Pulzar

PALACE SEASON CLOSING PARTY flyer

Partyajánló

PALACE SEASON CLOSING PARTY @ Palace, Siófok

Fellépők
Dátum 2012. augusztus 25.
Helyszín Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.
Stílus House, Dance
PALACE SEASON CLOSING PARTYAUGUSZTUS 25-ÉN INT BÚCSÚT A SZEZONNAK A SIÓFOKI PALACE CLUB. BULIZZATOK MÉG EGY HATALMASAT A BALATON DÉLI PARTJÁNAK LEGNAGYOBB KLUBJÁBAN!Palace, Siófok, Vécsey Károly utca 20.

PALACE SEASON CLOSING PARTY @ Palace, Siófok

AUGUSZTUS 25-ÉN INT BÚCSÚT A SZEZONNAK A SIÓFOKI PALACE CLUB. BULIZZATOK MÉG EGY HATALMASAT A BALATON DÉLI PARTJÁNAK LEGNAGYOBB KLUBJÁBAN!

A Palace Closing Party 2012-ben is remek alkalom lesz arra, hogy méltó módon idézzük fel a nyár legemlékezetesebb pillanatait a szezon utolsó nagy buliján. A Palace rezidensei, vagyis Toto Jr., Steve Van L, Franky, Luxy és Tom Symon mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a nyár legütősebb klubhimnuszait egytől-egyig újra hallhassa a közönség.

 

A belépés a nyárzáró partin éjfélig ingyenes! A belépőjegy megvásárlása esetén este 10 és hajnali 2 óra között igénybe vehető az ingyenes és korlátlan Vodka-Energy fogyasztás.

 

EXTRÁK a Closing Party-n is!

 

Palace VIP

 

A VIP szektor a záróbulin is rendelkezésetekre áll! Ez az a része a klubnak, ahol a vendégek valóban „különösen fontosnak” érezhetik magukat, hiszen itt mindent megkaphatnak, amire egy igényes partiéjszakán csak a kiváltságosoknak jár. A Palace Gardenből nyíló VIP részlegben lehetőség van saját, külön asztalt foglaltatni egész éjszakára, emellett jakuzzi, kényelmes kanapék és fotelek, külön mosdó és bárpult várja kiemelten fontos személyeket.

 

Palace All Inclusive

 

A Palace egyik terme kimondottan a szomjazóknak: All Inclusive. Itt a belépőjegy megváltása után mindenki annyit ihat, amennyi belefér. Aki szereti, ha mindig van egy pohár ital a kezében, és nem bírja száraz torokkal a táncot, annak éppen ezt a termet találták ki a Palace-ban! A Palace All Inclusive-ban korlátlanul olthatja bárki a szomját, határt csak a kulturált szórakozás íratlan szabályai szabhatnak, meg persze az egyéni kapacitás…

 

Éljük át együtt újra a nyár legszebb pillanatait egyetlen éjszakán a zene szárnyain!

 

Asztalfoglalás és részletes információ: 06 30 200 8888

 

Web:

http:/​/​www.palace.hu/​

 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó