Pulzar

Coke Club Remember flyer

Partyajánló

Coke Club Remember @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. december 4.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, Minimal,
House, Deep House
Coke Club RememberTélen is lesz nyár Siófokon! Nem kell aggódnia azoknak, akiknek hiányoznak a siófoki nyári éjszakák, mert idén december 4-én a Coke Club egy estére visszaforgatja az idő kerekét, és elhozza a balatoni nyár méltán híres hangulatát.Coke club, Siófok,

Coke Club Remember @ Coke club, Siófok

Télen is lesz nyár Siófokon! Nem kell aggódnia azoknak, akiknek hiányoznak a siófoki nyári éjszakák, mert idén december 4-én a Coke Club egy estére visszaforgatja az idő kerekét, és elhozza a balatoni nyár méltán híres hangulatát.

A szervezők egy 2000 négyzetméteres, fűtött sátrat telepítenek a Coke Club fehér homokja fölé, ahol látogatók ezrei fordultak meg az idei szezon alatt. A ‘Remember Party’ a Coke Club nyári fellépőinek – a közönség által interneten megszavazott - legjavát vonultatja fel, mint Dandy, Muzzaik, Davis és Andro a NiteForce csapatából, James Cole, Shabaam, Pat Duff, Chriss, Hot X és Budai. Az eseményre a belépés ingyenes lesz. További információk a Coke Club hivatalos facebook oldalán (facebook.com/​cokeclubsiofok).

Már útközben elkezdhetsz nosztalgiázni és ráhangolódni a bulira, ha aCoke Club partybuszával indulsz Siófokra. 

 

A regisztrációhoz küldd el a nevedet a partybusz@cokeclub.hucímre. Mindenképp regisztrálj, mert csak akkor szállhatsz fel, ha név szerint vagy a listán, nem tehetünk egyetlen kivételt sem! Retúrjegyedet a helyszínen veheted meg 2500 Ft-ért, egy irányújegy nincs!

 

A buszok a buli napján (12. 04.), szombaton, 21.00-kor, egyszerre indulnak Budapestről, a Felvonulási térről. Visszafelé vasárnap hajnal 5-től indulnak a Coke Club partybuszai, telítettségtől függően. Legkésőbbi buszindulás 6.30! A 6.30 után érkezőket érvényes jegyük ellenére sem tudjuk hazaszállítani, mert ahogy a vonat, úgy a partybusz sem vár...

Helyszín: Coke Club, Siófok, Petőfi sétány 3.

Időpont: 2010. december 4. 21 óra.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó