Pulzar

StayFly pres. BETOKO flyer

Partyajánló

StayFly pres. BETOKO @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. szeptember 20.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Deep House, Techno, deep,
Techno
StayFly pres. BETOKOSzeptember 20-án BETOKO először Magyarországon!!!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

StayFly pres. BETOKO @ A38, Budapest

Szeptember 20-án BETOKO először Magyarországon!!!

Beto Cohen neve nem biztos, hogy mindenkinek ismerős első olvasatra, de ha hangosan kimondjuk máris előbukkan a művészi név, ami valószínűleg a gyerekkori becenévből nőtte ki magát: Betoko. Így máris homlokracsapó kezeknek és csillogó tekinteteknek adtunk teret.

 

A mexikói Dj és producert már egyáltalán nem kell bemutatni, hiszen az elmúlt években egyre többször találkozhatunk nevével mixek tracklistjeit böngészve, a DJ élet nagyjaival foglalkozó magazinok online verzióját scrollozva vagy a zeneértő barátok Facebook posztjai között szemezgetve.

 

A jó hír: Betoko Magyarországra érkezik és magával hozza azokat a dallamokat, amelyek hatására neve emlékezetünkben megragadt. Ki ne hallgatta volna rongyosra a Raining againt vagy a U so fine-t, és biztos már a lejátszási listák elitjében van a Leftfield - Song of Life rmx is. Ez pedig mind Betoko.

 

De mit tudunk az amigo zenei hátteréről?

Gitáron és dobokon kezdett barátkozni a zenével, majd 20 évesen már saját stúdiót , produkciós irodát és modell ügynökséget - hiszen a jó zene mellé jó csajok is kellenek - rendezett be Guadalajaraban. 2002-ben Londonba költözött, hogy még közelebb kerüljön az elektronikus zenei szcéna underground tüzéhez. Közreműködő partnereinek listája pedig azt jelzi, ez remekül sikerült, hiszen M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath vagy Marco Carola mind ehhez a körhöz tartoznak. Zenéit nem csak a dallamos szubkultúrák, hanem a mainstream produkciók is előszeretettel használják. Művei olyan képi anyagok aláfestéseként szolgáltak, mint a CSI sorozat vagy Madonna Sticky and Sweet turnéjának DVD-je.

Legutóbbi nagy hírverés Betoko körül, a Sashával közös Mixmagben közös Dj Lab munkájának volt köszönhető. A két producer és DJ már régóta tartó munkakapcsolata mellett jóbarátok is, akik gyakran keverednek közös éjszakai mulatozásba. Sasha ízlésében pedig nyugodtan hihetünk :)

 

Zenei stílusát nem szorítanánk keretek közé - bár a zenei "kódexek" ezt megteszik - hiszen trackjei, remixei magukért beszélnek és lehet mindannyiunknak mást és mást jelentenek.

 

Tipp: tessék eljönni és meghallgatni. A lehetőség - by Stayfly - adott.

 

Találkozunk a tánctéren.

DJ's: 
BETOKO / Jumpski & Detective Kelly / Blatti / Stereostrip


Belépő: 

Online: (az A38 rendszerében)
Az első 50 db 1500.- Ft
Utána 2000.- Ft

Helyszínen:
Éjfélig 2000.- Ft Éjfél után 2500.- Ft

További infók hamarosan...

https:/​/​www.facebook.com/​events/​187975644713060/​


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó