mindkettőjük dicsőségtáblája hosszú és impozáns, de a tavalyi év mindenképpen kiemelkedik a sorból, ekkor született meg ugyanis a Toolrom Gondozásában megjelent Fierceness című track, ami tényleg megvadította az embereket. A zene születésével egyidőben pattant ki a két művész fejéből az ötlet: legyen ez egy klubest címe is! A két trükkös manus elhatározta, hogy nemcsak a zenei felhozatallal veszi le a lábáról a közönséget, hanem azzal is, ahogyan ezeket a felvételeket lejátssza. A legtöbb darab már eleve nem is eredeti formájában csendül fel, hanem Randall és Workidz sajátos szájízéhez igazítva, ami leginkább a még több lüktetés, még több energia irányvonal mentén alakul újjá. Ehhez jönnek még a DJ-pult adta lehetőségek, hogy a végén már a saját „tyja” se ismerne rá ezekre a nótákra. Ettől aztán egy virtuóz, technikailag is fergeteges előadást kapunk végeredményképpen, csak győzzük kapkodni a fülünket, szemünket, de leginkább a lábunkat! 
A két tech-neológus azonban nem elégedett még ezzel sem: az auditív élményhez méltó vizuális attackot is bevetésre hívott a Katlan mélyére az ország legkeresettebb VJ-hölgye, SeNoN személyében, aki a Bomba és a VAMP hivatalos videojockey-ja. Egyedi és lenyűgöző képi világával azonnal a rendezvényszervezők kedvencévé vált, különleges motívumai, s a zenéhez való maximális alkalmazkodása valódi művészi látványshow-val gazdagítja azokat az esteket, ahol ő vetít. Láthattuk már a VJ-show-ját John Digweed és Sasha magyarországi fellépésein, a Kecelfesten, a Hungarian DJ Festivalon, de legtöbbször mégis a Budapestdeepcafé Radio és VJ Show-ban, ami csaknem két éven át futott óriási sikerrel a Justmusic.Fm-en.  
Az autentikus felvezetést a hely rezidensétől, az ifjú Vokee-tól kapjuk, aki a neve ellenére egyáltalán nem háborúzik a csillagokkal, de ringbe száll a jó hangulatunk érdekében.
Amint látszik, úgy fog hallatszani is: féktelenül, vadul és szenvedélyesen! 
 
Készítette: a VAMP! (Various Artists Media Project, a MEDIALL-csoport tagja)
www.myspace.com/​vamphungary
 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó