Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

KRAYMON @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. február 12.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Breakbeat, Minimal, Electronica,
Dubstep, House, Deep House, Breakbeat,
Dubstep, Techno, Electroclash, Electro
KRAYMONKraymon nagyon sok elismerést begyûjtött a breakbeat es más stílusok képviselõitõl, csakúgy, mint a zenei kritikusok tobbségétõl, mióta megnyerte 2000-ben a legjobb szerzemény és a legjobb producer díjat a "GetOutThere Live" szavazásán.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

KRAYMON @ A38, Budapest

Kraymon nagyon sok elismerést begyûjtött a breakbeat es más stílusok képviselõitõl, csakúgy, mint a zenei kritikusok tobbségétõl, mióta megnyerte 2000-ben a legjobb szerzemény és a legjobb producer díjat a
"GetOutThere Live" szavazásán.

Azóta is keresve a kihívásokokat sorba adja ki saját trackjeit olyan kiadóknál, mint az En:vision, MBN, Freakabom, Boombox vagy a 2004-es Breakspoll szavazáson legjobb új cimkének választott Streetwise és felkerült egy száma James Zabiela Renaissance válogatására.

Az igazi nemzetközi figyelmet a 2003-as ausztrál turné hozta meg számára, amikor fellépett többek között a perth-i Ministry Of Sound estjén. Azóta a világ több pontján is rendszeresen játszik.

A budapesti fellépés lesz az elsõ magyarországi játéka és egyben elõestje a 2005-ös Breakspoll gálának, hiszen az A38-as fellépést után egy héttel fog játszani a breakbeat legjobbjait felvonultató esten.

Fellepõk:
> Kraymon (Streetwise, UK)
> DJ Naga (Chi)
> Minormajor (Budapestmassive)

Dátum: 2005. februar 12. - 21h (szombat)
Helyszín: A38 hajó, Pázmány Peter rakpart, Budapest
Belepõ: 1500HUF (elõvetelben (A38), vagy tagságival: 1000HUF)



Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó