Pulzar

Partyajánló

Rewind @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. július 29.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Trip-hop, Nu Jazz, Jungle, House,
Hip-hop, Electronica, Dubstep, Drum and Bass,
Breaks, Breakbeat
RewindNegyedik szezonját kezdi a Coke Club, több mint bulihely.Coke club, Siófok,

Rewind @ Coke club, Siófok

Negyedik szezonját kezdi a Coke Club, több mint bulihely.

A Coke Club egyedi és megismételhetetlen zenei produkciókat kínál elegáns, szerethető környezetben.
2008-ban indult A Coke Clubban az MTV Icon programsorozat, amelyben hazai zenei ikonok dalait saját jogon is népszerű zenekarok dolgozzák fel saját stílusukban, ezzel tisztelegve a nagyok előtt. A szokatlan együttműködések, egyedi feldolgozások rengeteg örömteli pillanatot hoztak már mind a közönségnek, mind a páholyban helyet foglaló ikonoknak.
A Coke Clubban a külföldi sztárok mellett a hazai DJ élvonal és feltörekvő tehetségek játszanak neked éjjel és nappal. Rengeteg stílus, tökéletes hangzás, óriási ledfalak és különleges látvány... Ez vár rád a klubban. A szezon elején péntekenként és szombatonként, július végétől pedig már szerdától forognak a legjobb lemezek a hip-hop, R'n'B, house, trance, drum&bass, minimal, techno dj-k kezei alatt. Figyeld az aktuális programokat, nehogy lemaradj valamiről!
A 2007-ben alapított Coke Club azzal a céllal jött létre, hogy valódi klubkultúrát teremtsen. A Coke Clubban nincs tagsági díj, mégis mindenki klubtag. Mindez varázslatos, modern és minőségi környezetben, pár lépésre a Balatontól. Egy hely, ami megismételhetetlen és egyedi programokkal vár, és lehetővé teszi, hogy a nyár elhozza neked a legjobb élményt, amit csak el tudsz képzelni. A zene, a látvány, a környezet, a Balaton és a vendégek által okozott élmények összességére épül, amit elmesélni nehéz – ezért inkább át kell élni!

Július 29, csütörtök: MONO Fashion divatbemutató; este: REWIND
Palotai, Cadik, McZeek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó