Pulzar

2 Years of Stayfly W/Thugfucker, Clockwork flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2011. október 7.-ig2 500 Ft

Partyajánló

2 Years of Stayfly W/Thugfucker, Clockwork @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 8.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus House, Minimal, Tech-house, Techno
2 Years of Stayfly W/Thugfucker, ClockworkKét éve a szcéna legkiemelkedőbb művészeivel, két éve a Stayfly-al, két éve veletek. Megjártuk Budapest legnívósabb helyeit, megéltük legnagyobb partijait, meghallgattuk a szcéna legnagyobbjait, felejthetetlen pillanatokkal lettünk gazdagabbak. Tomboltunk hajnalhasadtáig a Margitszigeten és szétkaptuk a Merlin falait, elhoztuk nektek Bill Patrickot, Juliettát, Ryan Crossont, Matt Tolfreyt, Katout, a Dyed Soundoromot, DJ W!LD-ot, Chopstcik and Johnjont, Fritz Kalkberennert és Jamie Jonest, csak hogy egy párat említsünk a repertoárból.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

2 Years of Stayfly W/Thugfucker, Clockwork @ Cinema Hall, Budapest

Két éve a szcéna legkiemelkedőbb művészeivel, két éve a Stayfly-al, két éve veletek. Megjártuk Budapest legnívósabb helyeit, megéltük legnagyobb partijait, meghallgattuk a szcéna legnagyobbjait, felejthetetlen pillanatokkal lettünk gazdagabbak. Tomboltunk hajnalhasadtáig a Margitszigeten és szétkaptuk a Merlin falait, elhoztuk nektek Bill Patrickot, Juliettát, Ryan Crossont, Matt Tolfreyt, Katout, a Dyed Soundoromot, DJ W!LD-ot, Chopstcik and Johnjont, Fritz Kalkberennert és Jamie Jonest, csak hogy egy párat említsünk a repertoárból.

Október 8-adikán egy rendhagyó szülinapi bulival szeretnénk megkoronázni kétéves pályafutásunkat és megköszönni lelkes támogatásotokat. A Cinema Hall falai közt megrendezésre kerülő est sztárvendégei Clockwork duó és a ThugFucker triumvirátus lesznek. 

Francesco Leali és Federico Maccherone aka Clockwork már 15 éves korukban együtt bandázott Milánó külvárosi negyedében. Míg Franchesco már egészen kiskorától a zene bűvöletében élt, addig Federico egy kiadó alapításával lépett be az elektronikus zenei színterére. Találkozásuk sorszerű, kooperációjuk több, mint gyümölcsöző, zenéjük a 80’-as évek diszkójától kezdve az igazi pöfögős technóig mindenből meríthet. 

Egy ex-szociális munkás, egy izlandi biztonságtechnikai specialista és egy ex-topmodell - nem épp az a felállás, amit a ThugFucker név mögött elsőre sejteni vélünk. Azonban a látszat egy pillanatra se tévesszen meg senkit, a trió több, mint mestere a szakmának; a trió időről időre minden várakozásunkat felülmúlja.

Egy New Yorki-i Európában, egy Izlandi New Yorkban, mindkettő a zene megszállott szerelmese. Holmar, Izlandon felnővén, alig várta a lehetőséget, hogy a kiváló politikusok és elmélyült gondolkodók országából egy sokkal szabadabb világban keresse a boldogságot. A fiatal művész meg sem állt egész New York-ig. Mindeközben Greg épp a sikeres, ám tiszavirág életű politikai karrierjét építgette, ám nemsokára elege lett a kétszínű és saját érdekeit mindenki másé elé helyező tömegekből. Ezt ellensúlyozandó, New York underground mélységeibe vetette magát, ahol maximálisan megtalálta, amit keresett.

És, bár ekkor még egymás számára ismeretlenül, de Holmar és Greg már egy úton jártak. Nem kellett sok idő, hogy egy alkoholmámoros este élénk eszmecserébe bonyolódjanak, és a két fiatal azonnal felismerte a másikban saját szenvedélyét a szakma iránt. És ThugFucker megszületett.

A jubileumi esten a Clockwork és ThugFucker legények mellett magyar büszkeségeink húzzák a talpalávalót. A nagyteremben Polarize és Nora Naughty keveri majd a bakelit-különlegességeket, a kisteremben pedig Blatti, Detective Kelly, Stereostrip, Roofio és Gabbah ügyeskednek majd a lemezespult mögött. 

2011.10. 08. @ Cinema Hall 2 Years of Stayfly W / Thugfucker (IT), Clockwork (IT) - Life and death showcase 

Main Stage:
Thugfucker
Clockwork
Polarize
Nora Naughty

Hall:
Blatti
Detective Kelly
Stereostrip
Roofio
Gabbah

Elővételes jegyek: 2500ft
Helyszín: 3000 ft




Írta: Qeis Leila


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó