Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Mark Knight, Michel Cleis @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. július 3.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus House, Tech-house, Minimal
Mark Knight, Michel CleisMark Knight és Michel Cleis nyitják a nyarat Szombattól újra Coke ClubCoke club, Siófok,

Mark Knight, Michel Cleis @ Coke club, Siófok

Mark Knight és Michel Cleis nyitják a nyarat
Szombattól újra Coke Club

 Budapest, 2010. június 30. – Negyedik szezonját kezdi meg szombat éjjel a Coke Club Siófokon. A Balaton-parti klub idén is egyedi programokkal, máshol nem elérhető produkciókkal várja a közönséget. A nyitóbulin két külföldi sztár DJ, a brit Mark Knight és a svájci Michel Cleis gondoskodik a felejthetetlen hangulatról. Kár lenne kihagyni!

A Coke Club az elmúlt években sok ezer hívet szerzett magának az igényes, egyedi bulikra éhes közönség körében. Július 3-án, szombaton este 10-kor immár negyedik szezonját nyitja meg a Siófoki Nagystrand területén található klub. Nem is akármilyen programokkal kezdődik a 2010-es Coke Club nyár, hiszen az elektronikus zene két nemzetközi sztárja, Mark Knight és Michel Cleis teszi tiszteletét a fehér homokos fövenyen.

A brit Mark Knight neve bizonyára nem ismeretlen az elektronikus zene szerelmesei számára, hiszen már 2008-ban a világ legjobb 50 DJ-je közé sorolta őt a mérvadó DJ Mag folyóirat. Mark nem csak a kritikusokat, hanem a közönséget is meggyőzte, nélkülük ugyanis nem lehetett volna a híres-nevezetes Ministry of Sound rezidense. A ma már saját lemezcéget vezető DJ remekül él együtt a party hangulatával, ha úgy hozza az este, nem riad vissza keményebb elektro vagy tribal megoldásoktól sem.

A chilei-svájci származású Michel Cleis a La Mezcla című house himnusszal robbant be a zenei köztudatba, és azóta alig győzi visszautasítani a felkéréseket. Szerencsére a Coke Club meghívásának igent mondott, így szombat este az ősi ritmusoknak köszönhetően egy különösen fülledt július éjszakára van kilátás. Nincs kétség afelől, hogy kihagyhatatlan Balaton-parti ünnepet celebrál majd ez a két fiatalember szombaton. A külföldi sztárok előtt ezen az estén fellép a www.cokeclub.hu weboldalon meghirdetett DJ tehetségkutató verseny nyertese, DJ Deluxe is.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó