Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 800 Ft
Elővételben 2005-07-04-ig2 000 Ft

Partyajánló

Free Party Night @ Petőfi-sziget Szikla sörkert

Fellépők
Dátum 2005-07-09
Helyszín Petőfi-sziget Szikla sörkert, Baja
Stílus Drum and Bass, House, Techno
Free Party NightAz idén immár ötödik éve, Magyar Dj-k fesztiválja alcímmel kerül megrendezésre a Bajai Halfõzésen a már komoly tradícióval rendelkezõ szabadtéri Free Party Night Openair. Három színpadon szerepelnek a hazai elektronikus szcéna képviselõi.Petőfi-sziget Szikla sörkert

Free Party Night @ Petőfi-sziget Szikla sörkert

Az idén immár ötödik éve, Magyar Dj-k fesztiválja alcímmel kerül megrendezésre a Bajai Halfõzésen a már komoly tradícióval rendelkezõ szabadtéri Free Party Night Openair. Három színpadon szerepelnek a hazai elektronikus szcéna képviselõi.

Progressive House - Techno - Drum and Bass stílusokban Magyarország legkiemelkedõbb dj-i lépnek fel. Fergeteges hang, fénytechnika és látványshow vár a party vendégeire, hogy tele élménnyel térhessenek haza másnap reggel. Szabadtéri rendezvények esetében az időjárás kiszámíthatatlan tényező, de mi túljárunk az eszén. Amennyiben a rendezvény előtt 2-3 nappal az időjárás előrejelzések alapján felmerül az eső lehetősége, felkészülünk egy óriássátorral. Jó idő esetén pedig a csillagos ég és a fák lombjai alatt élvezzük az éjszaka örömeit.
Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy jó Magyar Dj-kel is lehet megapartyt létrehozni, akár külföldi nevek nélkül. Még jó helyszín, jó technika és nemutolsó sorban jó vendégek kellenek hozzá!
Lineup:

Progressive stage: Chriss, Kühl, Dandy, Karányi, Andro, Benny, Arti,
Techno stage: Budai, Newl, Grega, Sylvie, Sajgal, Monotone,
DnB Room: Palotai, Longman, Bratwa, Safair

Helyszín: Baja, Petőfi-sziget Szikla sörkert szabadtéri terület (4000nm)
Belépõ elõvételben (E-Ticket) csak a freeparty.hu oldalon, július 4-ig: 2000 Ft
Belépõ a helyszínen: 3800 Ft


Kapcsolódó link: www.freeparty.hu

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó