Pulzar

A38, Test & Technokunst presents Decknology: Surgeon flyer

Belépő
Elővételben 2011. február 9.-ig2 000 Ft
koncert napján2 500 Ft
23.00 után3 000 Ft

Partyajánló

A38, Test & Technokunst presents Decknology: Surgeon @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. február 10.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Dubstep, Techno, Tech-house, Minimal,
House, Electronica
A38, Test & Technokunst presents Decknology: SurgeonSurgeon ott van azon legnagyobbak között, akik a techno műfajt megteremtették, és a mai napig formálják.Régi motoros, aki aktívabb és aktuálisabb, mint valaha. Szép ívű , kimunkált szettjei átlépnek a műfaji határokon, mégis mindegyiket a "sebészi pontosság", a filmzenei hangulatok és egy sajátos, sötét dinamika jellemzi. A birminghami világsztár oldalán a magyar legjobbak tolják.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: zalasound hedgehog
összes résztvevő megtekintése

A38, Test & Technokunst presents Decknology: Surgeon @ A38, Budapest

Surgeon ott van azon legnagyobbak között, akik a techno műfajt megteremtették, és a mai napig formálják.Régi motoros, aki aktívabb és aktuálisabb, mint valaha. Szép ívű , kimunkált szettjei átlépnek a műfaji határokon, mégis mindegyiket a "sebészi pontosság", a filmzenei hangulatok és egy sajátos, sötét dinamika jellemzi. A birminghami világsztár oldalán a magyar legjobbak tolják.

SURGEON (Counterbalance / Dynamic Tension / Tresor / Soma) (UK)


Ha van olyan elektronikuszene-kedvelő, aki esetleg még nem hallott az est főfellépőjéről, az kezdjen el utánakeresni annak, hogyan vált Birmingham a '90-es évek elején (Detroittal és Berlinnel együtt) a világ egyik technofővárosává, és öt percen belül tuti beleszalad Anthony Child legendás nevébe.Child, aki szakmája szerint audiovizuál-dizájnnal foglalkozik, a '80-as évek végén kezdte pályáját Blim nevű jazz/rock/fúziós zenekarával Birminghamben. Mivel a városban akkor még nem voltak technorendezvények, Child (ekkor már Surgeon néven) és barátai megalapították a House of God klubot/sorozatot, amely Anglia egyik első pionír elektronikuszenei rendezvényévé vált. Az első között volt, akik megjelenése óta használják az Ableton Live szoftvert, emiatt egy-egy DJ-szettje megfelel egy nagyobbfajta technikai bemutatónak is; szinte hangszerként használja a lemezjátszókat.Surgeon népszerűsége azóta sem csökkent: Regis-szel alapító tagja a British Murder Boys nevű kollektívának, aktívan dolgozott Mick Harris-szel, jelenleg Ben Sims-szel csinálja közös, Frequency 7 nevű projektjét - ráadásul felsorolni is lehetetetlen, hogy kikkel turnézott (és turnézik jelenleg is), dolgozott és remixelt együtt: Richie Hawtin, Joey Beltram, DJ Hell, a detroiti technó alapító atyái, és így tovább... Surgeon ott van azon legnagyobbak között, akik a műfajt megteremtették, és a mai napig formálják.Bár régi motoros, mégis aktívabb és aktuálisabb, mint valaha: a Fabric 53-as mixlemezét (2010) ő készítette, ráadásul folyamatosan hallani elképesztő fesztiválsikereiről, live-actjeiről és podcastjairól. Szép ívű , kimunkált szettjei néha átlépnek a műfajokon, mégis mindegyiket a "sebészi pontosság", a filmzenei hangulatok és egy sajátos, sötét dinamika jellemzi.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó