Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft
lefogyasztható500 Ft

Partyajánló

StayFly presents A38_MNML w/ Lee Curtiss @ A38 tetőterasz, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 4.
Helyszín A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Tech-house, Progressive House, House, Deep House
StayFly presents A38_MNML w/ Lee CurtissA Stayfly és az A38 MNML legénysége bizony nem hagy sok időt a láblógatásra - alig tértünk magunkhoz a Matt Tolfrey okozta extázisból és a hibátlan Afrilounge szett dallamai is a fülünkben csengenek még, aStayfly csapata máris újabb ínyencséggel veszi le lábáról a zene szerelmeseit.A38 tetőterasz, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

StayFly presents A38_MNML w/ Lee Curtiss @ A38 tetőterasz, Budapest

A Stayfly és az A38 MNML legénysége bizony nem hagy sok időt a láblógatásra - alig tértünk magunkhoz a Matt Tolfrey okozta extázisból és a hibátlan Afrilounge szett dallamai is a fülünkben csengenek még, aStayfly csapata máris újabb ínyencséggel veszi le lábáról a zene szerelmeseit.

Szeptember 4-én ugyanis nem más érkezik kis hazánkba, mint az elektronikus zenei szcéna bekategorizálhatatlan fenegyereke, Lee Curtiss.

 

Vidámság, erotika és humor - ezek jellemzik talán legjobban a különc producer egyedi hangzásvilágát. Curtiss Michiganben töltött gyermekkora után, követve megannyi társa példáját, Detroitba költözött. Nem telt el sok idő, és a gitár helyére a lemezjátszó került, a koncerteket pedig az underground partik cserélték le. A hasonlóságok a korabeliekkel azonban itt véget is érnek - Lee egy laza mozdulattal hátat fordított a klasszikus DJ-zésnek és producerkedésnek, és egy olyan stílust teremtett, mely érzékiségéről és könnyedségéről bármikor ezer közül is felismerhető. Az elmúlt éveit barátaival Berlinben töltő Lee most Detroitba visszatérve folytatja örömzenéinek írását, melyek olyan kiadóknál látnak napvilágot, mint a Spectral Sound, Get Physical, Dumb-Unit, a Wolf + Lamb, az Esperanza vagy a Mothership. A szemtelenül jóképű életművész a producerkedés mellett fellépéseit sem hanyagolja, így világkörüli turnéjának soron következő állomása mindannyiunk kedvenc hajója, az A38!

 

Időpont: 2010.09.04 22:00

Helyszín: A38

Info: +36203680603

Mail: stayflyrec@gmail.com

Web: http:/​/​www.myspace.com/​stayflyrec

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó