Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

I Fly Deep w/ DOSEM @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. augusztus 25.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus Deep House, House, Progressive HouseDeep House, House,
Progressive House, Techno, Tech-house, House,
Techno
I Fly Deep w/ DOSEMAz őrület folytatódik: augusztus utolsó szombatján a Hi!Fly és az Ilovedeep Produkció harmadjára is összefog, elfoglalja a margitszigeti ChaChaChát és elhozza Nektek Dosem-et!ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget

I Fly Deep w/ DOSEM @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Az őrület folytatódik: augusztus utolsó szombatján a Hi!Fly és az Ilovedeep Produkció harmadjára is összefog, elfoglalja a margitszigeti ChaChaChát és elhozza Nektek Dosem-et!

2012. augusztus 25. szombat 
Hi!Fly & Ilovedeep Produkció present:

I Fly Deep vol. 03

Dosem 
Budai & Vic
Yvel & Tristan
James Grow
Sobek
Az őrület folytatódik: augusztus utolsó szombatján a Hi!Fly és az Ilovedeep Produkció harmadjára is összefog, elfoglalja a margitszigeti ChaChaChát és elhozza Nektek Dosem-et!

 A spanyol titán tehetsége igen gyorsan átlépte szülőföldje, Katalónia határait. 2008-ban írt alá a hongkongi Sino kiadóval, ahol többek között Joris Voorn és Technasia is megfordult. Itt jelentek meg a mára már klasszikussá vált Silent Drop és Beach Kisses számok. Debütáló albuma, a Parallel pedig már Christian Smith Tronic kiadóján látott napvilágot.
Butch, Robert Babicz és Guy J után először Magyarországon a spanyolok friss tehetsége, Dosem! Mindez ráadásul szabadtéren, Budai illetve Yvel & Tristan társaságában!

ChaChaCha Cabrio
Budapest, Margitsziget

Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: ilovedeep.info@gmail.com 

Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • REBOOT interjú

    Frank Heinrich, azaz Reboot a jelenkor egyik legfelkapottabb előadóművésze, Luciano Cadenza családjának brilliáns ékköve. Egy hektikus 2009-es évvel a háta mögött nyilatkozik múltjáról, jelenéről és jövőbeni terveiről debütáló budapesti fellépése előtt, mely május 15-én kerül megrendezésre az A38 hajón, a Hi!Fly és Lick The Click! csapatok prezentálásában.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó