Pulzar

Chicago House

Kapcsolódó cikkek

 • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

  Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
 • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

  Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
 • MNML november

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .
 • Ronski Speed hétvége a TranceTream.FM-en!

  2006. január 21-én Magyarországra látogat Ronski Speed, a Budapest Trance Central partysorozat következő vendégeként.

Művészek

 • Julio Bashmore

  Julio Bashmore zenéiben kecsesen egyensúlyoz a kimunkált, klasszikus house hangzás, a garage és egyéb basszuscentrikus tánczenei irányzatok között.
 • Equinox

 • Andro

 • Add2Basket

  Genser András
 • Quasar

Archív partyajánlók

 • [2014-03-14] StayFly & The Underground pres. FINNEBASSEN
  @ Duna Palota

  Exkluzív 4 órás szett a norvég Finnebassen-től egy még sosem látott exkluzív helyszínen a város szívében!
 • [2013-09-20] StayFly pres. BETOKO
  @ A38, Budapest

  Szeptember 20-án BETOKO először Magyarországon!!!
 • [2013-07-25] SUN GOES DOWN 2013
  @ Margitsziget

  Ebben az évben sem okoz csalódást a rajongóknak a Sun Goes Down szervezőgárdája. Több olyan névvel fémjelzett fellépő listát hoztak össze, akik még soha nem voltak Magyarországon, és az itthon vájt fülű nagyérdemű már régóta összetett kezekkel imádkozik egy itthoni dátumért esetükben. Idén ismét 3 napon keresztül élvezhetik az elektronikus zene rajongói a lenyugvó nap fényét a margitszigeti Cha-cha-cha Cabrio klub nyitott teraszán. A fesztiválon, az eddig meg szokott módon, idén is bővített, a világ legnagyobb klubjainak megfelelő, hang- és fénytechnikával, tánctérrel és befogadóképességgel.
 • [2012-07-03] MindControl Night @ TELEP
  @ Telep Budapest, Budapest

  MCC és a TELEP bemutatja: MindControl Night Detroit/Experimental/Deep/Tribal/House/Tech-House/Miami/Chicago/Neopop/Neotrance minden kedden 19.30-tól
 • [2012-04-08] Hot Creations label Night - Danny Daze - Miguel Campbell
  @ Prestige (ex Privé), Budapest

  Két születésnap, két nemzetközi kedvenc egy estén a Prestige-ben! A Stayfly bemutatja: Hot Creations Label Night április 8-án Danny Daze-zel és Miguel Campbell-lel.
 • [2012-01-20] Freaks w/ Shonky
  @ Merlin, Budapest

  A sármos francia matematikus újra feladja a leckét: Shonky január 20-án a Merlinben tart négyórás csoportterápiát a pesti esték önkéntes mérvadóinak a StayFly éjjeli szeánszán. A külhoni vendég mellett a hazai válogatott legjobbjai állnak majd csatasorba, hogy lovat adjanak a lendületünk alá. A nagyteremben Jumpski & Detective Kelly, Blatti és Christian Cardwell vállal kezességet a kedélyünkért, míg a Hall lemezjátszóit a Stereostrip, Roland Handrick, Paul Mad és Monoclick veszi kezelésbe.
 • [2011-12-16] Pre-Christmas w/ TALE OF US
  @ Prestige (ex Privé), Budapest

  Minden kiváló zene egy történetet mond el. Élmények meséje, az örömök meséje, az elveszett es boldog szerelmek meséje. MESE Rólunk.
 • [2011-10-08] 2 Years of Stayfly W/Thugfucker, Clockwork
  @ Cinema Hall, Budapest

  Két éve a szcéna legkiemelkedőbb művészeivel, két éve a Stayfly-al, két éve veletek. Megjártuk Budapest legnívósabb helyeit, megéltük legnagyobb partijait, meghallgattuk a szcéna legnagyobbjait, felejthetetlen pillanatokkal lettünk gazdagabbak. Tomboltunk hajnalhasadtáig a Margitszigeten és szétkaptuk a Merlin falait, elhoztuk nektek Bill Patrickot, Juliettát, Ryan Crossont, Matt Tolfreyt, Katout, a Dyed Soundoromot, DJ W!LD-ot, Chopstcik and Johnjont, Fritz Kalkberennert és Jamie Jonest, csak hogy egy párat említsünk a repertoárból.
 • [2011-07-29] Sun Goes Down 2011
  @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

  Egyszer minden valóra válhat....!!! Csak igazan hinnünk kell benne!!! Merész álomnak tűnt eddig csupán, csak egy remény volt a mogyoródi Aquapark-ban rendezett elektronikus zenei Kánaán óta, hogy meg egyszer a moderntánc zenék szárnyán a mennyekbe repülhetünk. Legálabb még egyszer lesz egy fesztiválunk, ahol a fellepő művészek mindegyike az előremutató zenei irányzatok egyik kiemelkedő vezéralakja. Akar mennyire hihetetlen is, de 2011. július 29-30-an jegyet válhatunk, a partizok paradicsomába, mert a várva várt álom, most beteljesül.
 • [2011-06-18] Stayfly pres. Tale Of Us
  @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

  Szinte mesébe illő, hogy a Mesés Melódiák Mesterei kis hazánkba látogatnak június 18-án, nem is regélhetnék itt másról, mint a Tale of us-ról. Carmine Conte és Matteo Milleri  vagyis a Tale of us duó egyenesen Barcelonából a Sonar fesztiválról érkeznek hozzánk Budapestre. Az olasz – amerikai duó, akik jelenleg Berlin utcáit és klubjait koptatják, végre elhúzzák a mi nótánkat is.
 • [2011-03-18] Stayfly pres Dyed Soundorom & K.atou
  @ Merlin, Budapest

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
 • [2011-01-15] Suol Label Night w/ Fritz Kalkbrenner, Chopstick & Johnjon
  @ Merlin, Budapest

  A német vokalista és producer Fritz Kalkbrenner augusztusban már feledhetetlen nyárvégi éjszakával bizonyított a magyar közönségnek. Visszatérésére szerencsére nem kell sokat várnunk, január közepén egy igen ígéretes Album Tour keretein belül köszönthetjük újra Budapesten a tehetséges művészpalántát.
 • [2010-11-26] Stayfly & Move pres. K.atou
  @ Mono, Budapest

  Mozdulj rá újra! A StayFly és a Move első sikeres kooperációja: magasröptű mozgásterápia! 2010. november 26-án egy boszorkányos szépségű és ügyességű hölgy vendégszereplésével villanyozzuk fel a Mono-mániásokat…
 • [2010-11-24] Ryan Crosson @ MNML
  @ U26, Budapest

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
 • [2010-11-17] MNML
  @ U26, Budapest

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
 • [2010-11-10] MNML
  @ U26, Budapest

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
 • [2010-11-05] Casino Bangkok Meets Downtown Dirty Disco
  @ Brick, Budapest

  Mert technó nem csak a parlamentbe kell! November hó első péntekén a vidrátlan srácok és a belvárosi dirty-crew egyesített erőikkel forrósítja a hangulatot Budapest legújabb underground klubjában, a Brickben. A szív- és lélekmelengető Stayfly-partik hangulata a tél beálltával sem veszít magas hőfokából, és most a technocsikidám betyárokkal lepaktálva biztosítják az erős kezdést az újjászületés havában.
 • [2010-11-03] Julietta @ MNML
  @ U26, Budapest

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
 • [2010-10-15] Stayfly pres. Downtown Dirty Disco
  @ Brick, Budapest

  15-én egy piszkos éjszakával indítja a Stayfly a fedett-pályás szezont a BRICK-ben.
 • [2010-09-18] StayFly presents A38_MNML w/ Damian Lazarus
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Óriási nyári évadzáró buli az idei Balaton Sound legnagyobb és legeredetibb hősével, Damian Lazarus-szal, aki a legkiválóbb honi minmalistákkal fog karöltve felejthetetlent zúzni.
 • [2010-09-04] StayFly presents A38_MNML w/ Lee Curtiss
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  A Stayfly és az A38 MNML legénysége bizony nem hagy sok időt a láblógatásra - alig tértünk magunkhoz a Matt Tolfrey okozta extázisból és a hibátlan Afrilounge szett dallamai is a fülünkben csengenek még, aStayfly csapata máris újabb ínyencséggel veszi le lábáról a zene szerelmeseit.
 • [2010-08-07] Sun goes Down w/ Fritz Kalkbrenner
  @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

  Táncoló arcok a naplementében, dj-csillagok, és Cha-cha-cha? Augusztus hetedikén új arcát mutatja a Margit-sziget! A Bomba és a StayFly bemutatja:
 • [2009-07-15] Hegyalja Fesztivál
  @ Rakamaz

  "A legkönnyebb módja annak, hogy négy napot töltsünk Faithless-szel, Machine Head-del, Basement Jaxx-szel vagy Roni Size-zal, ha RészletBérlettel megyünk a Hegyaljára."

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó