Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

KRAYMON @ A38, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Kraymon, MinorMajor
Dátum 2005-02-12
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Breakbeat
KRAYMONKraymon nagyon sok elismerést begyûjtött a breakbeat es más stílusok képviselõitõl, csakúgy, mint a zenei kritikusok tobbségétõl, mióta megnyerte 2000-ben a legjobb szerzemény és a legjobb producer díjat a "GetOutThere Live" szavazásán.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

KRAYMON @ A38, Budapest

Kraymon nagyon sok elismerést begyûjtött a breakbeat es más stílusok képviselõitõl, csakúgy, mint a zenei kritikusok tobbségétõl, mióta megnyerte 2000-ben a legjobb szerzemény és a legjobb producer díjat a
"GetOutThere Live" szavazásán.

Azóta is keresve a kihívásokokat sorba adja ki saját trackjeit olyan kiadóknál, mint az En:vision, MBN, Freakabom, Boombox vagy a 2004-es Breakspoll szavazáson legjobb új cimkének választott Streetwise és felkerült egy száma James Zabiela Renaissance válogatására.

Az igazi nemzetközi figyelmet a 2003-as ausztrál turné hozta meg számára, amikor fellépett többek között a perth-i Ministry Of Sound estjén. Azóta a világ több pontján is rendszeresen játszik.

A budapesti fellépés lesz az elsõ magyarországi játéka és egyben elõestje a 2005-ös Breakspoll gálának, hiszen az A38-as fellépést után egy héttel fog játszani a breakbeat legjobbjait felvonultató esten.

Fellepõk:
> Kraymon (Streetwise, UK)
> DJ Naga (Chi)
> Minormajor (Budapestmassive)

Dátum: 2005. februar 12. - 21h (szombat)
Helyszín: A38 hajó, Pázmány Peter rakpart, Budapest
Belepõ: 1500HUF (elõvetelben (A38), vagy tagságival: 1000HUF)Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó