Pulzar

NiteRise Summer Shutdown flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
VIP5 000 Ft

Partyajánló

NiteRise Summer Shutdown @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 20.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Hosue, Tech-house
NiteRise Summer ShutdownAugusztus 20-án Magyarország legkedveltebb dance rádiója, a RiseFM ismét elhozza a nyár legnagyobb szabadtéri buliját, a NiteRise Summer Shutdown-t Siófokra, a Coke Club-ra.Coke club, Siófok,

NiteRise Summer Shutdown @ Coke club, Siófok

Augusztus 20-án Magyarország legkedveltebb dance rádiója, a RiseFM ismét elhozza a nyár legnagyobb szabadtéri buliját, a NiteRise Summer Shutdown-t Siófokra, a Coke Club-ra.

Ez az a party, amiről a tavalyi résztvevők egy évig beszéltek – s amire az őrült buli és a house zene szerelmesei egy teljes évet vártak...

A nyári party-sorozat záró akkordjának hangulatfelelősei a már bizonyított NiteForce DJ csapat tagjai: Roberto, Nikola, Davis és Andro. Közkivánatra a srácok egész este bitorolni fogják a lemezjátszókat, s nem csak az év legütősebb klubslágereit vonultatják fel, a RiseFM legújabb trackjei is a porondra kerülnek! A felvezetést a Warm Up DJ-re, Richardsonra bízzák, a mikrofont Timo ragadja ismét magához. Ütősnek igérkezik, az biztos...

Ha pedig valaki azt gondolná, hogy a RiseFM „csak úgy egyszerűen“ egy őrült és garantáltan felülmúlhatatlan NiteRise Party-val búcsúztatja a 2011-es nyarat, az téved!

A rádió augusztus 20-án az egész napot a Balaton partján tölti, ahol Neked is lehetőséged nyílik arra, hogy beleszólj a mikrofonba – részese legyél a Daylight Weekendnek, élőben kérd kedvencedet a Kívánságműsorban és együtt búcsúzz a nyártól a RiseFM stábjával!

A RiseFM ezen a napon áthelyezi székházát a siófoki Coke Clubba, és minden műsorát élőben sugározza a Balaton déli partjáról. A rendhagyó nap keretein belül számos meglepetés vár a hallgatókra, és azokra, akik a rádió műsorvezetőivel szeretnének felkészülni az esti bulira. Aki ellátogat már napközben a siófoki Coke Clubba, az nem csupán a vezető dance rádió kulisszái mögé kukkanthat be, de részese lehet egy megismételhetetlen kalandnak.

2011. augusztus 20. szombat

NITE RISE SUMMER SHUTDOWN – COKE CLUB, Siófok

LineUp:

22.00-00.00: Warm Up: DJ Richardson (Kapunyitás, Tüzijáték)

00.00-01.30: NiteForce

1.30-2.00: Roberto 

2.00-2.30: Davis

2.30-3.00: Nikola

3.00-3.30: Andro

3.30-4.00: NiteForce

PS.: Pontot teszünk az I...-dei nyárra


Jegyek kizárólag a helyszínen kaphatóak: 2000HUF, VIP 5000HUF, NiteRise Members Club kártyával 1500HUF

További információk és játék nyeremény belépőkért a http://www.facebook.com/risefmofficial rajongói oldalon és a http://www.niterise.com/ -on.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó