Pulzar

Tiga & Richard Dorfmeister flyer

Belépő
Mindenkinek2 990 Ft
Elővételben 2011. augusztus 5.-ig1 990 Ft

Partyajánló

Tiga & Richard Dorfmeister @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 6.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, House,
Experimental, Electroclash, Electro
Tiga & Richard DorfmeisterHa az időjárás nem is, de a Coke Club mindig gondoskodik arról, hogy nyári hangulat legyen a Balaton partján. Augusztus 6-án két világsztár DJ, Tiga és Richard Dorfmeister fűti fel a fehér homokot a közönség talpai alatt.Coke club, Siófok,

Tiga & Richard Dorfmeister @ Coke club, Siófok

Ha az időjárás nem is, de a Coke Club mindig gondoskodik arról, hogy nyári hangulat legyen a Balaton partján. Augusztus 6-án két világsztár DJ, Tiga és Richard Dorfmeister fűti fel a fehér homokot a közönség talpai alatt.

 Hamisítatlan klubhangulat, egyedi zenei- és kulturális programok, kiállítások és jó társaság jellemzi a Coke Club éjszakáit és nappalait. Ennek köszönhető, hogy a nyár közepi ősz ellenére ezrek tombolnak és érzik jól magukat a különleges bulikon. Ezen a héten többek között az Animal Cannibals, a Monitor Open Air, Tiga és Richard Dorfmeister gondoskodik majd a hangulatról.

Csütörtökön Ricsipí, Qka MC és Juhász Laci foglalja el a színpadot, akik a „Coke O’ Jumbo” fantázianévre hallgató partijukkal vágnak bele az éjszakába. Másnap a Monitor Open Air vonul fel több mint tíz lemezlovassal, akik már a reggeli ébredéshez is asszisztálnak, majd hajnalig kényeztetik a hallójáratokat. A kisebb fesztiválnak is beillő – és ingyenesen látogatható - két hétköznapon közel húsz DJ fordul majd meg a lemezjátszók mögött.

Szombaton, augusztus 6-án a hazánkban is óriási rajongótáborral bíró, montreali születésű Tiga korbácsolja fel a Balaton vizét. A diszkó kultúrát többször is megreformáló fenomén olyan mestermunkákkal írta be magát az elektronikus-zene nagykönyvébe, mint a 2002-es világslágere, a "Sunglasses At Night", a Studio K7-es "DJ Kicks" mixe, vagy a 2009-ben megjelent „Ciao!” című szerzői nagylemeze. Remixerként vagy közreműködő producerként pedig olyan tánczenei ikonokkal dolgozott együtt, mint a Depeche Mode, a The Prodigy, a Pet Shop Boys, Moby, FC Kahuna, Felix Da Housecat, vagy Danii Minogue. 

Tiga előtt az Ausztriából érkező Richard Dorfmeister lép fel, aki producer társával, Peter Kruder-rel karöltve csaknem két évtizede a kortárs elektronika egyik legprominensebb alakjának számít. Munkássága egyedülálló ötvözete a különböző elektronikus irányzatoknak, legyen szó electro-ról, drum and bass-ről, vagy akár dub és downtempo hangzásokról, s mindez természetesen a legmagasabb minőségben.

A két világsztárhoz csatlakozik még szombaton Firedog, aki a Coke Club által meghirdetett tehetségkutató versenyen nyerte el az este warm-up DJ titulusát, valamint Junkie & Hawky, Ras T-Weed és Coyote is látható, hallható lesz a színpadon. Kapunyitás 21 órakor, jegyeket elővételben a Ticket Express hálózatában lehet vásárolni, valamint a helyszínen 2990 forintos áron.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó